Hyväntahdon Askeleet

Yks iso syy minkä takia ajin yötä myöten Oulusta pois että ehtisin sunnuntaina järjestettyyn AIDS- juoksuun, joka järjestettiin myös mm. Kuopiossa, Turussa, Kuopiossa ja Tampereellakin.
Kaikissa kaupungeissa lähtö tapahtui yhtä aikaa klo 14, juoksuun osallistuminen maksoi 5€ joka menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen AIDS potilaiden hyväks. Juoksu oli 5km pituinen.

Helsingissä tapahtumaan otti osaa lähes 150 ihmistä!!! Hienoa!
Juokseminen on ihan vähän alkanu maistumaan, ja sen puol maratoni jälkeen 5km tuntu aika hepposelta matkalta. Reitti meni Töölön ja Hakaniemen ympärillä.

Pysty olla kyllä todella hyvä fiilis kun oli urheillut hyvän asian puolesta, ja lahjottanut vähän skillaa tärkeen asian puolesta, etenkin näin sunnuntaina kun muilla niitä olotiloja oli liikkeellä, ja joillakin ÄÄNI OLI OU-TO.
Kaks kärpästä yhel iskulla, hyvää liikuntaa hyvän tarkotuksen vuoksi, täydellinen tapahtuma.
Juoksun jälkeen lahjotettiin juoksijoille lahjapussukat jossa löyty kaikkee sponssikamaa, purkkaa, myslipatukkaa, jne.. punaisten ribboneiden ohella. Mua vähän nauratti ku siel pussissa oli liukuvoidetta ja Ice Poweria, toivottavasti kellää ei mee pimeessä tuubit sekasin.

Rick Rossilta on tulos pian uus levy ja täs on ekalta sinkku lohkasulta videon tiiseri, mä oon aika fiiliksis. Stacey Dash alkaa olla jo aika iäkäs mimmi, mut se on edelleen todella kuuma.
Tää biisi kuvaa kans vähä ehkä sitä fiilistä mikä mul oli ton juoksun jälkee.. SUPER HIGH!!!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näkeekö vanhat silmäni väärin vai juoksetko sä tosiaan nauhat auki? :O

Diamonds and Pearls kirjoitti...

näkee!!!
Hyvä vanhat silmät!

kuva on otettu sillon ku lönköttelin paikan päälle takki auki ja nauhat levällään :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva ku jolkottelit hyvän asian puolesta! Spottasin sut eilen mbaarin terassilta ja olit kyllä kuuma ku hella kutosella :)

Anonyymi kirjoitti...

millo vic. secret kisa selvii?

Anonyymi kirjoitti...

mä mikään jumala oo, mä oon lentäjä!

Anonyymi kirjoitti...

eiks ollu kuuma juosta pipo päässä?

Anonyymi kirjoitti...

Aa, se selittää paljon. :)

t: eka anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Aa, se selittää paljon. :)

t: eka anonyymi