Neljäs Kerta Kielon Päälle

Mulla oli toissa viikonloppuna synttärit ja niitä tavallaan juhlittiin vähän sillon mut tavallaan niihin juhliin vähän niinku ajauduttiin, ja halusin järkkää bileet mis mä pääsisin nauttimaan kaikkien kavereiden seurasta. Mä kutsuin mun luokse kaikki mun lähimmät ja parhaimmat kaverit ja me syötiin kakkua ja kuunneltiin hyvää musaa ja kohotettiin muutama malja jälleen yhden hienon yhteisen vuoden kunniaks. Tää ilta oli parasta.
Vieraat myös ikuistettiin potretteihin.

Mun luota ilta jatku sinne missä mä tunnen itseni tällä hetkellä kaikkein kotoisimmaksi Helsingin yössä, eli ravintola Tigeriin. Tyylikäs mesta, paras palvelu ja hyvää jengiä, varsinkin tänää koska mun kaikki mahtavat ystävät oli paikan päällä.
Mä oon kuullu urbaaninlegendan jostain häkkipullosta, ja jossain vaiheessa iltaa istuttiin meille varatussa loossissa ja musiikki laitettiin pois koko raflasta, ja Star Wars tunnari alko soimaan. Mä olin ihan ihmeissään et mitä tääl oikee soitetaan ja sit POW!!! Häkki tuotiin pöytään, en voinu uskoa mun silmiä ja tajusin vast sit et se tunnari kulkee käsi kädes häkin kanssa.. Mä menin ihan sanattomaks. Kiitos vielä kerran tästä kunniasta. 
Juhlat jatku mahtavuuden ydinporukalla aina aamu ysiin saakka jollon aurinko alko paistaa jo aika nätisti. Ilta, yö, ja aamu oli aivan mahtavia enkä vaihtas sitä iltaa mihinkäään! Mä hymyilen edelleen tän lauantain takia.

Tää on ihan mahtava biisi, tää antaa mulle edelleen vuoden kuuntelemisen jälkee clubeilla kylmiä väreitä. Se kai tarkottaa et se toimii!?


Party Pics kisa on edelleen on and poppin. Toivottavasti tää postaus anto inspiraatiota teille osallistumaan teiän hauskoilla bilekuvilla kilpailuun.
Kuvat voi lähettää osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com
tarkemmat tiedot ja palkinnot näet täältä.

Pian lisää!

Venatkaa vaa ku näätte miten kivoi lahjoja mä sain!

7 kommenttia:

Repsu kirjoitti...

Gosh mitä kuvia ♥. Ääh en kest ku toi yks mimmi tuolla on superkaunis :))

elisse kirjoitti...

Tää biisi, ah!
Iha kylmät väreet meneee itelkii ku kuuntelee!

Anonyymi kirjoitti...

hei mistäs sä ton hazan tunnet? :o

Anonyymi kirjoitti...

Oliks toi yks tyttö se bloggaaja J? :) Onko hänellä blogia enää?

Ai että Milos ja Caro... :D Ihme kun en oo ikinä suhun törmännyt vaikka samoja ihmisiä tunnenkin..

Anonyymi kirjoitti...

en tienny et oot noin rikas veijari. vitsi jätkäl on hyvä elämä.toivottavasti joskus pääsen saavuttamaan jotain samanlaista. Mistä maasta oot muuten kotoisin? Mielen kiintonen tyyppi.

Kiki kirjoitti...

Heyyy mitä J:lle kuuluu?? niin kova ikävä sitä sen blogii on :( :-D <3

Anonyymi kirjoitti...

SAANKO KYSYY MIKS SUL ON ARPI KESKEL OTSAA? JOKU ÄKSIDENTTI? VASTAA PLIIS..