Mökillinen Hiittiä

Lauantaina kun Elisa Studiolla oli saatu bileet purkkiin, hypättiin me autoon ja ajeltiin Lahteen osottamaan tukemme ystävälle, artistille jonka eka levy pamahti viime viikol kauppoihin.

Brädin levyjulkkareita juhlittiin Lahden Love Hotellissa hikisissä tunnelmis siel nimittäin oli ilmastointi pamahtanu ja varmaan +40 on aika lähellä todellista lämpötilaa.
Mä kuulin biisit ekan kerran keikal ja oon nyt kuunnellu sitä Spotifysta ja se on kova!
Kapa on kaikista mun tuntemista ihmisistä aina erottunu edukseen, mies jolla on selkä suorassa ja sydän paikallaan, sen vuoks mä en yhtää ihmettele miks ystävät levyn kunniaks otti Brädin muotokuva inkit jalkaan.
Meil oli jälleen kerran aivan mahtava kaveriporukka kasassa tien päällä, mukava tehä road trippei!

Keikalta iskettiin mökille nauttimaan auringon noususta, ja allekirjoittanutki kävi heittämässä näis näteis maisemis talviturkin järveen. Sunnuntaina oliki aevan täydellinen mökkipäivä!
Me saunottiin, grillailtiin, pelattiin Mölkkyä ja Uunoa, lyötii golf palloi järveen, uitiin, ja meil oli kans uimahyppykisat jossa arvoisa tuomaristo antoi pisteitä Uuno korteilla.
En tiedä onko mitään parempaa.
Oli aika himmee päivä, eka skedekisat, sit blogisynttärit, sit levyjulkkarit ja jatkobileet. Yöuinnin jälkee sitä oli tää mies aika taputeltu.

Pian lisäää!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kysyttävä! Mistä on tumman leidin musta hupullinen, edestä avonainen toppi/tunika/? Tollainen on saatava! ;)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Se on ite pimpattu se rotsi.. Ei niit saa mistää..

Anonyymi kirjoitti...

haha toi uimahyppykuva :'DD

Anonyymi kirjoitti...

Just tänään (29.5.) näin Keravan Kiiwissä sellasen mustan hupputoppiliivisysteemin. Eli sieltä sais. Kolme niitä näytti rekissä viel olevan. Kiiwissä siis myydään Vero Modan, Onlyn yms. vaatteita ja sijaitsee Prisman yläkerrassa.

-M