Pulleet Purjeet

Mulla on tällä hetkellä todella kova venekuume, ja lisää vettä kiukaalle lyötiin ku käytiin viikonvaihteessa ystävän veneellä purjehtimassa. Oli todella nätti keli!!!

Moottoriveneet on todella seksikkäitä, mut jotenkin oon alkanu vähän ehkä jopa kallistumaan purjeveneiden puolelle, niis on tyyliä ja ne on todella ympäristöystävällisiäkin. Tällänen 37 jalkanen paatti imee koko kesässä sen 150l diiseliä minkä joku isompi Busteri hörppää jossai hetkessä.

Käytii Kaivarista tekemässä pieni lenkki, ja huomas kyl aika äkkiä et kesä on vasta aluillaa, vesi on edelleen kylmää ja heti ku pääs satamasta pois oli blosis aika vilposta.
Edelleen oon pysyny holittomana, ja Kaivaris on ihan kurko pieni K kauppa jost saa mm Grape Soodaa joka kuuluu mun lemppareihin. PURPLE P` P`PURLPE!!!

Mun kaveri teki remixin Chisun Baden Baden biisistä ja tää on ollu repeetillä jo muutaman päivän, tosi raikas ja kesänen raita, ottakaa haltuun! Artisti on Leo Lotsaless.

9 kommenttia:

enppu kirjoitti...

Hei, tiedätkö mistä johtuu että kun tulen lukemaan blogiasi esim suosikkien kautta, niin näkyy se postaus minkä oot kirjottanu kun oon sun blogin suosikiks merkannu? eli siis uusimman tekstin saan esille vaan jos kirjotan osotteen kokonaan ite osoteriville. sivun päivityskään ei auta.

meme kirjoitti...

hei ihan äly hyvä biisi... mistä tän vois lataa?? :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

tsekkaa onko suosikiks laitettu sivu:
http://woodandleather.blogspot.com/

jos siin on peräs jonku tietyn postauksen osote esim:

http://woodandleather.blogspot.com/2010/05/pulleet-purjeet.html

Ni sillon se menee aina sinne, vaikka oliskin tullu päivityksiä.

Biisi on tulossa uudelle mixtapelle jonka takia sitä ei vielä olla "julkistamassa" eli laitettu ladattavaks.

Pitää laittaa linkki ku mixtape on pihalla.

Anonyymi kirjoitti...

nyt on kyllä pakko kysyä tai jää häiritsemään!

tossa on twitterissä on kuva pielavedeltä :D meillä oli tuolla joskus mökki ja näkymä oli tismalleen sama kuin sun kuvassa... siis mitä siitä nyt erottaakaan, mutta saari juuri tolleen edessäpäin jne. onko siis toi jostain mökiltä otettu, vähän keskustan ulkopuolelta? :D

Anonyymi kirjoitti...

ei voi muuta sanoa kun että ompas komia mies!
Varattukin luultavasti?
;--)

Anonyymi kirjoitti...

törkeen siistit shortsit, mist ne on? :D

Anonyymi kirjoitti...

Mutta missä on nuortenmiesten pelastusliivit??

Toivottavasti piilossa huppparin alla, sillä merellä turvallisuus pitäis olla se ykkösasia, varsinkin tälleen keväällä kun merivesi on hyytävän kylmää.

Mepa kirjoitti...

Sielähä on kannella tuttuu sakkii, ei kai toi Ilmon vene sentää? :o Jätkäl kunnon merihenkiset ryijjyt niskas! :)

Sofia kirjoitti...

Moi! Täs Pulleet purjeet postauksessa sul on ihan sairaan hienot DC:n kengät. Mistäs ne on peräisin jos saanen udella? :>