Done With Miami Dade County

Ennen ku mun piti Key Westin tourin jälkee käydä palauttaa kiesi ni mä kruisailin Miamin siltojen yli fiilistelee downtown aluetta lahden toiselta puolelta. Miamin skyline on äänestetty Chicagon ja Nykin ohella maailman kauneimpien joukkoon, eikä syyttä. Se on kaunis.
South Beach on kans yöllä niin siisti mesta, siel on niin törkeen värinen valaistus melkee joka paikassa.

Iltasin ihan paras paikka kävellä Ocean Driven lisäks on Lincoln Rd joka sattumoisin myös oli ihan mun hotlan holleilla. Se on pitkä kävelykatu joka on täynnä kauppoja ja ravintoloita, palmuissa on sikana kivan värisiä papukaijjoja lurittelemassa jotka kylläkin näkee päivisin paremmin.
Yks ihan kingi safkapaikka on 11th St Diner joka on tuttu myös Will Smithin Miami musavideosta.
Mä söin siellä ihan täydellisen aterian, just niiiin mun makuun.
Porsaankyljyksiä, tummien papujen, riisin ja vihannesten kanssa, maustettuna omenapaloilla ja rusinakastikkeella. BUJAKA!
Samalla 11th Steetillä Collinnsin kulmassa oli ihan paras Kuubalainen ravintola jonka safkoihin rakastuin. Toi liha vaikka ei näytä kummoselta oli niiin sairaan mehukasta ja hyvää etten ikinä taida olla syöny mitää niin hyvää, kylkeen JÄLLEEN tummiapapuja (LOVE EM`) riisin kera ja makeita banaaneja.
Mä rakastuin siihe arkkitehtuuriin mitä siellä on, sellasta merellistä Art Decoa, tääki talo näyttää ihan risteilyalukselta joka sattuu olemaan kuivalla maalla. 
Yks South Beachin kuuluisimmista rakennuksista varmastikkin on Versacen vanha biksi, joka toimii nykyää ravintolana ja hotellina. Näiden porttien eteen se ammuttiin.
Vikat bileet missä kävin pyörähtää oli Nikki Beach josta kaikki hehkutti ihan sikana joten mun oli pakko käydä kattoo mikä feng shui siel oikee oli.
Mesta oli ihan mahtava, se oli niinku avoin ravintola joka oli täynnä sellasia loosseja jotka oliki niinku sänkyjä mis ihmiset natsas brunaa ja dokaili, nautti auringosta ja seurasta.
Siellä sattu sillon just olemaan joku Fashion TVn uikkari fäshön show ja arvatkaa mitä mä sit tein!?!??!
Aivan oikein, menin piiloon tän nätin puun alle ja tilasin ruokaa.
Rapua.
Mä löysin kans aika todella todella hyvän hamppari mestan, ja kun olin ollut sen kuukauden syömättä roskaruokaa ennen tätä reissua niin pystyin hyvällä omatunnolla hotkia menee.
Mesta on nimeltään Five Guys ja se onkin äänestetty Floridan parhaaks.
Jo siinä vaiheessa ku sain pussin käteeni, ja kävelin juomalähteen kautta pöytään, huomasin miten pussi oli hikoillu aikalailla sillä aikaa, ja tiesin onnistuneeni safkan valinnassa.
Vaikka tää ei mikää In-N-Out ollukkaan, niin aika lähelle päästiin kyllä sitä makuelämystä kaiken tän pekonin, cheddarin ja maukkaan pihvin ansiosta.
Vikoina päivinä en oikeestaa jaksanu enää pahemmin mitää juhlia tai mitää, tiesin et kohta pitää lähtee himaan ni ei halunnu olla ihan ryytyny ku pääsee kotiin. Ja vietinki aika paljon aikaa ihan chillaillessa, just taloja ihaillen, otin paljon kuvia. Ja niin kauan ku aurinko vaan paisto mä yleensä olin jossain rannalla, tai ainaki sortsit ja släbärit jalassa.
Mä kävelin aamusin sinne Fontainbleaun altaalle rantaa pitkin ja fiilistelin. Etin siistejä juttuja. Löysin tän kauniin mielettömän valkosen kotilon joka koristaa täl hetkellä mun aasialaista puutarhaa ikkunalaudallani.
Jep, varmaan arvasitte.... Tää keppiki on mulla himassa... Ja mulla on suunnitelma sille jo. Pian näätte sit.
Mä säästin parhaan vikaks. Mä joskus Kyproksella pääsin ajaa vesijettiä ja oikeesti en tiedä mitää kivempaa. Se on melkee jopa parempaa ku ...  Jos olosuhteet on vaan näinkin otolliset. Vika päivä, muutaman tunnin pääst pitäs olla lentokentällä, edessä Fontainbleaun hotelli ja turkoosi vesi.. Aurinko paisto ihan täysiä. Mun oli pakko vuokrata tää peto ja päästä ajelulle.


