Vappu Selvin Silmin

Vappu on takana ja koska kaikki blogit pursuaa Vappua ei mua kauheesti tekis mieli edes koskettaa tätä aihetta mut täs me nyt sit ollaan siitä huolimatta, haha. Mun Vappu eros monien muiden Vapusta ihan pelkästään jo siten etten koskenu alkoholiin ollenkaan vaan vietin raittiin Vapun, mutta olin silti mukana meisingeissä vaikkakaan se ei näyttele mulle suurta roolia.
Perjantaina oli mun ystävät Ansku ja Reeta hoitanu Burleskin Vipin omille ystävilleen alkuillaksi ja siellä olikin ihan mahtava meininki, nää mimmit jos jotku osaa järkkää kemuja!

Loppuilta meniki mukavasti ravintola Carusellissa ja etenkin terassilla, oli nättii olla ulkona, lämpölamput lämmitti eikä ollu yhtään kylmä, mahtavaa musaa ja homma toimi!
Lauantaina oli "pakollinen" Kaivari käynti edessa ja se jako mun fiilikset aika kahtia, oli mahtavaa nähdä paljon kavereita ja kun aurinko vihdoin ja viimein tuli pilvien välistä esiin kuulosti siel siltä ku Suomi ois tehny lätkän MM-kisojen finaalissa maalin tai jotai, alko ihan sairas huutokonsertti. Mut kolikon toinen puoli oli kans se miten kauhees kunnos kaikki oli, kaikki oli dokannu jo aikaa ja se kyllä kanssa näky päältä päin. Oli aika festari meno. Olin ilonen et olin freesinä ja selvänä.
Kaivarin paras pössis oli kyl Rähinän kundien teltalla jos oli kunno PA vehkeet ja hyvät bileet käynnissä.

Kaivarin jälkeen porukka koottiin kasaan tex Mex safkan parissa hyvässä seurassa. Perunasalaatti ja nakit korvattiin nachoilla ja chili con carnella.
Sieltä ilta jatku The Tigerissa avattuun Fäshön Loungeen joka on todella viihtysä paikka, siel on mukava baari, isot löhö sohvat ja musa paljon hiljasemmalla et pystyy juttelee, mut sit jos esim tanssittaa niin tanssilattia ja kovemmat boogit on seinän toisella puolella.
Sunnuntaina oli mukavan freesi olo ku ei ollu dokannu ollenkaa ja iskettiin syvälle Itään Uutelaan Kahvila Kampelaan joka muistuttaa mua aika paljon Töölön Kahvila Regatasta.
Yks iso syy tähän selväpäisyyteen selviää viikonmittaan, ja täl viikolla myös starttaa kisa jota varmaan aika moni onkin jo odotellut. Sekä luvassa on myös Helsingin parhaiden salaatti baarien antia.Pian lisempää!!!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wou toi sun tyylis tossa vikassa kuvassa, ja ompas muutenkin symppis kuva! Oot kyllä niin tyylijäbä!

Anonyymi kirjoitti...

Oot ihanan hyvä esimerkki! :)

Poskisuukkoja Satakunnasta!

PS: Onko toi tanssiva tyttö videolla Anna Abreu?

Anonyymi kirjoitti...

Ihan paras blogi mitä oon lukenu :) Oli pakko selata melkeen kerralla läpi kaikki vanhemmatki jutut.. koukuttaa.. hauskaa kevättä & tulevaa kesää! 8)

Anonyymi kirjoitti...

hahaha voisinko kalpeempi olla grincos locos kuvassa. Huomaa et on ryypätty jo päivä ainakin.... o ou.
-SÄngynrikkoja

Anonyymi kirjoitti...

Kivannäköinen vappu! :)
P.s. Ansku on ollu mun Personal Trainerina :P

Anonyymi kirjoitti...

tumma nainen näyttää ihan martina aitolehdeltä.

Anonyymi kirjoitti...

meetkö vkloppuna sinne helsinki city runiin niinku joskus talvella sanoit ?

Anonyymi kirjoitti...

Oh no, oot raskaana etkä sen takia juo.. :)

Nääh, sulla on loistava blogi, love it <3

Anonyymi kirjoitti...

Pisteet alkoholitomuudesta vappuna! :)

Anonyymi kirjoitti...

mikäs toi biisi mitä noi rähinän tyypit vetää tos?