Nike Pop-Up Store HKI Grand Opening

Eilen oli ihan mahtava sää, avoautokausi saatiin avattua lämpimän sään ja auringonpaisteen saattelemana! Ihan fiiliksissä!
Roballe avattiin eilen yhteistyössä Popojen kanssa Nike Sportswear Pop-Up kauppa joka on avoinna seuraavan viiden viikon ajan.
Tää on eka pop-up kauppa streetwearin saralla suomessa ja uskon et tulevaisuudessa tullaan näitä näkemään enemmän. Suomalaisista brändeistä mm. Ivana on tehnyt New Yorkkiin Mulberry Streetille yhen pop-up storen. Eilen oli avajaiset ja kutsuvieras tilaisuus johon otimme osaa.
Julkisivu on tosi jees, ja se sijaitsee melkee vastapäätä Popoja.
Siel on hyllyssä Air Maxien ja muiden runnereiden seassa kans Jordaneita, ja tää on sellane osa-alue joka mun kenkä kokoelmasta löytyy ja siihen alan panostaa seuraavaks. Etenki nää mustat Jordan kuutoset kuumottaa mua aika paljon.
Kukas se siellä telkkarissa!?
Porukka saatiin tapahtuman jälkeen kasaan ja me lähettiin The Circukseen jossa oli DJ K2, legendaarisien Soul Clap bileiden isän comeback keikka. Vaikka ei paikka paljon mielytä mua, on kyllä Keikkis todella todella kova DJ. Jos missää keikka julisteessa lukee DJ K2 suosittelen eksymään paikan päälle.

Tää on ihan kingi biisi, ja oon venannu tätä musavideota jo jonkin aikaa et pääsisin postamaan tän.

Mulla on täl hetkel kova Losi kuume ja tälläset ilmakuvat sielt ei kyl yhtää auta asiaa. Tähän aiheeseen joudutaan palaamaan vielä.


Mä lähen viettämään viikonloppua Ouluun!!!

Mukavaa viikonloppua kaikille! Pian lisää!

5 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ei ainaka yhtään huono musamaku sulla :)

Anonyymi kirjoitti...

hienoa et joku mies on kiinnostunu kengistään :D se on oikeesti yllättävän tärkeetä! mä ainakin aina katon et vaik olis kuinka komea mies, mut jos jalas on JÄRKYTTÄVÄT kengät nii menee kyl heti kiinnostus. juu ohi aineen mut ajattelin tulla kertomaan et hyvä duuni! ;)

Hanna kirjoitti...

jee ouluuu :)

kannattaa käydä testaan:
http://www.renesans.net/ PANNUKAKKURAVINTOLA

Anonyymi kirjoitti...

onks toi audi? D:

Anonyymi kirjoitti...

Ooh bongasin sut Oulussa! :D