Pinnacle Of Playing

Mulla oli eilen kunnia ottaa osaa Tampereella järjestettyyn hyväntekeväisyys lätkämatsiin joka järjestettiin veteraanien jääkiekon MM-kisojen avajaisten kunniaks. Ennen ottelua lahjoitettiin shekki sotaveteraanien hyväksi. Me pelattiin meidän ZOOM joukkueen kanssa Mansester Broilerssia vastaan joka koostuu tamperelaisista viihdetaiteilijoista ja urheilijoista.
Ennen jäälle menoa jännitti aika paljon koska en edes muista millon oisin viimeks pelannu peliä sillee et katsomos ois ollu enemmän ku kaks siivoojaa.
Meidän joukkueessa oli myös muutama vahvistus koska vastustajilla pelas mm. Raipe helminen, Jyrki Lumme ja maalia vartioi Jukka Tammi.
Meidän ehkä kokenein vahvistus oli Aleksei Kasatonov joka oli 80-luvulla neuvostoliiton ykkösketjussa yhdessä mm. Sergei Makarovin ja Igor Larionovin kanssa, ja on voittanu olympia kultaa kahdesti. Oli todellinen kunnia päästä pelaamaan hänen kanssaan, ja vaikka ei luistin ihan täysii enää kulkenu napsu syötöt lapaan todella nätisti ja sil oli ihan tajuton pelisilmä.
Meiän toisella vahvistuksella on leuka ku puuliiteri ja turpa ku moottori, entinen Tapparan tähti ja kommentaattori Ville Nieminen puki myös ZOOMin pelipaidan päälle ja kantoi sitä kunnialla.
Peli oli tiukka, mutta kuitenkin kotijoukkue Mansester Broilers vei voitoin lukemin 9-5. Jos mun joku ois pitäny palkita IS tähdillä, viirillä tai vaikka papukaijjamerkillä ni Jukka Tammi maalissa ansaitsis ne kaikki, se oli ihan liekeissä. Myös Jyrki Lumpeella pysy kiekki lavassa ihan kiitettävästi eikä sitä oikee kukaa siltä pois saanu. Myös painija Marko Asell teki mulle todella hienon rankkarimaalin. En viittiny alkaa mussuttaa ettei se ois ottanu junttaa.
Urheilu on hieno sosiaalinen tapahtuma jossa lopputuloksella ei ole väliä, jonka vuoksi hyvillä mielin pysty lähtee kohti kotia vaikka takkiin tuli. Oli mahtava peli.
Mulle mahtavin kokemus oli pelata Jukka Tammea vastaan ja tavata hänet koska ite ku on ollu pienestä pitäen veska ja hän on ollu yks niistä ketä on skidinä fanittanu. Ja jokainenhan muistaa MM-95 ilmakitarallaan vaikutuksen tehneen Mr. Tammen, sitä ei ihan heti unohda.
Party Pics kisa on vielä kä(y)nnissä viikonlopun yli, ja alku viikosta julkistetaan voittajat. Kiitos kaikille jo osallistuneille.
Ne keneltä tää on menny ohi, lähettäkää hauskimmat/ parhaat/ lepposimmat bilekuvat osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com ja parhaat kuvat julkaistaan blogilla ja voittajille lähtee Giletten lahjapaketit jossa on miehille paljon hyviä tuotteita. Ja mimmit, osallistukaa tekin, tälläne pussukka on mahtava lahja faijjalle tai sille mielitietylle. Jos haluaa, voi inspiraatiota hakea esim mun synttäripostauksesta.

Mä löysin mulle uuden kivan bändin nimeltä Snow Patrol, tää biisi on parasta laittaa soimaan just ennen nukkumaanmenoa tai aamul ku heräilee. Me like. Do you like?


Sitte sisustetaa!!!

8 kommenttia:

Sunny kirjoitti...

Toi biisi on ihan järkyttävän ihana, samoin video. Tuntuu et haluaisin vaan olla noin aina

Anonyymi kirjoitti...

oooooh oot nii komee heppu:D

Anonyymi kirjoitti...

biisi alkaa aina itkettää mua 8)

Meri kirjoitti...

Mun fiilis kohoaa aina kattoon ku tuun blogiisi, sun hyväntuulisuus ja asioiden hehkutus on tarttuvaa :D Äskenkin illan aikana kasaantunut stressi haihtui ku luin tän uusimman postauksesi. Kiitos! Ihailen asennettasi eikä ulkonäkösikään paha oo ;)

Meri kirjoitti...

Mun fiilis kohoaa aina kattoon ku tuun blogiisi, sun hyväntuulisuus ja asioiden hehkutus on tarttuvaa :D Äskenkin illan aikana kasaantunut stressi haihtui ku luin tän uusimman postauksesi. Kiitos! Ihailen asennettasi eikä ulkonäkösikään paha oo ;)

Anonyymi kirjoitti...

hei mite sä oot päässy pelaan tollaseen "julkkis"-jengiin? vaikka vaikutat kyllä tyypiltä jolla on suhteita vähän joka suuntaan, et ei silleen yllätä:D

Anonyymi kirjoitti...

mua niin ärsyttää etten löydä yhtä parkkipaikkareivi -kuvaa viime kesältä. laitettiin autosta musa täysille ja tanssittiin parinkymmenen hengen voimin öisellä parkkiksella. se olis ollu ihan täydellinen tohon bilekuvakisaan :D

niin ja snow patrol on ihan loistava! kannattaa kuunnella myös run, iiihana biisi.

darling kirjoitti...

snow patrolilta löytyy sellanen kimppu helmibiisejä, et huhu! Ootko sattumoisin törmänny sellaseen pumppuun ku the american analog set?