Element - Make It Count

Lauantaina oli Eläintarhan Micropolis skedeparkissa tapahtuma jota olin mukana järkkäämässä ja paikan päällä toimin houstina mikin varressa. Vastaavia skeideskaboja järkätään ympäri Maailmaa ja Suomesta yks parhaaks valittu skedeejä lennätetään Belgiaan josta on taas mahis edetä kisaamaan Jenkkeihin.
Tapahtumassa oli valtaosa skedeejistä noin 15 vee ja alle joka on näin vanhemman sukupolven silmään siistiä nähä et skedeyksel on väkevä tulevaisuus. 
Tapahtuma oli kaikille ilmainen.

Vaikka jännittiki koko ajan et alkaaks sataa, ni onneks selvittiin kuivin nahkoin läpi setin. Paikan päällä oli satoja satoja ihmisiä ja mul oli aika hyvä fiilis! Siel skabattiin sarjoissa 13vee ja alle, 14 ja yli, sekä sponsoroitujen sarjassa.
Makkara jono paisu jossain vaihees aivan holtittomaks, ihan mahtavaa!
Lopuks palkintojenjaon yhteydessä heiteltiin tuotteita yleisölle ja jengi oli ihan pähkinöinä! Overall skaban ja matkan Belgian kisoihin voitti täysin ansaitusti Beni. 
Kiitos kaikille jotka saapu paikan päälle!!!
Näillä näkymin tää ei jää vikaks meiän järkkäämäks skedetapahtumaks tänä kesänä, loppukesästä olis mahdollisesti toinen luvassa... joten... sitä odotellessa..
Pian lisää...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heei ihanaa että järkkäät tommoisia juttuja! Kuka on muuten tuossa vikassa kuvassa tuo vaalea ponnari(rasta?)päinen kundi? Ihan varma että olen tuon naamarin jossain nähnyt..

oonis kirjoitti...

wow siistii :) hiihi tykkään sun blogist hirmusesti ja nyt vast tajusin et oot se mäkkäri poika !!!! näytit niin tutulta mietin sitä iha sika kauan ja sit vast tajusin ! ... eks ookki ?? ;D

Anonyymi kirjoitti...

siiiiiis millä porukalla järkkäsitte kisat ? meni ohi :D toi laitimmainen jäbä näyttää muute iha Pirkka Pollarilta, voi olla kyl et erehdyn :D

gg

Anonyymi kirjoitti...

Ihania miniskeittareita!