Bright Tradeshow

Mä lensin viime perjantaina Frankfurttiin Saksaan Brightin messuille tutustumaan ens syksyn 2010 juttuihin, ja samalla tsekkaamaan tapahtuman jota monet on mulle kehunu. Tapahtuma koostuu taiteesta, streetwearista, fäshönistä ja skeittauksesta.

Jo messupaikka on aika kingi, ihan Frankfurtin ytimessä on jostain syystä hylätty vanha poliisiasema joka on ihan tyhjillään, ja se on tilana tosi persoonallinen ja siisti messupaikka.

Osastoina kaikille näytteille asettajille toimi kaikki vanhat toimistohuoneet jota talossa on varmaa joku 300, ja tottakai vanhat sellit on kans käytös niinku tässä.

Kaikki taide pläjäykset oli vallottanu melkeen koko ensimmäisen kerroksen vanhasta sikalasta, ja täl kertaa skeittaus oli taiteen kohteena. Siel paljon makeita juttuja mitä laudoista oli väsätty.

Nää oli yhet messujen ehkä siisteimmistä kengistä mit siel tuli vastaan, ja merkki oli joku skandinaavi mistä mäkään en ikinä ollu kuullu. Siisti kenkä!

Hylätyssä talossa on se hyvä puoli et kukaa ei vahdi talon perään, joten kaikki käytävätkin oli aika pitkälle koristeltu.


Klapi.

Monet merkit oli siististi tehny tapahtuman henkisiä osastoja, vähä artsympia, tässä mm. Asics. Semi taideteos.

DCllä oli ehkä mun lemppari osasto, ne oli tehny miniatyyri version legendarisesta Carlsbad gäpistä, joka on yltäny simpsoneihinki saakka. Epic.


Deathwishillä oli ehkä siistein lauta joka on ihan tuotannossa, eikä vaan alakerran taidenäyttelyssä. Ihan seinäkamaa.


Messuil on hauska miten kaikki brändit tekee ihan ihme juttui vetääkseen porukkaa niiden ständeille, yleensä ilmanen alkoholi ja kauniit promomimmit on ne kestosuosikit, mut Brightissa oli aika vahva ruokatarjonta kanssa, Vanssilla mm. erittäin hyviä vohveleita! Eräällä ständillä oli mm. wrestling matseja tasatunnein.

Näyttää siltä et värejä tulee edelleen aika vahvasti mut kaikki printit on muuttunu raidoiks ja ruuduiks. Sinisen eri sävyjä oli kans monella brändillä paljon käytössä.


Vähän Banksy henkinen MJ taulu.


Fixi tsygät tuntuu olevan aika kovassa huudossa ympäri maailmaa, ja se on kasvava trendi. Brightin järjestäjät on kuulemma kans ihan die hard fixi miehii jonka takia varmaan myös siellä oli fixi näyttely. Oli tosi hienoi pyöriä. Suomeen tää on rantautunu kans, ja uskon et ens kesänä nää levii isommin jo Bulevardin Pohjois puolelle kans.
Seuraavaks juttua Frankfurtista messujen ulkopuolelta.

Lateeerrrrr....

1 kommentti:

Maya kirjoitti...

Nice!

Pieni hehkutus: Me likey D&P! Niin rento, mielenkiintoinen, hauska, hellyyttävä (?..I know.), aito, tyylikäs... Listaa vois jatkaa pitempään ku laki sallii. Kerran päivässä ku käyn läpi kaikki pakolliset saitit, niin ihan parasta on, jos _sä_ oot päivittäny. En jaksa edes laskea monestiko käyn aina kyttäämässä joko ois tullu uutta matskua ennen ku sitä on oikeesti tullu. Varmaan liian monta. No anyway, tykkään kaikesta mitä teet joten jatka sitä ja kaikkea hyvää, vaikutat aivan törkeen hyvältä jätkältä. Lähes liian hyvältä ollakseen totta, woot.

Pus och kram!