Diamonds & Pearls 2Vee Victoria´s Secret Kilpailu

Diamonds & Pearls blogi täyttää tässä kuussa 2 vuotta ja sen kunniaksi on käynnistynyt kilpailu jossa on palkintona
Victoria´s Secret tuotteita, sekä voittaja pääsee mukaan ystäviensä kanssa paikan päälle blogin kutsuvieras synttäribileisiin jotka pidetään viikolla 20.

Ohjeet:
Postauksia kuluneen kahden vuoden aikana on kertytnyt yli 250 kpl, laita joko kommenttina boksiin, tai sähköpostilla osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com linkki lempipostauksestasi ja perustelu miksi juuri se on lempparisi.

Mikäli osallistut kommentilla, muistathan laittaa mukaan sähköposti osoitteesi.
Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Vic Secret lahjapaketti ja pääsy synttäribileisiin. Voittaja julkistetaan vko 19-20 vaihteessa.

Kiitos kaikille osallistujille jo etukäteen, ja jo osallistuneille.

Mä itse henkilökohtasesti valkkasin nämä tuotteet, ja siin on paljon kivoja juttuja ja ihania tuoksuja. Strawberries and champagne suihkusaippua ja body lotion, Vanilla Lace Eau De Toilette ja Body Butter sekä Mango Temptation Body Splash ja hand & Body Cream.

Kaikki blogitekstit pääset lukemaan täältä.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/onneks-synttarit-on-vaan-nelja-paivaa.html

tää oli ehdottomasti yks kaikkien aikojen lempipostauksista koska siit välitty niin hyvä fiilis kavereista pitämäs hauskaa ja kevään tulosta! siitä huomas et sul on paljon hyvii ihmisii ympärilläs! tollaset synttärit mäkin haluisin :)

-nina

Sonja kirjoitti...

Elämän CAPS LOCK -postaus http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/elaman-caps-lock-on-paaalla.html ehdottomasti! :):)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! :)

Pakko sanoa heti tähän alkuun: sulla on ihan mahtava asenne elämään! I like!

Seuraavaks sitten voisinkin kehua kaikkea maan ja taivaan väliltä mutta jotta ei mee liian imeläks niiin kirjotat tosi hauskalla tavalla, kiva lukea sun tekstiä :) Vaikutat sellaselta ihmiseltä joita pitäis olla paljon enemmänkin olemassa tai no tuntuu siltä, ja pukeudutkin vielä kivasti :)

Julkaisen taas jatkoa tälle romaanille joskus, hyvää summeria tai sen odotusta :)

-Eve

Anonyymi kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/elaman-caps-lock-on-paaalla.html

Haha! JA SÄ OOT KUUMIS!!!

eddenmese@hotmail.com

shekerim kirjoitti...

Mun suosikki on Cafe Regatta-postaus Pieni Punainen. Syykin siihen on selvä, Regatta on lempikahvilani ja pidän siitä, että nostat näitä tuntemattomampia helmiä esiin suuremman yleisön tietoisuuteen!

Anna kirjoitti...

http://woodandleather.blogspot.com/2010/04/done-miami.html

Mä tykkään eniten sun matkapostauksista ja valitsin tän kyseisen, koska kuvat on upeita ja muutenkin postauksessa on kiva fiilis! :-)

koo.aannna568@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

kaveri linkkas sun blogin ja sano että voisin tykkäillä ja kovvaa tästä, no kaveri oli aika helevetin oikeessa! tässä oon viimeset kolme tuntia lueskellu sun juttuja, katellu kuvia ja kuunnellu sun linkittämiä biisejä ja ISKEE! Lempparipostausta oli tosi vaikee löytää mutta kai tää menee monen muun kans ykkössijalle; http://woodandleather.blogspot.com/2008/05/pott-er-hed.html

btw, asun ite oulussa enkä oo ikinä kuullukkaa tosta pannarimestasta, vois käyä heti huomenna kokkeileen, kiitti vinkistä!

tajia89@luukku.com