Alien In Oulu

Mä lähin viettämään vaihtelun nimissä Ouluun viikonloppua, ja kingit säät iski just sillee nätisti, Oulu on mahtava kesäkaupunki!

First things first. Pannuun syömään lasagnea. Ehdin tilata jo Suklaa härkää jota en viimeks uskaltanu ottaa ja sit voehan lässyn pälä se oliki poestettu listalta!!! NOOO. Mut lasagne todella kova back up. Tää on edelleen ehkä paras lasagne mitä oon ikinä syöny.
Hitto Oulussa on paljon fillareita, daamnn!
Sokos hotelleissa on aina aamiaiselle "local speciality" ja Arinassa on leipäjuustoa ja lakkahilloo sen kyltin takana. Hyvvää.

Paikalliset biitsit käytiin kans tsekkaamassa, tietty!

Anonyymi lukija suositus oli syöksyä vaihdilla Renesans nimiseen pannukakku ravintolaan joka sijaitsee torinrannassa. Ja tietty kuuntelen teidän vinkkejä niin tein työtä käskettyä. Paikka oli todella sympaattinen pieni punanen harjakattonen tönö torin laidalla. Todella kodikas.
Vähän klassiseen Crepes tyyliin tehtynä sielt löyty menulta tuhatta eri vaihtoehtoa suolasista pekoni vohveleista aina näihin makeisiin mun lemppari Nutella lettuihin.
Mä otin lemppariks muodostuneen Nutella, mansikka ja banaani pannukakun joka on perus turvallinen vaihtis aina.
Paikka oli tosi mahtava, palvelu oli hyvää, hinnat oli ehkä vähän korkiat mut iha passas. Ainoo pitkä miinus tuli pakastemansikoista. Näis pitäs aina kyl olla fressejä, mut muuten iha kingi mesta!
Mä vein ihanat paikalliset ystävät mukanani sinne nauttimaan ja se oliki aika hauskaa ku he ei ollu edes tietosia mestasta, ja ulkopaikkakuntalainen tulee esittelemään heille heidän omaa kaupunkia, eli kiitos vielä tälle kivalle anonyymille joka mestasta vinkkas.
Sit ku oli Tori pollliisia käyty morjestaa oli jo aika lähteä ajamaan kotia kohti koska sunnuntaina oli Helsingissä jo ohjelmaa josta pian luvassa tärkeä postaus.
Kiitos vielä mun mahtaville oppaille!!

Nyt kun kesä on täällä myös tässä on teille kesä biisi täällä. Olkaa hyvä.

5 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ihania kuvia oot saanut Oulusta otettua :) Sitä ei ite osaa jotenkin arvostaa ku siellä melkeen koko ikänsä asunut.. Nyt heti näkee asiat eri tavalla ku vähän aikaa ollu sieltä pois!

Anonyymi kirjoitti...

Hyi! Aika pelottavaa! On tainnut toinen tyttäristä olla mun kans samalla yläasteella. :D

Anonyymi kirjoitti...

Yks pyyntö, tee facebookkii fani sivustot blogilles!!

roxie kirjoitti...

Ihana kuulla, että tykkäsit Oulusta :) Niiin moni mun etelän tuttu haukkuu aina rakkaan kaupungin yhdeksi huonoimmista :( Ihanaa kumminkin ettei ihan kaikki ajattele niin Ü

aasim kirjoitti...

Hauskoja kuvia oulusta :) Ja tuossa seuraavassa postauksessa kuvat kärsmäeltä huvittivat mieltä, "monalisa" kuva on enoni vanhasta asunnosta :D

Mukavaa että viihdyit Oulussa, tämä on kyllä aivan mahtava kesäkaupunki!