Stuntin N Frankfurtin

Mä olin viime viikonlopun Frankfurtissa Brightin messuilla joista aikasemmin kirjoitin. Mulla ei ollu minkäänlaisia odotuksia kaupungin suhteen, kaverit itseasiassa haukku sitä mulle, mut mä tykkään ottaa asioista ite selvää. Mun kaveri joka asuu Englannissa vinkkas mulle hyvän design hotellin ja luotin siihen enkä edes kattonu mitää muita.

Jonki verran katoin netistä kuvia ja googlettelin varauksen tehtyäni, ja kuvien perusteella mesta oli ihan bananas ja livenä se oli viel siistimpi. Enkä ihmettele yhtää miks kuulemma Paris Hiltonki viihtyy Frankfurtissa aina tässä hotellissa. Tää kuva on hotellin aulasta.


Mä oon mies joka osaa arvostaa hyvää palvelua, ja tääl hotellis sitä sai. Sattu hauska et respas duunis ollu saksalainen mimmi oli just valmistunu Haaga- Heliasta ja päätyny tonne duuniin. Jokaiselle asiakkaalle tarjoiltiin check inin yhteydessä tervetulo drinkki Roseeta.


Mä diggasin ihan sikana Roomersin respassa olleista joutsen tuoleista.

Huone oli suoraan sanottuna todella seksikäs, tyynyjä olis voinu olla enemmän mut kai "less is more".

Mul oli jonki verran aikaa messujen ohessa käydä kans vähän kiertelee Frankfurtissa ympäri kaupunkia.


Sielt löyty tää iso euro merkki joka on kaikis talous- ja kymmenen uutisis aina ku jotain puhutaa euroopan taloudesta tai valuuttakursseista.


Keskustassa on paljon paljon isoja konttoreita ja monilla isoilla firmoilla on Euroopan pääkonttorit Frankfurtissa. Näit pilvenpiirtäjiä oli keskustassa joka toisessa korttelissa.

Keskustassa oli sellane Champs Elysee henkinen kävelykatu jonka varrella oli paljon kauppoja ja tää ihan sairas ostari joka näyttää enemmän modernilta taideteokselta. Kiasmal ei ole kyl jakoo tähän hommaan. Tossa hetken joutu ihmettelemään ja pällistelemään... Siinä on jollain ollu piirtämistä.


Frankfurtissa on kans legendaarinen punasten lyhtyjen alue, joka on täynnä baareja, seksikauppoja, kebbe mestoi, strippibaarei ja bordelleja (jotka on vissii ihan laillisia siel). Aika himmee mesta.

Jos saksalaiset osaa pelaa jalkapalloa ni osaa ne kyl kans tehä ruokaa. Etenki makkaraa. Ja sitähä pitää laittaa joka juttuun. Tää Wurst Croisant oli itse asiassa tosi hyvä makupala.

Paljon oli kans just döner / kebbe mestoi joka nurkas ja muutenki oriental foodin tarjonta oli tosi väkevä. Tiedättekste ku eläimil on tapana varottaa väreillä.... no.. niiin ...

Muutenki raflois oli iha sika halpaa syödä ja annokset tuntu joka puolella olevan ihan levottomia. Tääki Fleisch Fucker mestaks ristitty paikka tarjos jollai kympillä tälläsen tripla pihvi lautasen jota ei oikee kyl kukaa jaksanu syödä loppuun...

Mä oon joskus ihan kusessa Tampereella maistanu mustaa makkaraa, mut ei kyl tuu yleensä syötyä, ja tän kaverin nähdessäni halusin maistaa ihan mielenkiinnosta. Ja tota... olihan se aika mielenkiintosen makunen mut kyl mä melkee mielummin mustaa lerssii ammun käkättimeen ku enää uudestaa tota. Yäk.

Messuilla oli monet jatkot ja viralliset jatkot oli missäs muualla ku punasten lyhtyjen alueella ja strippibaarissa. Valitettavasti kaikki muut paitsi baarimikot oli vapaalla...


Siel oppi kans arvostaa näitä kivoja Suomen pakkasia, koska siel oli just se nolla astetta ja kauhee loska keli.. Räntää tuli taivaan täydeltä. Silti oli kivaa!


Tosiaan ammatilaiset oli vapaalla ja kaikki rahvas kansa pääs jatkoilla kokeilemaan tankotanssi taitojaan... valitettavasti...

Mun ihan lempi mesta oli kyl täl reissulla meidän hotellin yläkerrassa sijaitseva kylpylä. Yleensä tulee otettua halpa hotelli ajatuksella "Ei me kuitenkaa muuta ku nukuta siel". Täl kertaa mun ei muuta tehnykkää mieli muutaku olla hotellilla ku se oli näin kiva.

Kylpylässä oli ihan törkeen mukava iso jacuzzi jos oli kaiken maailman hierovia juttuja, ja se vaihto valoilla väriä aina välil. Mä nimesin sen kryptoniittikylvyks.


Iso infrapuna sauna joka itsessään taas on jo melkee ku taideteos.


Tää timanttikylpy oli kuitenki mun lemppari! Sinne piti hautautua niinku pallomereen konsanaan, ja sieltä alta hohkas lämpöä joka lämmitti kaikki noi lasit, ja ku sinne hautautu se muotoutu täydellisesti sun runkoon ja siin tuli sellane painoton ja lämmin olo, joka on aaaaika rentouttava. Persikka ja vähä vettä kylkeen ja AVOT!

Nyt viikonloppuna on matkamessut ja netis on aika hyvii tarjouksia, mäki ostin jo yhet lennot mut en viel paljasta minne! Carpe Diem!Seuraavaks vinkkejä viikonlopuks !!!

Lateerrrr

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootko koskaan ollut yksin missää lomareissulla? Millaista oli, jos oot ollut? :)

Anonyymi kirjoitti...

Timanttikylpy on mulle uusi tuttavuus, tiedätkö missä olis lähimmät mahdollisuudet päästä kokeilemaan?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Suurin osa mun reissuista on sellasia et oon yksin matkalla. Usien paikan päällä on joku tuttu mut ei aina.
Must se on kivaa, ei tarvi venaa ketää ja voi mennää miten lystää. Vaik onhan se aina kivoin jos on joku kaveri mukana.

Mä en tiedä onks noit kuulakylpyi suomessa, ... ei se frankfurttikaan niin kaukana ole!

Anonyymi kirjoitti...

Juu,ens kerralla pitänee siis mennä käymään tuolla kylvyssä jos ei aiemmin tule vastaan ;) viimeks olin frankfurtis joulun aikaan...

Anonyymi kirjoitti...

Susta tulee kyllä täysin mieleen tyyppi, joka osaa ottaa elämästä kaiken irti. Kateeksi käy aina kun lukee näit postauksia! Cooosssh, miks täytyy itteni olla niin booooring :D