Nykin Timantit

Viimeset muutamat päivät on ollu aika ihmeellisiä, kaikki puut on lumettunu tosi näteiks valkosiks patsaiks ja ulkona on ihan ku ois jossai winter wonderlandissa. Maisema näyttää joltai Disneyn leffalta. Mä kävin jonki aikaa sit viskaamassa mun kulmille maamerkiks yhet HUFfin runnerit jotka oli aika piesty..

Nyt neki on ihan yhtä nättinä koreilemassa langoissa ihan ku kaikki puutkin pakkasen kuorruttamana!

Mun yks rakas kaveri oli Nykissä käymässä tossa uudenvuoden alla, ja aika oli sillä tavalla otollinen et siel sattu samaan aikaan olemaan mun lempi brändin Diamond Supplyn Pop-Up store Prohibit nimisessä kaupassa. Tää Pop-Up kauppa trendi rantautuu varmasti pian suomeenki, ne kenelle tää termi ei ole tuttu meinaa se sitä et joku random brändi laittaa pystyyn ihan muutamaks viikoks kaupan jonnekki satunaiseen liiketilaan, jossa sit joko myydää jotai spessua tai ihan vaa tehään uusia aluevaltauksia. Tässä tapauksessa Diamond vieraili store-in-store tyyliin Prohibitin tiloissa.


Mä tottakai tein ostoslistan ja vaikka Pop-Up läppä oli lopumassa sielt onneks löyty muutama mun toivoma artikkeli. Mä oon alkanu pitkäst aikaa taas sporttaa kangasvöitä, koska ne on helppoi ja mukavia. Nahkavöissä ne reiät ei ikinä ole oikeessa kohtaa! Näissä ei ole sitä ongelmaa, plus ne elää just sen verran et ne ei kiristä, mut et housut ei kuitenkaa tipu. Halusin tän artikkelin kultaisen soljen ja värien takia. Menee aika yks yhtee mun uusien stiflojen kans jotka näytin viime postauksessa.

Tästä paidasta mä haaveilin ikuisuuden, siitä saakka ku nettiin postattiin "coming soon" kuvat varmaa 6kk sitten. Mä oon mies joka tykkä palmuista ja auringosta, Diamond on mun lempi vaate brändi, ja Rick Ross on yks mun lempi artisteista. Tää Rick Rossin Maybach Music Group X Diamond collabo teepaita on ku nakutettu mun makuun. Nyt mä vihdoin sain sen.

Samaan collaboon on tehty kans suikkia jotka on aika vahvasti esillä tässä videossa. Mä tykkään kuitenki enemmän täst teepaidasta.

Tän paidan perään kuolasin kans oman aikani. Täs on käytetty mallina Vanessa Valdez nimistä mimmiä, ja lopputulos on ihan uskomattoman hieno. Täst tulee varmaan mun uus lempipaita kuhan raaskin edes eka laittaa sitä päälle, hah!

Ei voi muuta ku olla todella fileissä näistä kamoista... Kiitos.


Mä lähen viikonlopuks reissuun, ja paljastan huomenna siitä vähän lisää!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oot nii ihanan positiivinen ja energinen ja sulla on ihan erehtymätön tyyli! Mennäänkö naimisiin? ':D

Anonyymi kirjoitti...

Phöy, nastat stiflat! Mutta jos olet muutoinkin kuin ostamalla kiinnostunut edistämään (suomalaista) lenkkarikulttuuria, voisitko vierailla Suomen kenties ensimmäisellä sneakeraboardilla www.lenkkareita.com ja ehkä harkita rekisteröitymistäkin? Pahoittelen aggressiivista mainosta, mutta kun nämä piirit ovat Suomessa niin helvetin pienet, niin pakko pistää sanaa eteenpäin myös näin. Kiitos.