Victoria´s Secret - 2. Vee Synttärikilpailu

Diamonds & Pearls blogi täyttää tässä kuussa 2 vuotta ja sen kunniaksi käynnistyy nyt kilpailu jossa on palkintona Victoria´s Secret tuotteita, sekä voittaja pääsee mukaan ystäviensä kanssa paikan päälle blogin kutsuvieras synttäribileisiin jotka pidetään viikolla 20.

Ohjeet:
Postauksia kuluneen kahden vuoden aikana on kertytnyt yli 250 kpl, laita joko kommenttina boksiin, tai sähköpostilla osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com linkki lempipostauksestasi ja perustelu miksi juuri se on lempparisi.

Mikäli osallistut kommentilla, muistathan laittaa mukaan sähköposti osoitteesi.
Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Vic Secret lahjapaketti ja pääsy synttäribileisiin. Voittaja julkistetaan vko 19-20 vaihteessa.

Kiitos kaikille osallistujille jo etukäteen.

Mä itse henkilökohtasesti valkkasin nämä tuotteet, ja siin on paljon kivoja juttuja ja ihania tuoksuja. Strawberries and champagne suihkusaippua ja body lotion, Vanilla Lace Eau De Toilette ja Body Butter sekä Mango Temptation Body Splash ja hand & Body Cream.

Kaikki blogitekstit pääset lukemaan täältä.

31 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Oli tosi vaikee valita vaan yhtä lempparia, mutta ekana mieleen tuli melko tuore postaus, joka on tämä:
http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/elaman-caps-lock-on-paaalla.html

Toi jotenki hehkuu elämäniloa ja sellaista asennetta, joka jokaisella tulis olla! Pisti hymyilyttämään :-)

Henna kirjoitti...

Niin, ja se sähköposti! hennakainulainen@hotmail.com
:D

Pixiece kirjoitti...

Onks tää k18? :(

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ei ole K-18!

Mikäli voittaja on alaikäinen ei synttäreillä ole yleistä alkoholitarjoilua.

Kilpailu on kaikille avoin.

Anonyymi kirjoitti...

oon seurannu sun blogia mökkipostausta edeltävästä postista asti, ja oli vaikee valita parasta postia. enite kuiteki hyvän ruuan ja lomailun ystävänä iski tää:

http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/done-miami.html

mvm.liimatainen@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

bileet olis varmaan pk-seudulla, jos ei sinne pääse (jos siis sattuu voittamaan) niin voiko silti osallistua?

ninja kirjoitti...

Heti tuli mieleen tää yks vähän uudempi postaus: http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/elaman-caps-lock-on-paaalla.html En oo sun blogia vielä kauaa seuraillu, ehkä pari kuukautta vasta. Mutta tota lukiessa tuli oikeesti niin ilonen fiilis ja pari seuraavaa päivää kuljin suupielet korvissa kun muistelin tota. Sulla on asenne kohdillaan, ja suhtaudut elämään just niin ku pitää. Jatka samaan malliin, oot ihan mahti!

mmonkey-@hotmail.com

Repsu kirjoitti...

... ja s-posti: altcrebekka@wippies.fi

Repsu kirjoitti...

Daamn tä oli sika vaikeeta! Ite en hirveen kauaa oo sun blogia lukenu ja kuitenki oon yrittäny tsekkailla noita vanhempiakin postauksia. Sika monet sun postauksista on tosi cooleja ja siks niistä oliki vaikeeta valita mitään "parasta".. Joten valitsin http://woodandleather.blogspot.com/2010/02/beavertails-5-star-hotels.html tämän, koska siitä nyt ainaki käy ilmi, että:

- sun elämä on mm. TÄYDELLISTÄ :D
- oot matkustellu ties missä
- mitä harrastat
- mistä pidät
- kui siisti sun tyylis on
- ja kuinka hyvä musamaku sulla on!

