Dear Mama

Meidän Äitienpäivä alko railakkaasti kun pidettiin mun luona kisastudio, ja päivystettiin porukalla ku Lakers kaato Utah Jazzin kolmannen kerran ja on enää voiton päässä konferenssin finaali paikasta.
Oon muuten unohtanu kokonaan esitellä mun kämppiksen teille, sanokaa Lohelle moi.
Se pyys sanomaan teille kans terkkui!

Uus tuhkapilvi oli taas leijjailemassa ja kaikki lentsikat jouduttiin pitämään maassa.

Mä olin lupautunu ittelleni et käyn mun Behnfords synttäripaketin kimppuun vasta semi-maratonin jälkeen joka oli siis täynnä Jenkki herkkuja. Yhtä pientä Doritos lipsahdusta lukuunottamatta pysyin plänissä. 
Me päätettiin Äitienpäivän kunniaks grillata ja eka (toka) tuote jonka korkkasin sielt on JD´n BBQ kastike. Tuun tulevissa jakamaan kokemuksiani muistakin herkuista joita tästä koristä löyty.

Siveltelin meiän herkut läpi täl kamalla ja nami nami nami nami, aivan törkeen hyvää! Sopi etenkin kanan kanssa tosi hyvin. Suosittelen.

Meidän perheessä vietettiin ihan rauhallinen intiimi Äitienpäivä perheen kesken, ja perus kakun sijaan meillä syötiin klassista Englantilaista Trifle nimistä jälkkäriä joka perustuu kerroksiin. Ihan niinku sipulit ja Shrek.
Mä ostin Äidille lahjaks klassiseks muodostuneen piikkimaton jonka päällä maataan ja se antaa samoja vterapeuttisia vaikutuksia ku mitä esimerkiks akupunktiosta saa.
Mitä te hoiditte teidän äideille?!?!?

1 kommentti:

Mise kirjoitti...

Shafi, varmaan huomasit että myös mulla on Lakers-sormi hallussa ekassa kuvassa. Ei ehkä pystyssä, mutta hallussa.

ps. Tossa kohtaa omat oli vielä kolme pistettä perässä. Se kannustettiin voittoon! As you see!