Diamonds & Pearls Kaks Vee Synttäribileet

Lauantai oli mulle aika hektinen koska oli skedetapahtuma Eltsussa, ja samalle päivälle oli ämpätty Diamonds & Pearls blogin synttärit, eikä tapahtumat siihen loppunu niinku seuraavasta postauksesta tuutte näkemään.
Bileet järkättiin Helsingin Lasipalatsin Elisa Studiolla, se on iso olohuone-mainen paikka keskeisellä paikalla joten se soveltu täydellisesti tähän tarkotukseen. Mä kutsuin paikalle mun ystäviä, bloggaavia kollegoita, yhteistyökumppaneita, sekä muutama lukija voitti pääsyn bileisiin.

Tarjoilu oli aika kevyttä, perus makeannälän brownies toimii aina, suolaseen Doritos, vähä limpparia ja bissee, sekä mun uutta lemppari energiajuomaa, Pure Russhia. Se on ainoo tähän mennes vastaan tullu energiajuoma joka on tehty luonollisista aineksista ja maistuu oikeesti hyvälle. 
Musiikista vastas DJ Rascal johon voi luottaa 100% musiikin suhteen.
More To Love tytöt Peppi ja Mimmi oli mestoilla!

Tytöt toi lahjaks aivan mahtavan Jelly Beans koneen ja vähän muita herkkuja, ja siihen koneeseen täytettä, tää on ihan mahtava vehje!!! Ja karkit täydellisiä! Myös ananas oli lahja yhteistyökumppanilta, just hyvä lahja! Mul on tälki hetkel noita Jelly Beanssein suussa hahah..

Kööökin puolella pääs testailee DJ herota!

Diamonds & Pearls blogin 1. ja 2. tuotantokausilta tuttu kauneus myös kävi pyörähtämässä bileissä ja onnittelemassa.
Sharon ja Jutta.
Mä olin säätäny mestoille pienen WII hula hula kisan jossa oli Nokia kosketusnäytöllinen puhelin palkintona. Jokaisel oli 2 yritystä ja paras tulos palkittiin luurilla.
Oli ihan kingiä, tahallaan laitettiin masiina kiinni ikkunan eteen, jengil oli vähä hassu olo heilua täysii näyteikkunas keskel Mannerheimintietä. Ihmisiä pysähteli kans välillä ikkunan taakse osottelemaan sormella ja nauramaan, hauskaa.
Oudi oli rasvannu lantion laakerit siihen malliin Mobil ygösel et voittoon ei tarvittu ku yks suoritus ja POW, ainoa joka rikko 300 maagisen rajan, ja hän sai samalla korvattua vanhan satelliittipuhelin-kaltaisen laitteensa. Onneks olkoon Däni!

Lukijoiden seasta pääsyn kilpailuun voitti Anssi, joka oli seuralaisensa kanssa tullut paikanpäälle Turusta saakka. Kiitos vielä kerran Anssille!
Vic Secret kisan voittaja ei valitettavasti päässy paikan päälle mutta palkinto on matkalla ja siitä pian lisää.

Käykää tsekkaamassa Elisan studio jos ootte lähellä, se on kunnon olohuone henkinen mesta, vaikka siel ihan samalla tavalla ku missä tahansa muussa liikkeessä pystyy ostaa puhelimia, liittymiä ja muita palveluita. Tää on sellane palvelu kuluttajalle jota mä arvostan, tehää homma mukavaks.

Isäntä kiittää ja kuittaa!!!

Kiitos viel kerran kaikille jotka olivat osana näitä mukavia juhlia.

Jos haluaa lukea bileistä lisää, ja nähdä muun muassa videon allekirjoittaneen hula hula suorituksesta, kannattaa tsekata viel Sharonin ja More To Loven postaukset bileistä.

Pian lisää!!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sä teet työksesi? Vaikuttaa, että oot aina menossa ettet ehdi käydä töissä :D

Anonyymi kirjoitti...

Toi Sara on kyl fiiiiine. ei muuta asiaa.
:D

Anonyymi kirjoitti...

hahaha ei hitsi et oot SÖPÖ tos hulahulavideos! :DD toi pelasti oikeesti päivän, ollu pipo kireel, mut nyt naurattaa :D mikä biisi siin mahtaa olla taustal? :)

Anonyymi kirjoitti...

Sara on kyl niin nätti. Harmi ettei se enää oo nykyisellä tuotantokaudella mukana :/