Lipaton Tammikuu

Saattaa olla et mä pidän lipattoman, ainaki yritän pitää tipattoman, mut ehkä kans lipattoman tammikuun ja sporttaa vaa pipoi. Jos se ei pidä ni näil mennää: Mä ilmaisin jo jonkin aikaa sitten Twitpic palvelun kautta mun kiintymyksen tälläsiin "pill box" mallisiin lippiksiin. Jos et ole vielä tutustunu Diamonds & Pearls Twitpicceihin, niin lisäilen myös sinne randomina kuvia jotka yleensä on peräisin kännykäkamerastani. Suora linkki on TÄSSÄ. Tän mallisia lippiksiä on tosi vähän markkinoilla ja mäkään en hirveen moneen ole törmänny mut melkee aina ku sellane tuuri on käyny on sellane tarttunu mukaa.

Mun rakas Äiti oli sitä mieltä yks päivä ku mul sattu olemaan tän mallinen lätsä ja villakangastakki, et mä näytin sen mielest ihan ranskalaiselt poliisilta, heh... Ohan siin vähän samaa lookkia ainaki jos tätä kuvaa kattoo.

Toinen siisti juttu mikä nyt oon huomannu et aika monet brändit on tehny tänä syksynä ja tekee kans ens kevääks on tälläset suikat jois on pikkusen korkeempi ja terävämpi kruunu ku esimerkiks perus New Eran 59fiftyissä.


Ne on vähän ku hybridejä New Erojen ja rekkamieslippisten välillä muodon puolesta joka miellyttää ainaki tätä kaveria.


Toinen mikä on kans ni New Era lippiksissä on melkeen jo yli tarjontaa markkinoil ja monet brändit on alkanu tekee jotain muita juttui, ja yks mikä on jonkin verran tulossa takas perus "snap back" stailin lisäks on klassinen Starter lippisten valmistajana New Eran sijaan. Me like.

Toi punanen lätsä tarttu mukaan viimeks Losista Supremelta ja siit on tullu ihan mun lemppari. Nää muutama vähän saman mallista korkee kruunusta lätsää löyty And Still liikkeestä jota aikasemminkin jo ehdin hehkuttaa Losin postauksien yhteydessä. Niillä on myös Ebayssä tili jossa ne myy näit alkuperäsiä vintage lippiksiä jotka on joltain ysärin alkupuolelta varmaankin peräsin. Nää kaks lätsää oli siit viel erikoiset et ne on sammari matskuu, sika rennot.

Enhän mä sillon malttanu venaa edes kotiin saakka vaan laitoin sen heti päähän pelin kunniaks!

Muutama klassinen vintage NHL lippis oli pakko kans ostaa samaisesta kaupasta, näistä mä oon kans tosi fileissä.


Nääki kaks kaunotarta snap backkejä, ei valitettavasti Starttereita mut kupissa silti.


Mä oon kuunnellu tätä biisiä viimesen kuukauden ajan ihan sikana, enkä mä vaan kyllästy siihen. Me like.Kohta päästään laittaa vuos 2009 purkkiin! Pian taas lisää!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näytät paremmalta ilman lippaa! Ootko täysin suomalainen? Näytät ihanalta!

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kyl tyyli kohdillaan! Propsit etenkin Lakersin keltasesta lätsästä, muistakin toki.

Anonyymi kirjoitti...

teehä joku postaus sun työstä/koulutuksesta

Anonyymi kirjoitti...

hey man, mä oon vahvasti sitä mielt etsä oot syntynyt lippa pääs! se sopii sun headii ni napakymppi ;) -Goldy-

Anonyymi kirjoitti...

Ois muute aika coolii ku tekisit postauksen tyyliin; sinkkuelämää, ois siistii nähdä vähän mies näkökulmaa et onks se vaa kauniit naisii drinksui ja juhlimist ;)) Wohaaa ja THE BEST NEW YEAR SULLEKKI!!! -Goldy-

Anonyymi kirjoitti...

I congratulate, it seems brilliant idea to me is