Mul oli just noin levee hymy Suomeen saakka pelkästään tän ajelun takia, ja tää just se kuva mitä mä oon matkan jälkee fiilistelly et olipa mukavaa matkalla...
Mä otin pienen video tästä mun nautinnosta, tää on ehkä parasta hupia mitä mä tiedän......

Näil kavereilla on samat huvit, mut isommat pelit.
Tää on mahtava video ja mahtava biisi, johon onkin hyvä lopettaa tää Miami musa ralli. Samalla täl videolla voi fiilistellä vikat Miami maisemat jota tässä ollaa muutaman viikon ajan päästy ihailemaan. Soronoo MIA.


Miami postaukset ovat tulleet tiensä päähän, matka oli ihan mahtava ja oon tosi ilonen mun lomakohteen valinnasta. Oon alkanu suunnittelemaan jo seuraavaa reissua ja kun lentoliput on takataskussa otan jälleen teiltä mielelläni kohteesta vinkkejä.
Seuraavaksi vaihdetaan kuulumisia!!!

Pian lisää!!!!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi että! ihan mahtavia kaikki nää miami-postaukset. ihailen niin paljo sun elämänasennetta!

Linda kirjoitti...

paljos teitsillä maksoi matka tuonne Miamin auringon alle? miten kallis paikka oli? nää postaukset käynnisti sellasen matkakuumeen täällä, että nyt on Miami matkakohdelistalla heti maailman seitsemän ihmeen jälkeen :D

mutta tosi siisti trippi sulla on ollu ja en voi muuta ku kadehtia ja funtsii kuinka hauskaa sulla on ollu!

tannttu kirjoitti...

Oon niin kateellinen et oot päässy Miamiin, on niin pakko vielä joskus käydä siellä ku on kuullu pelkkää hyvää :)

Tiedätkö muuten oliko siel kasvissyöjille mitään ruokaa? :D

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn aikaisempaan. Aina sillon tällön tulee sun blogia luettua, mut täytyy varmaanki rupee lukee useemmin. jeejee kuulostaa kivoilta nää sun reissut. Jos saan kysyä ni mitä sä oikeen varsinaisesti teetkään työkses?
Keep this same! Cool

Anonyymi kirjoitti...

toi hampparimeal.... Näytti kyl silt et voittaa fat burgerin ja jack in the boxin mennen tullen!!!!
-Noonee

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun löysin tämän blogin, ihanan rennosti kirjoitettu.

-Katja-

A kirjoitti...

Tulipa ikävä Miamiin :). Kiitos huippupostauksista!

Anonyymi kirjoitti...

sul on aevan mahtava blogi!
oon lähössä piakkoin ekaa kertaa jenkkeihin miamiin ja haluisin kysyy sult muutamaa juttuu matkaan liittyen!
1.mite skeittilauta kannattaa ottaa lentokoneeseen jos dekki ei mahu pituutens vuoks matkalaukkuun, kantsiiks se änkee käsimatkatavaroihin jotenki tai tuleeks siit jotai lisämaksuja?
2. suosittele jotain skeittiparkkeja ja spotteja! pitääks alle 18-vuotiaiden käyttää parkeilla jotain suojia ja kypärää tai saakssielt sit vuokrattuu niitä?
3.mitkä on miamin parhaat skedekaupat ja missä ne sijaitsee?