KEEP IT UP :-)

aasim kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2009/12/big-bisnes-in-tignes.html

Tätä oon jaksanu fiilistellä, mulla tulee kauhea himo päästä laskemaan, vaikka onhan tämä kesänkin odottelu kivaa... kuitenkin kesäisin ja talvisin, aina jaksan yhtäpaljon himoita lautailua :)

Oikeastaan tämä haaste oli hirvittävän vaikea, kaikki postaukset on kuitenkin ollut tosi kivoja.

brita kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/elaman-caps-lock-on-paaalla.html

ehdottomasti, koska positiivisuus on kivaa eikä aina tarvitse olla angstissa että on aitoa

schatten__@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei dammit ku täs kilpailus ei ollukaa tehtävänä ottaa itsestään mahdollisimman victoria's secret angelia muistuttava kuva tms :D haha, olisin halunnu yrittää! mutta joo eikun vaan miettimään mikä olis lempipostaus...

AK kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/01/priceless.html ,tästä postauksesta sytyin todella,kun oon ite kuunnellu puoltoista vuotta jo LMFAO :ta eikä mulla ollut tsäänssiä ite sillon päästä fiilistelee näitä jäbiä:)ja kaikki miten olit panostanu iltaan ,hienolla paidalla ja miten se oli yhtäkkiä sky bluun päällä,ei voi muuta sanoo ku Mahtavaa!

mun sähköposti : annikarola@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/03/south-beach-sprriiinngggg-brreeaaakkk.html

toi oli jotenki nii siisti yhteenveto siitä minkälainen meininki tuol rapakon toisel puolel oikeesti on, ja ois hienoo ku nää perus suomalaiset osais joskus ottaa ittestää irti niinku noi ihmiset tuol, siis antais vaa mennä ja bilettää. ;)


esssie@wippies.se

ppol kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/03/mita-kouluja-olet-kaynyt-ja-mita-teet.html

toi fiilis mikä välittyy tossa kun sä ajat palmurivistöjen läpi, ja nautit elämästä on ihan mieletön. mä itte opiskelen matkailua amkssa ja tää kaikki mitä sä koet matkustamisen saralla vetää ihan hiljaseks. niin hienoa että sulla on mahdollisuus elää unelmas ja nähdä ja kokea tän maailman :) keep doing the good work!

-jen

j3nita@hotmail.com

elea kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2009/11/lomo-love.html

toi! toi on se ihan ensimmäine postaus minkä luin joskus ku sun blogiis eksyin, ja jostai syyst vaan vaikutuin. Siistei kuvia ja loistavia juttuja... Toki oon tän jälkeenki tykänny tosi monista jutuista mut tää on jääny mieleen, koska tää on se "ensimmäinen".

elea_@luukku.com

Lilli kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/done-miami.html

Toi on suht koht uus postaus ku oon sun blogiis lukenu melkee alusta. Sul on aina hyvii postauksii tosi moni puolisii ja pidän sun tyylistäs kirjottaa. Mut valitsin tän postauksen, koska tos kerrot hyvit miamista ja on jotenki hyvä fiilis tos lopus. Oon nimittäin ite lähös tonne samoille mestoille ens kesän lopussa ni oli ihanaa fiilistellä ja lukee tota postausta ku tietää vähä paremmin mimmost on. Muutenki tosi hyvin kirjotat aina matkoistas semosii kunnon postauksii ja kerrot vähä tyypeille mikä on meno miski ja suosittelet mestoi. Jatka samaa mallii ! sähköposti : lilli.keh@welho.com

Timanttii kirjoitti...

Mun on aivan pakko valita tää, ei vaan oo muuta vaihtoehtoo: http://woodandleather.blogspot.com/2009/12/i-love-shoes-shoes-shoes-shoes-shoes-3.html

Voin kertoo että todellakin jaan sun kanssa intohimon kenkiin, vaikka mun kokoelma on vielä ihan lapsenkengissä. Mut tytöt ja sneakerit on vaan luotu yhteen <3 (ja pojat kans.molempien kanssa:D)

Muistan kun avasin ton videon ja aloin kattoo....voi sitä kuolan määrää :D Oli pakko huutaa poikaystävä kattoo kanssa. Ja mehän kelattiin ja kelattiin sitä ees takas. Niin siistiä kattoo miten joku laittaa aikaa ja rakkautta kenkiin. Ei muuta.

tiiskuniisku@hotmail.com

Niina kirjoitti...

