Mutkaton Vuoristorata

Vuos 2009 on nyt takana ja oli kyllä aikamoinen vuosi. Mulla oli ilo päästä matkustelemaan kauheesti, mikä on musta tosi kiva juttu. Jos matkapostaukset kiinnostaa, niitä voi lukea lisää täällä. Vuoden aikana tapahtu paljon ihania asioita, mut kolikolla on aina kaks puolta, eli tapahtu kans pahempia asioita mitä olisin ikinä osannu odottaa. Aika lentää siivillä. Vuos 2009 oli yhtä isoa ylämäkea ja alamäkeä vuoron perää ja välillä tuntu ku ois ollu vuoristoradassa. On jännä ajatella kuinka yhteen vuoteen mahtuu niin paljon onnea, ja niin paljon surua.
Mä lähin ottaa uutta vuotta 2010 vastaan kotoa käsin ja kutsuin muutamia ystäviä luokseni hengailemaan ja nauttimaan.

Tarjosin vähän Välimeren herkkuja, viininlehtikääryleitä ja papuja.

Ahersin kylkeen klassisia cocktail tikkuja joissa oli vähä samoja vaikutteita.

Erilaisia juustoja ja cräkkereitä.

Me syötiin ja juotiin, nautittiin illasta ja puolelta öin ihailtiin ikkunasta raketteja lämpimästä. Ennen ku nostettiin kytkintä otettiin me klassinen "joukkuekuva"!

Tälläset yleiset juhlapäivät on vaikeita ku on niin paljon ihmisiä liikenteessä, taxijonot on pitkiä, raflajonot on vielä pidempiä, uutenavuonna yleensä on viel pirun kylmä ja pahimmassa tapauksessa kännykät ei ees kuulu. Mä halusin sen takia varautua tähä iltaan mahdollisimman hyvin, vaikka suunnitellut illat voi helposti olla tylsiä, on kuitenkin hyvin suunniteltu melkee puoliks tehty. Mä olin etukätee varannu auton TJP´ltä viemään koko porukan eteenpäin ja otin kans auton takas himaankin. Niil on toimiva palvelu, niilt voi tilaa auton etukäteen ja niil on kiintee hinta, esim. kyyti kantakauungissa 8hlö autossa on aina 15€. On kivempi olla ku ei tarvi stressaa siit raksuttavasta mittarista.
Mun synttäreillä viime huhtikuussa mä käytin kans niiden palveluja ja poltin sillon taxi matkaa varten CD:n ja tein nyt kans saman setin. Jälkeenpäin jengi on vaa fiilistelly et taximatka oli ehkä jopa illan kohokohta, hah. TJP rocks ku ne antaa luukuttaa ihan täysii. Mä alan tästä lähtien aina polttaa Taxi CD´n juhlia varten!


Hoidin taksin myös sen takia että on harmi jos kesken illan porukka hajoaa, vähän samasta syystä kans olin varannut pöydän Fabrikista, jotta ilta sujuis mutkattomasti. Raflassa usein porukka häviää, mut jos on pöytä ni on ainaki sellane yhteinen kohtauspaikka. Uudenvuoden kunniaks poksautettiin muutama pullokin!

Mä toivon et 2010 vuodesta tulee parempi ku edeltäjästään. Mä oon päättäny et alan tekemään intentioita, eli välitavotteita, jotka toivottavasti auttaa tekemään tästä vuodesta menestyksekkäämmän ja onnellisemman.
Jay- Z´n sanoin: "On to the next one!". On muuten ihan todella siisti video, artsy fartsy. Really nice, me like.


Pian lisää !!! Lateerrr..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tä on loistava blogi ! oon kauaa jo stalkkaillut! ihania kaikki matkustusjuttuja!
Mitä sää oikeen teet työkses jos saa kysyä? :)