I SCREAM FOR ICE CREAM

Markkinoille puskee monilt merkeilt purkkari henkisii kenkiä ja mä löysin Nike SBltä erittäin freesit Janoskit jotka on valkosta perferoitua nahkaa. Very nice.
Näist oli syksyl navy siniset mis oli ruskeet aksentit ja niist ei tullu mun kokoa vastaan ei Losista, Miamista eikä Suomestakaan, mut näis löyty enkä jääny ihmettelee vaa nappasin ne heti messiin.
Täydelliset kesä kengät.

Nää stiflat löyty Oulusta Real Dealistä.
Mä en o kauheena ikinä syöny Ben & Jerry´s jätskejä, mut oon nyt löytäny mun tän kesän lempparin ja se on BJ`s.
Mä oon ihan koukussa tähän, ja kaupassa käyminen on vaikeeta, joka kerta tarttuu mukaan ainaki yks. Siin on kahen ihanan keksin välis hyvää jätskii, ja sen pitää antaa sulaa sen verran et se keksi vähän pehmenee sillee mukavasti ja sit njam njam njam...
Mä oon mun kollegan kans jutellaan paljon vaatteista ja oon avautunu monesti miten oon ettiny tällästä satiinista stadium takin mallista rotsia jos ois majesteettiset printit viel mukana, ja mun rakas kollega oli niin ystävällinen et hoiti mulle tälläsen yllärinä. Tulin töihin ja tää venas mua mun mestoilla.
Mahtava yllätys!
Mikä parasta tää on viel kääntörotsi!
Nyt viel mun pitää vähän kaventaa hihoja jotka on viel isommat ku liito-oravalla, sit tää on ihan kupissa.

Rick Rossilta tulee kesällä uus levy, ja täs on siltä lohkastu eka sinkku, jonka videon trailerin postasinki aikasemmin jo. Mahtava video ja ihana Stacey Dash. Kyllä kiitos, biisistäki joutuu olee fiiliksis, aika lepposa kesä fiilis.Pian lisää!

11 kommenttia:

akunna kirjoitti...

iha asiast seinää, ootko ollu mäkin mainokses ? :--DD

akunna kirjoitti...

iha asiast seinää, ootko ollu mäkin mainokses ? :--DD

Veera kirjoitti...

Hei nyt on kyllä pakko kommentoida, vaikken blogeja yleensä kommentoikkaan.

Tykkään ihan mielettömän paljon lukea sua! Et oo yhtään mun tyyppinen ihminen (kuinka näin voi sanoa?) tai siis ehkä vähän eri elämäntilanteissa/kiinnostuksen kohteet etc. Mutta sulla on niin ihana tapa kirjoittaa ja kuvailla elämääsi ja elämäniloasi, sitä että olet oikeasti onnellinen. Masentavankin päivän päätteeksi on kiva kirjautua bloggeriin ja huomata että olet postannut. Parantaa aina omaakin päivää, jos ei olekkaan mennyt ihan niin nappiin. Mieletön elämänilosta nauttimisesta kuvaileminen, oot aivan ihana !

ps. Kun kysyit siitä suosikkipostauksesta, niin mun suosikkini oli se kun kuvailit sun kesän/kevään ensimmäistä päivää hietsussa parhaimpien frendien kanssa. Käsinkosketeltava tunnelma sai muistamaan omankin elämän hienouden.

Alena kirjoitti...

Oiii noi kengät!!! Tiiätkö tuleeko niitä naisten koos 36?)))

Anonyymi kirjoitti...

missä oot töissä?

tannttu kirjoitti...

Vihdoinkin sit joku sanoi, et oot mäkin mainoksista ja mysteeri ratkesi kun ihmettelin kovasti mistä oot tutun näköinen :D
Sulla on kivoja kollegoita töissä :)

Ina kirjoitti...

Ihan parasta jäätelöä myös mun mielestä! nam nam nam

Siisti toi takki :)

Anonyymi kirjoitti...

Yhden edellisen kommentoijan sanoja vähän lainaten, et oo myöskään yhtään "mun tyyppinen persoona", mutta jostain syystä tykkään seurata sun blogia. Oon täysin eri elämäntilanteessa verrattuna suhun, eikä kiinnostuksen kohteetkaan oikeestaan oo tyyliin yhtään samoja, mutta enpäs osaa sanoa mikä sun blogissas kiehtoo. Ehkä se positiivisuus sussa :) Vaikutat vaan jotenkin kiehtovalta tyypiltä. Alunperin eksyin tänne sen takia, että tunnen Saran ja piti käydä tsekkaamassa millasen tyypin kanssa Sara seurustelee ja vähän oon koukkuun jäänyt tähän :)

Anonyymi kirjoitti...

BJ:llä on myös toinen tommonen puikkojäätelö. Sekin uppoaa ihan kiltisti, suosittelen tsekkaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

sä osaat nauttii elämästä ja oot hirmu positiivisen olonen tyyppi! sun postauksist tulee aina kiva mieli!

catya kirjoitti...

Ekaa kertaa eksyin tänne blogiin, mut oli pakko tulla kommentoimaan tota jätskiä :D mä en oo kans ku pari kerta aikasemmin syöny b&j-jätskejä, mutta toi, mmm, totaalinen koukutus! ;) ja just sillei vähän pehmenneenä. en kans voi lähtee kaupast ostamatta vähintään yhtä, joskus jopa haluu lähtee kauppan ihan vaan et sais taas lisää.. :D