Salaatti Seili

Mä oon ens viikonloppuna menossa juoksemaan Helsinki City Run puolmaratonin, viime ja tällä viikolla oon yrittäny syödä hieman kevyemmin kunnes nyt oon alkanu tankkaa protskui ja hiilareita pankkiin lauantain suoritusta varten. Mut on ollu kiva, vähän kevyempi olo ku ei ole vetäny mitää perus wienerleikkeittä tms..
Ollu muutenki hyvä fiilis ku on käyny juoksemassa ja pelaa jääkiekkoa, pysy vapun vesiselvänä ja on viel syöny kevyesti.
Kävin testailemassa kaikkia Helsingin hyviä salaattispotteja ja niis on kyl isoja eroja!
Tää ei o klassinen salaattimesta mut Forumin alakerran Habibista saa muuten hyvää safkaa ja myös falafel salaatti toimii.
Forumin vieressä on Cafe Java joka on musta ehkä tokaks paras mesta mis kävin, niil on isojen salaattien lisäks nätti terassi ja keskeinen sijainti.
Kampin keskuksen vitos kerroksessa on perus Johto kahvila jossa on kans toimivat salaatit, mut mitää riemunkiljahduksia se ei paikkana kyl herätä vaik salaatti kelpaa.
Töölön Torilla sijaitsevasta Tin Tin Tangossa saa tosi hyvää tonnikalaa ja porukka tulee kuulemma pidemmältäki syömään sitä, ja eikä suotta, se on maukasta. Bonarina kans tosi nätti pikku terassi lämpölamppujen, vilttien ja taljojen kera. Paras brekkari paikka by the way. Käykää. Kokeilkaa.

Cafe Esplanadi on se mesta mis mä ekoi kertoi vedin tän tyylisiä "valitse täytteesi" salaatteja ja tuntu et se oli sillon THE SHIT, mut nyt ku on käyny muualla ja kilpailu on koventunu se oli oikeastaan aika pettymys muiden rinnalla vaikkakin lohi siellä oli hyvää ja siinäki pääsee kivasti ulkona ruokailemaan.
Mun lemppariks kaikista nous kyllä Ravintola Teatteri, se saa jo pisteet sen mahtavasta ulkoasusta ja kivasta terdestä. Se on vihtysä ja siel käy tyylikästä porukkaa ja for the fellas vinkiks, myös paljon nättiä hameväkeä lounaan aikaa.
Sellane miinus kuitenkin et lounaan aikaan salaatit on aika nopeasti väännetty ja usein annokset on paljon pienempiä kun myöhemmin iltapäivällä, sekä lounasaikaan pitää krutonkeja, pähkinöitä sun muita ilmaisia lisukkeita pyytää erikseen.
Mut kaiken kaikkiaan mahtava mesta ja musta kaikista näistä nyt läpikäydyistä mestoista ilman muuta paras.

Mä kävin tänään kuuntelemassa Jenni Vartiaisen akustisen live keikan Nokian lippulaivakaupassa Stadissa. Se streamattiin kans suorana nettiin ja sen pystyy varmasti jostain jälkeenpäinkin katsomaan. Mä jotenki oon alkanu fiilaamaan Jennin uutta levyä tosi paljon ja tälläkin hetkellä sen kaunis heleä ääni kuuluu Spotifyn kautta mun korviin.  
Diippiä kamaa ja hyvä soundi. Jenni on ihana.
Kattoooks se mua!?!?!??!?! Vai ohi?
Tässä on pieni otos keikasta.


Seuraavana vuorossa kisa !!!

Bujaka!

5 kommenttia:

tyttö lappiist kirjoitti...

tykkään blogistas aivan sikana. älä koskaan lopeta bloggaamista! ja onnee siihe puolmaratooniin!

elisa kirjoitti...

Haha, kattoo tuosa videolla aika monestiki sua! uujee

Anonyymi kirjoitti...

En ole Helsinki-asiantuntija, mutta tuskin tuo Teatteri on sama paikka kun Svenska Teattern. Siinä Stockan takana... Aivan taivaalliset salaatit, saa itte kans valita mitä täytteitä haluaa. Jaiks!

Anonyymi kirjoitti...

SUn blogi on ihan paras!! tosi kiva et teit tollasen salaatti postauksen, koska ite syön stadis just vaan salaattei :-)!

Anonyymi kirjoitti...

vittu jätkä on ohi. t:antti