TOILET DECO


Mä sain synttärilahjaks muutamia sisustusartikkeleita joka jälleen osotti et mun ystävät tosiaan tuntee mut aika hyvin ku ne osas hommaa tälläsiä juttui mulle mille ihan oikeesti on käyttöä. Ekana suurennuslasin alle joutu yks nurkka mun makkarissa.
Mulla on eteisessä yks pieni semikokovartalopeili mut makuuhuoneessa jossa mun kaikki vaatteet on, missä mä yleensä pukeudun ei sellasta aikasemmin ollu, mut sain synttärilahjaks tosi kiva simppelin peilin joka sopii tähä kultaraamien teemaan joka kiertää tätä huonetta. Lakers sormi on muistuttamassa et täs ollaan poikamiesboksissa ja et play offit on käynnissä! Tää on tosi kiva lahja!
Mä sain myös lahjaks muutaman tosi makeen Villeroy & Bochin New Wave sarjan kulhon joille mulla oli heti paikka! Mä otin Miamissa kuvan yhestä rantaan ajautuneesta kepistä jossa on jotain kamaa kiinnittyny juureen kiinni, ja se kuva onnistu mun mielestä kivasti, ja mä ajattelin et mä otan sen risun mukaa himaan ja teen siit jotai siistiä.
Mä kävin teettää tästä kuvasta A4 kokosen canvas taulun ja iskin sen pystyyn yhteen näistä kauniista kulhoista jonka lahjaksi sain. Täst tekee viel ihan sika spessun mulle se et nää hiekat kaavittiin mukaan hietsusta joka on mun lokaali biitsi, ja se kaapasu tapahtu maailman parhaassa seurassa yhtenä ehkä siisteimmistä päivistä tänä vuonna, kun oltiin viettää tän kevään/kesän ekaa aurinkopäivää hietsussa CAPS LOCK PÄIVÄNÄ.
Oli aika homma saada tää ehjänä takas himaan ja yks pikku oksa katkes siitä ku kauhees kiirees pyyhälsin Miamissa ruuhkassa taxiin sisään keskellä tietä ku olin myöhässä ja tuli kova kiire kentälle, olin ihan kusessa et mä myöhästyn koneesta.. vaihteeks..

Nyt tää ihme sisustuspäähänpisto koristaa mun saniteettitiloja ja merkkaa mulle paljon. Pikkusen kuva on rajattu väärin, mutta firma joka tän mulle teki lupas tehä mulle uuden joten pian saan 100% täydellisen tästä.
Vielä on aikaa huomiseen (sunnuntaihin) aikaa osallistua PARTY PIC kilpailuun!!!
Ne keneltä tää on menny ohi, lähettäkää hauskimmat/ parhaat/ lepposimmat bilekuvat osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com ja parhaat kuvat julkaistaan blogilla ja voittajille lähtee Giletten lahjapaketit jossa on miehille paljon hyviä tuotteita. Ja mimmit, osallistukaa tekin, tälläne pussukka on mahtava lahja faijjalle tai sille mielitietylle. Jos haluaa, voi inspiraatiota hakea esimerkiksi tästä musavideosta !!!






Pian lisempää ja kohta julkastaa kisan voittajat!!!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HAAA! katoin että sää näytätki tutulta mut nyt älysin yhistää sut jyväskylää =D mut siis juuh ehkä yks parhaista blogeista ku osaat olla aina nii ilone :) se tarttuu

linda kirjoitti...

Jes Asher! Ehkä maailman mukavin ja hauskin jätkä.

Sini kirjoitti...

hei ootsä tulossa vappuna rukalle? :)
tv. kuusamolainen blogisi lukija

Anonyymi kirjoitti...

hmm, kandee ehkä suoristaa toi horisontti tosta kuvasta ennenku sen lopullisen taulun tosta teetät! :D

Anonyymi kirjoitti...

Oh noo, ei uutta postausta! ;( Mihis baariin aiot muuten mahdollisesti vappuaaton jatkoksi suunnata? Olis ihan kiva tietää missä on sun mielestä hyvä meno! Fabrikkiin, Circukseen... hmm? Millos kaivohuone avataan?

nimim. looking for a partay

Anonyymi kirjoitti...

POSTAA PIAN TAAS! PLIIS! ON IKÄVÄ SUA<3