Varokaa - Aurinko Tulee !!!

Auringon, sen ison keltasen mollukan joka on muutaman kerran möllöttäny tuol taivaal kansantoiveesta, inspiroimana mä hankin Kampin Union Fivestä viime viikolla uuden plehat.
Mä kaipasin valkosankasia jossa olis kultaset aksentit ja löyty viel ihan täydellinen Hoss niminen malli jollaset mulla on ennestään jo yhet ruskeella kuosilla. Me like.
Näis on liukuvärjätyt linssit jotka on kingit sillon ku esim haluaa lukea, linssin yläreunas on tummempaa koska auringolla on ollut tapana paistaa ylhäältä päin mut sit alareuna on melkee kirkas et pystyy vaik kattoo näyttöö jos silt tuntuu.
Mä hoidin myös lennot mun seuraavalle matkalle!!! Mahtava fiilis!
Blue 1 lentää nykyään suoraan Etelä- Ranskaan Biarritziin jonne suuntaan kuun vaihteessa, ja sinne pääsee nyt halvalla!
Mä myös viime kesäkuussa kävin siellä ja mä ihastuin siihen ihan täysin.
Siellä on hauska sekotus ihmisiä. Kaikki Pariisin rikkaat snobit tulee sinne lomailemaan, mut sit taas se on yks Euroopan parhaimmista surffipaikoista ja siel riittää sitä jengiä kans ihan sikana ja kaikki tulee toimeen keskenään.
Arkitehtuuri on todella kaunista, kaikki on kävelyetäisyydellä kaikesta, ranta kiertää kylää, ja hauskaa on miten siellä ei löydy yhtäkään kansainvälistä pikaruokaketjua. Eikä myöskään siel ole mitää Henkka & Maukkoja vaan surffikauppoja, ja taas toisen ääripään luxusbrändien myymälöitä mm. Hermesiä sun muita. Mä rakastan sitä miten ranskalaiset käyttää tota Nutellaa ja laittaa sitä joka paikkaan..


Sitä jaksaa paremmin kun on jotain mitä odottaa, kesä tulee pian Suomeenkin, ja niinku ne sanoo:
Hyvää kannattaa odottaa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Puhutko ranskaa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan miljoonas kysymys tästä aiheesta, mut miten sulla on varaa tohon kaikkeen? Ei noi merkkivaatteet ja jatkuva reissaaminen ihan ilmasta ole..

Anonyymi kirjoitti...

onko tuolla superkallis hintataso?
nojoo varmaan tyhmä kysymys kun näyttää silt et on..

-insku

tannttu kirjoitti...

Bel-Airin prinssi on kova sarja! :)

Josh kirjoitti...

Siistei maisemiii!

Oon niin kade sulle, ku matkustelet koko ajan, haluisin itekki, mut ei voi, ku aina pitää olla töis tjtn.. :s

Sul on muuten ihan sika makee tyyli ja muutenki oot aikas söpö. :>

Mis oot töis? ku saat koko ajan jtn lomia, vai ooks voittanu lotossa ja nyt vaan nautit elämästä? :)

Anonyymi kirjoitti...

ihan outoa ajatella että siellä suomessa sataa räntää kun täällä on jo minimissään +25... ei sillä että hieroisin suolaa haavoihin :D
ja toisaalta kyllä mua vituttaa sitten kesällä kun lämpötilat pyörii 40:ssä, ilmankosteus on 95% ja hikoilen kuin porsas. siinä vaiheessa suomi alkaa kuulostaa taas TOSI hyvältä.

t. lukijasi joka tällä hetkellä asustaa toisella puolella maailmaa

majj kirjoitti...

sä tunnut aina tietävän missä on parhaat bileet, joten kysynkin sulta, mitkä on parhaita tapahtumia suomen kesässä? :) tarkoitus on kavereitten kaa lähteä johonki porukalla, mutta nää perus yyterin beachfutikset tai kalajoen juhannukset ei tänä kesänä onnistu. tiedätkö siis jotain huipputapahtumia (perus festareitten lisäks), jotka multa on menneet ohi? :D