I´M IN HELSINKI BITCH

Mul tippu leuka lumiseen asfalttiin ku näin tän julisteen jonki aikaa taaksepäin, mä oon ihan pähkinöinä! Mä oon fiilistelly LMFAOta viimisen vuoden ajan aika todella tiiviisti ja NYT ne tulee Suomeen ens lauantaina Freda viisygösee esiintyy.

Viikonloppuna on isot tanssiskabat ja nää esiintyy siel jatkoilla. LMFAO on julkasemalla Party Rock levyllä ei oikeestaa mun mielest huonoo biisii ole, sen voi aika pitkälti kuunnella läpi mukisematta.

Tää on yks mun lemppari ralleista! Ja siks se on aikasemminkin postattu jonku artikkelin yhteydessä.


Tää oli niiden eka hitti josta on kans tehty "I´m in LA BITCH!!!" versio joka sattu olemaan hyvässä radiosoitossa tokalla kerralla ku satuin vierailemaan Losissa. Love it!!!


Täs biisis on oikeesti hyvät läpät.


Niinku näkyy äijjil on ihan oma meininki, eikä nää kaverit vaikuta kauheen tylsiltä ainakaan, must tuntuu et jos jotku ni Sky Blu ja Red Foo on ne jotka osaa pitää hauskaa.Must tuntuu et lauantain show tulee enemmänki olemaan hyvät bileet ku keikka, jos ainaki näit videota kattoo niiden esiintymistä..


Mul kävi viel ihan uskomaton hillomunkki ja voitin Basso radion kilpailusta ens viikonlopuks 2 lippupakettii johon sisältyy kutsuvieras liput koko viikonlopuks sinne tanssikisoihin ja mikä tärkeintä sinne jatkoille mis LMFAO esiintyy! Fileis!

Jäbil on kans tietty omat youtube kanavat, jos tykkää menosta kannattaa tutustuu koska siel on mm. tälläsii videoita, hah..

" We like Ciroc, We love Patron!!! "
Lauantaina räjähtää pankki. Mua pelottaa se ilta koska suuret odotukset tuo usein suuria pettymyksiä mut eikai täs voi muuta ku yrittää "make the best out of it".

If you drink, please drink responsibly.

Hyvää viikonloppua kaikille!!!

4 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

Kannattaa ehdottomasti mennä tsiigaa nordic movesii, siel on pohjoismaiden kovatasosimmat tanssijat ja myös suomen starat plus kaikkii esiintyvii tanssijoita ympäri maailmaa, upeeta settii tiedossa ! ja sit tietty noi illan bileet with LMFAOOOO ;)

Anonyymi kirjoitti...

lmfao (y)

Anonyymi kirjoitti...

kova meno jätkil

Smokey eyes kirjoitti...

ihan mahtavaa, teit mun päivän :)