Victoria´s Secret - 2. Vee Synttärikilpailun Voittaja

Siitä on pian kaks vuotta kun mä alotin kirjottamaan blogia. Mä alotin tekee sitä vähän niinku päiväkirjana, memona. Mua aina otti sipuliin ku joku kysy esim "mis sä olit muuten viime juhannuksena?" eikä ikin muistanu, eikä siit ollu muutaku muutama räpsy jossain koneella, jota kukaa ei kato, en edes mä. Nykyää on kaikki muistot "tallessa".
Must on hauska ollu nyt kattoa vanhoi postauksia ku siel on esim yks mis hehkutan fileis siit miten blogilistalla mulla on JO 10 tilaajaa! Nyt niit on yli 200 kpl, ei sekään vielä ihan sairaasti ole mut kuitenkin, hauskaa.
Mä edelleen kirjotan itteeni varten, tää on mulle sellane paikka johon mä pääsen purkamaan mun asiat, lisäämään lempparikuvat, ja iskee biisei ylös.
Mä usein saatan kaivaa blogilta juttui jos oon menos johonki tai fiilistelen jonku reissun kuvia täältä ennemmin ku omalt koneelta. Ja jos joku kysyy jotain biisiä ni en ikinä muista mitää, täält niit on helppo scrollaa.
Kävijämäärät on ollu huimassa kasvussa koko ajan ja haluankin kiittää juuri sinua. Juuri tänään tuli bloggerin kautta täyteen kaunis numero 100 lukijaa.

Jos mul tulee vastaan jotain mistä mä oon ihan pähkinöinä, ni aika usein se tulee iskettyä tänne, toivon et se hyvä leviää ja joku toinenkin ehkä pääsis nauttii siit hienosta asiasta mikä on tullu mua vastaan.

Kiitos kaikille lukijoille, tilaajille, kommentteja jättäneille, yhteistyökumppaneille, ystäville, vihamiehille, inspiraation lähteille, sekä kaikille muillekkin jotka on auttanu mua elämässä eteenpäin ja johdattanu mut tähän paikkaa missä tallä hetkellä olen ja olen onnellinen tällä hetkellä.

Samalla tuhahduksella haluan sanoa että olen pahoillani jos blogini on jollain tapaa jossain vaiheessa pahoittanut jonkun mielen. Olen pahoillani.

Vielä kerran KIITOS.

Tämän kertaisen kilpailun voitti: Kirsi K.

Onneksi Olkoon!

Kirsiä odottaa tälläinen paketti:


Ne jotka jäi nuolemaan näppejään tässä kilvassa, no hätä. Pian tulee uusi, mun kesän reissu suunnitelmat on nyt lyöty lukkoon ja reitin varrella on muutama Vic´s joten ei tää lysti tähän loppunu. Reissuista pian lisää.

Drake lauleskelee tässä ja lurittelee muistutuksen et ens sunnuntaina on helluntai... Ja te tiiätte et jos ei o heilaa helluntaina ni...


Terveisin,

Yours truly.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mites Shaffen heilat? Taitaa olla jo paketissa, eikä tarvitse huolehtia kesästä ;)

Roosa.K kirjoitti...

hur mahtava kilpailu! onnea kirsille x)

Anonyymi kirjoitti...

Oon lukenu blogias jo vähä aikaa ja aaa pakko sanoo et oot vaikutat ehkä maailman kivoimmalta tyypiltä :---) juttus saa mut aina hyvälle tuulelle ja rakastan noit sun matkapostauksii :--) mielenkiintost lukee kaikkii juttui tommosist paikoist jois ei oo ite käyny ja sillee :--D

oot ihana ja paras, jatka samaa mallii!

Anonyymi kirjoitti...

Oot niin symppis ihana! ja toi oulupostaus oli tosi kiva, kun jaksoit kirjottaa siitäkin niin perusteellisesti ja ottaa kuvia ja näin, melkein samalla tavalla kun jostain miamista :D se ilahdutti kyllä ja alkoi tehdä mieli kotikaupunkiin!

Anonyymi kirjoitti...

sä oot oikeesti vaan niin huippu :) taattua aviomies-matskua !

sussa natsaa kaikki: kirjotustyyli, pukeutuminen, musiikkimaku, matkustusjutut ja öö kaikki mut siis kaiken tän täydellisyyden lisäks vaikutat tosi down to earth -tyypiltä ja se on tosi ihailtavaa :)

jatka samaan malliin bro !

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä vastaatko kommentteihin, mutta olisi kuitenkin kiva tietää, että käytkö sä jossain töissä?

Meinaan että miten pystyy tekee noita reissuja, kun ei kait töistä tommosia lomia ole, siis noin usein??

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei helaa helluntaina, niin jonoa juhannuksena :) Paljon parempi versio kyseisestä sanonnasta.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei helaa helluntaina, niin jonoa juhannuksena :) Paljon parempi versio kyseisestä sanonnasta.

Anonyymi kirjoitti...

... NI JONO JUHANNUKSENA!!!