Stadium Status

Mul tuli vastaan Chris Brownin uus musavideo jos feattaa Young Moneyn Tyga. Mä oon kuunnellu Tygaa paljon lähiaikoina ja muutaki Losi räppiä siin sivussa. Mut se mikä mul pisti täs videos silmään eniten on toi staili mitä kaikki rokkaa tos videossa.
Kaikil on snap back lätsät josta mä postasin (Lipaton Tammikuu) tammikuussa jo ekan kerran ja fiilistelin koko juttua. Sit kaikki perus läskit Jordanit tai jotkus muut hi topit jalas kapeiden farkkujen kans ja stadium takki, just se staili mil mä oon ite täs jo hetken rullannu..
Kunnon old school N.W.A. lookki.


Mä veikkaan et Tyga Tyga joka on perus Losi jäbiä on vieny Chris Breezyn FairFax Avenuelle shoppailee Diamondia ja ehkä viel La Brealle hakee And Still LA:stä throwback snap backit videoon.
Mä en todellakaan tykkää siitä mitä Chris Brown teki Ri Ri´lle, naisia pitää kunnioittaa, mut mä joudun jakaa yhen asian sen kanssa siitä huolimatta nimittäin meil on sama vaatemaku.

Mä pääsin tänää ennakko maistaa muutamaa uutta Tupla Mini patukkaa. Nää patukat on luotu miehekkäiden Maxi-Tuplien rinnalle etenkin ajatellen naisia jotka tykkäävät suupalan kokoisista pikku nautinnoista keskellä kiireistä arkea. Mä oon Tupla-patukkafani, yks lemppareista, ja mä tykkäsin ihan sikana näistä. Varsinki marjainen Red oli fressi ja uskon et just ne mimmit jotka juo sitä karpalolonkeroa ja tykkää tuoreista mansikoista varmasti tykkäis myös tästä. mnom mnom mnom!

Vappu kolkuttelee ovella ja jengi sovittelee jo vappuneniä klyyvariin ja simat on ehkä jo haettu. Tänä vuonna mul tulee olee hieman iisimpi vappu ihan Stadissa mut katotaan mitä kivaa keksitään!

Pian lisää!!!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onks noilla jääny hintalaput noihin lätsiin? ;D

-Jepa

Diamonds and Pearls kirjoitti...

get it back, give it back
ain't 'bout shit,
snap back them ain't even rare, where the tag at!?

Ne maksaa 20$ joten ei noil hinnoil leijjuta, se on vaa niiden juttu.

Anonyymi kirjoitti...

toi auto+sinä= seksikästä

Alena kirjoitti...

Ootko kuullu tätä biisiä http://www.youtube.com/watch?v=T-B2qI3-YNw? Must se on vielä parempi kun edellä mainittu.

Sulla on muuten tosi piristävä ja persoonallinen blogi, keep it up!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos blogista. Ihanaa kattella kun joku on onnellinen :)
Ja toi red tupla on kyllä hyvää.

-Wbot- kirjoitti...

Morooo,

Nuo ovat Taz Arnoldin TI$A brändin lippiksiä! Oon ite kova fani.
http://shop.tisavision.tv/

-Wbot

Anonyymi kirjoitti...

Jätkäl näyttää olevan asiat aika hyvin, ei siin mtn, hyvä niin(: saaks kysyy paljon on ikää? ei huono elämän tyyli ollenkaa, moni olis sunkaa samas tilantees;) positiivinen blogi sulla, nicenice ! :) pidä lippu korkeella !

Anonyymi kirjoitti...

olet nam ! ;o

Anonyymi kirjoitti...

sä näyttäisit kuumemmalta jos pukeutuisit välil vähän cleanimmin...