Onneks Synttärit On Vaan Neljä Kertaa Vuodessa

Mulla oli viime sunnuntaina synttärit jota juhlittiin aika urakalla eikä juhlat vielä ole ohi. Perjantaina The Tiger täytti 1 vee ja siellä soitti sen kunniaks Jay-Zn DJ Neil Armstrong joka soitti kyl todella kovan setin ja meil oli sellaset bileet et huh, oli niin hauskaa. Hyvä porukka kasassa ja mahtavaa musaa.
Lauantaina lähdin vähän hemmotelemaan itteeni Luiskalle koska sunnuntaina ei pahemmin mikää ole auki.
Mä hoidin mun ekan tuotteen sieltä joka ei ole klassista ruskeeta monogrammia, ajattelin ku oon melkee jääny koukkuun noiden kolikkopussien käyttöön niin hommasin kesäks ton fressin vaaleen ruudun, jossa on siistillä navy sinisen aksentilla tehty kuosi ja kultanen ketju. Me like.
Niinkuin mun aikaisemmasta CAPS LOCK postauksesta kävi ilmi, lauantai iltapäivä vietettiin Hietsussa Mäkkäri picnicillä, juhlistaen mun synttäreitä. Aurinko paisto ja me ajettiin auto melkee vesirajaan ja kuunneltiin sieltä kovaa musaa.
Mä kaivoin kaapista pitkästä aikaa Niket jalkaan ja sen jälkee ku aurinko on alkanu näyttäytymään ei paljon tee enää mieli pukeutua mustaan ja näis onki nätit navy siniset aksentit, Nike Air Flight 89.
Sattu olemaan porukka aikamoista kenkä hifistelijää joten ikuistettiin tää meidän mahtava hetki ja eka päivä kunnon kevätauringossa biitsillä. Vasemmalta: Mun Nike Air Flight 89, Adidas skateboarding Dennis Busenitsit, Nike 6.0 joku iha ihme malli joka ei viel suomes, ja vikana sirona viimeistelemässä LV sniikkerit. 


Ku oltiin rannalla tarpeeks köllötelty mä olin tehny pöytävarauksen mun uuteen lempiravintolaan Töölön torille Tokyo 55 nimiseen sushiraflaan. Meil oli alakerrassa tosi intiimi oma huone jossa isolla porukalla oli kiva ruokailla kun tilan ovetkin sai kiinni ja verhot eteen, oli ihan oma pössis ilman kälinää ja sähinää.
Täs on mun uus lemppari, Nixon. Siin on sisällä grillattua ankeriasta joka on sivelty teryaki kastikkeella, ja rullan sisältä löytyy myös valkosta juustoa, ja voin kertoa että kyllä maistuu.

Sushin yhteydessä sain kans hyvältä ystävältäni lahjaks Mulberryn siistin folderin luottokorteille tai bisneskorteille joka on mun mielestä ihan törkeen siistin värinen. Kiitos tästä!

Loppuilta meni lauantaina ihan chillisti koska en todellakaan halunnu herätä synttäripäivänä huonovointisena tai väsyneenä, ja oli kiva ilta himassa. Sunnuntaina jatkettiin tätä kevät kesän korkkailua. Hietsun hyvänä seuraajana on perus kaivarin jätski josta mä sain nauttia mahtavassa seurassa, oli tosi lepposaa. Nää on just niitä aikoja ja hetkiä mistä oon puhunu. Kivaa kun ei tarvitse katsoa kelloa, voi vaan nauttia ympärillä olevista ihmisistä ja asioista.
Iltapäivällä halusin tietysti myös nähdä perhettäni ja menin isän ja äitini seuraksi, ja grillattiin yhessä safkoja. Mun synttäreiden kunniaks olin saanu rakentaa menun ja waaa waaa wiiii waaaaaa!!!
Vasemmalla ylhäällä härän marmoripihviä yrttimaustettuna, sen vieressä oikealla valkosipuli marinoitua karitsankaretta (PARASTA), sen vieressä libanonilaista tabbouleh salaattia, grillattuja ananaksia ja vihanneksia sekä jumboherkkusieniä täytettynä koskenlaskijalla ja käärittynä pekoniin.. One word: Bujaka.
Mutsi oli hoitanu mulle sokerittoman terveyskakun joka oli kans aika mielenkiintonen eikä yhtään huonompi ratkasun aikasempien murkinoiden jälkeen..
Sunnuntaina vietettiin iltaa Motelletissa I <3 Sundays clubilla josta ilta jatku Jenny Woohon säihkejuomien siivitämänä.
Syy miks edes mentii Jennyyn oli se et siel on aina sunnuntaisin DJ Mista-S soittaa jolla on aika pitkälle sama musamaku ku mulla joten.. It´s all gooood.Nopeimmat varmaan huomasi että tässä oli vasta 3 päivää, viralliset bileet mun ystävien kanssa on vasta ens lauantaina ja niistä lisää kun aika on kypsä... Ja ennen sitä vielä vähän kilpailu asiaa..

Bujaka!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hahhhahahahahaaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

rennon näköistä meininkiä :) hauskaa synttäriä!<3 paljon tulee ikää? :)

Anonyymi kirjoitti...

mihin la? ;)

Anonyymi kirjoitti...

GRATTIS!!! puss och kram

Anonyymi kirjoitti...

oh my gosh - mies oot komeee !
oot herkku

Anonyymi kirjoitti...

heh näin sut tikrussa, ja damn boy oot paljo lyhyempi milt näytät kuvissa! mut hei thats all good, onnee!