Miami Winter Music Festival

Miamissa alko mun matka puolessa välissä Winter Music Conference joka on viikon kestävä musiikki festari joka sijottuu ihan ympäri Miamia, se keskittyy aika pitkälle konemusiikkiin mutta epävirallisia bileitä on myös muun musiikin faneille.
Ennen ku viikko oli virallisesti alkanu, juhlittii paikallisessa Mansion Clubilla joka oli ihan selkeesti South Bachin suosituin mesta, jonka legendaarinen artisti Prince on joskus aikoinaan omistanut. Siellä vietetään joka sunnuntai jonku julkimon synttäreitä ja täl kertaa synttäreitä vietti DJ Affect, ja paikalla oli paljon muita musiikki vieraita. Mä en ole ikinä nähny kerralla niin paljon hienoja autoja yhtä aikaa ku tona iltana ton raflan edessä.
Muiden muassa Flo-Rida kävi vetää muutaman biisin.
Ja DJ Khaled kävi voittamassa.


Ensimmäinen virallinen WMC tapahtuma jonka kävin katsomassa oli samaisessa Mansion clubilla, sinä iltana pää artistina oli Benny Benassi mut mua kuitenki ehkä jopa enemmän kiinnosti sen lämppäri MSTRKRFT.

Ihan perusiltana baariin saatto maksaa jopa 30$ sisään ja korttia ei pääse vinguttaa ellei ole 40$ minimiostos, joten rahaa siel pääsee polttaa jos haluaa. Siin on aikamoinen kynnys lähtee vaihtaa mestaa montaa kertaa illan aikana ku tietää et siit napsahtaa aina se vähintää 25$ lasku jonotusten päälle.

MSTRKRFT @ Club Mansion WMC 2010:
Jossain vaiheessa viikkoa mun alko tehä mieli kuunnella muutakin ku kone musaa ja käppäilin Washington katua pitkin, missä suurin osa rafloista sijaitsi, ja iskin Sobe Live clubille joka on täysin omistautunu mustalle musalle.

Samalla kadulla noin 10 korttelia etelään oli kans Miami Ink jäbien uusi lounge henkinen mesta nimeltä LOVE HATE, jossa soi ihan täysil 90- Luvun räppi. Mesta oli sika pieni mut tyylikäs.
Ja niinku arvata saattaa sisustus oli aika tatska henkinen.

Mun vikana iltana iskin Krush nimiselle clubille joka oli niiin Miami henkinen ku olla ja voi, kuulin eräässä kaupassa asioidessani et DJ Clark Kent olisi siellä soittaa ja jälleen vähän vaihtelua konemusalle, päätin sykähtää sinne.
Mesta oli just niin tyylikäs ku mulle kerrottiinkin, nätti puoliks ulkoilma mesta, palmuja ja nätti vanha talo, mut ei ketääää juhlimassa!!! Musiikki oli ihan täydellistä mut mun vaan oli pakko lähteä sieltä koska siel oli se 20 ihmistä yli tuhannen ihmisen clubilla.
Nostin sieltä kytkintä Cameoon joka oli ihan kulman takana mun hotellista, jossa juhlittiin Oui Bang! bileitä. Siellä oli esiintymässä mm. DJ Mehdi, Busy P, Annie Mac etc.... Siel oli hyvä meno!!!
Cameo ei ollu ihan yhtä smootti mesta ku Mansion mut aika saman henkinen, sellane iso ja avara clubi.
Kun WMC pyörähtää kunnolla käyntiin on melkee joka päivä hotellien uima-altailla bileitä kanssa. Ainoo vaan et ne on ihan törky hintasia, sisäänpääsy saattaa olla 40$ - 80$ helposti jos on jostain perinteisistä bileistä kyse.


Mun vika aamu Miamissa olin nauttimassa taaaaas Fontainebleausta ja siel oli just alkamassa kanssa ihan messevän näköset kinkerit mut valitettavasti jouduin ite poistumaan lentokentälle ja takasin kohti Suomea joten ne jäi mun osalta näkemättä.

Miami postauksia tulossa vielä yks tai kaks jonka jälkeen kiritään kuulumiset ja pidetään taas lisää hauskaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oh mään dj mehdi on kyl kova! !

Anonyymi kirjoitti...

näistä miami postauksista tulee hyvä mieli ja oottaa kesää vielä innokkaammin!<3

Anonyymi kirjoitti...

sita vaan ihmettelen etta naiset eivat nayta mitenkaan kauniilta tai hyvakroppasilta, luulis siella olevan enemman niita tai kuva vaa antaa sellaisen vaikutelman