PARTY PICS

Torstaina oli mahtava ilta ku Axl pääs viimein joku 3 vuotta työstettyä levyä juhlistamaan levyjulkkari bileillä, ja vaikka mul oli univelkaa joku sata tuntii, ja seuraavana aamuna kello soimassa kuudelta en voinu jättää väliin mistää hinnasta.
Bileet oli The Tigerissa ja mestaan oli valjastettu tosi messevä lava ja soudi oli ihan kingi. Ja vaikka tilaisuus oli tavallaan kutsuvieras tilaisuus niin oli paikalle vaivautunut ihan sikana ihmisiä!
Soundi oli ihan mahtava ja Axl on niin vahva lava persoona et oli ilo kattoa keikkaa, ja tuntu kaikki muutkin olevan ihan fileissä. Jos he on tulossa keikkailemaan teiän hoodeille kannattaa todellaki käydä tsekkaa!
Kandee kans käydä hakee levy kaupoista jos niitä enää on edes jäljellä, ne nimittäin ainakin joistakin Helsingin levykaupoista oli hetkellisesti loppu joten kipin kapin if you snooze you loose.
Mulla on tänää illalla pienet bileet mun luona ja oon kutsunu paljon kavereita kylään. Koska tuntuu et tänää on sen verran spessu ilta tiedossa ja kaikki rakkaat kaverit läsnä kaivoin kaapista mun vuos sit raahaaman Patron tequila pullonki. Tätä Anejo´ta ei vissii ainakaa viel saa Alkosta mut silveriä on kai.
Tää on mahtavaa kamaa, joka ikinen pullo on numeroitu ja käsin pullotettu. Nää on niit pikkujuttui jota mä arvostan.
Aiotaan myös pelata Beer Pong peliä jossa pingispallo pitää pompauttaa randomina johonki mukiin jossa on ihan mitä sattuu juotavaa ja tää muki pitää heittäjän kumota. Viime vuonna mun synttäreillä yhen kaverin kohdalle osu juotavaks porealtaan pohjalta kaapastut lämpimät vedet, mut tänä vuonna yritetää olla jekkuilematta hahahah. Jos peli ei ole ennestään tuttu siihen voi tarkemmin tutustua TÄÄLLÄ.
KILPAILU:
Lähettäkää parhaat bilekuvanne osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com parhaat kuvat julkaistaan blogilla ja palkitaan Giletten lahjapusseilla jotka sisältää paljon hyviä tuotteita, mm. naamarasvoja ja kasvopesuaineita jotka myös tekee parranajosta mukavamman kokemuksen. Ja mimmit, osallistukaa tekin, tää on mahtava lahja faijjalle tai mielitietylle!!Pian lisää mun synttäreiden neljännestä päivästä...

Lateeerrrr

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

Niin huippu baaribiisi!