Oon kans vähän aikaa vasta lukenu tätä blogia, mut valitsin lemppariks ton postauksen otsikolla: And the winners are.., koooska oli hauska lukee, että joku on joskus eksyny tänne Tampereelleekkin bilettään :D ja teillä vaikutti olevan hauska reissu! :).

super.pop@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

''Anonyymi sanoi...

Hei dammit ku täs kilpailus ei ollukaa tehtävänä ottaa itsestään mahdollisimman victoria's secret angelia muistuttava kuva tms :D haha, olisin halunnu yrittää! mutta joo eikun vaan miettimään mikä olis lempipostaus...''

oon samaa mieltä! tai ees joku muu juttu ku arvonta, koska tohon ei pysty omalla vaivannaöllä edes vaikuttaan. koko homma on tuurista kiinni! unlucky me :(

mau kirjoitti...

En oo vielä hirveen kauaa seuraillu, mut heti ekana tuli tää mieleen, jotenki niin aito ja loistava postaus :D

http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/elaman-caps-lock-on-paaalla.html

pikkumyy17@gmail.com

Eve kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/02/its-all-about-progression.html

Tässä postauksessa on kaikkee mitä just haluun lukee lisää; suosituksia paikoista jotka on oikeesti saavutettavissa (löysin Fuji Villagen sun kautta), asiaa vaatteista ja kilpailu! Maisemakuvii oon kyllä nähny sulta parempiaki :b

Anyways tosi kiinnostava blogi!

eveliina81@hotmail.com

Suvi kirjoitti...

Arrgh, pitkän pohdinnan jälkee päädyin tähän http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/vvrrooomm-vrroooommm-to-key-west.html :) oli ihan tajuttoman vaikee valita vaa yks, selailin noit sun matkapostauksii vaik kuin kauan läpi ja yritin valkkailla parast, mut päädyin toho ku koko postauksen fiilis oli vaa jotenki ihan loistava ja kuvat on upeit! kiva fiilistellä hurjas matkakuumees :)
ja sähköposti on suvii-i@hotmail.com

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Damn, ku en tajunnu tota vic sec enkeli-kuva-juttua aikasemmin :)

tapiiri kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/elaman-caps-lock-on-paaalla.html

Definetly tää. Oli nii sama fiilis itellä sillä hetkellä et tuntu et koko maailma hymyilee :D Luv it.

emma000@luukku.com

Oliver kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2009/12/i-love-shoes-shoes-shoes-shoes-shoes-3.html

Ylivoimaisesti mun mielestä mielenkiintosin postaus. Tälläsenä Sneakerfreakerina tää o helppo tunnustaa. Kengistä voi kertoo mikä fiilis jollai ihmisel o, ne o tärkein osa asua :D

Kutiis@hotmail.com

roza kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/vvrrooomm-vrroooommm-to-key-west.html <-- toi on vaa nii vitun nätti postaussh. vitun hyvän näkösii ökymöky ruokii. vitun ihanii mestoi. meitsil tuli iha summertime fiilikset :-------DD

rosa.u@kolumbus.fi

Sarakrista kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2009/12/i-love-shoes-shoes-shoes-shoes-shoes-3.html

paras päivitys:)

Anonyymi kirjoitti...

SAAKO OSALLISTUA JOS TIETÄÄ ETTEI TUU PÄÄSEE BILEISII?

Anonyymi kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/05/i-run-hki.html

Kiva lukee ittensä voittamisesta, tekis mieli lähtee ens vuonna itekki kokeilee..:)
- Saara -

Saara.voutilainen@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2009/12/beverly-hills-kikka-kolmonen.html

Tykkäsin kaikista näistä losin matkapostauksista tosi paljon ja heitin tähän nyt tän : )
minttuma@luukku.com