My New Friends

Mä haluisin esitellä teille mun kaks uutta kaveria, Haroldin ja Kumarin. Me ollaa nyt vietetty yhessä muutama darranen sunnuntai päivä, ja tölkki kokiksen lisäks nää on parasta seuraa just siihen olotilaan.
Jos digaa kattoo jotai perus hömppää ilman suurempaa juonta ni tässä on kaverit siihen tarkotukseen. Ensimmäinen leffa kertoo niiden matkasta hakemaan hamppareita, ja siinä se sit oikeestaan on, paitsi et matkalla sattuu ja tapahtuu ja hahmot on aika hauskoja. Tsekatkaa traileri.


Jatko-osassa kaverit on lähös Damiin tapaamaan Haroldin unelmien naista, mut ihan niinku ekassaki ei hommat mee ihan putkeen ja taas on luvassa hauska seikkailu joka laittaa kaverisuhteen koetukselle. Ihan mahtava leffa..


Mä kävin nauttimassa Louis Vuittonilla jälleen maailman parasta asiakaspalvelua ja poistin tälläsen pienen asustepussukan. Ne on kyllä onnistunu palkkaamaan sinne töihin sosiaalisesti harvinaisen lahjakkaita ihmisiä et siel on ku kotonaan. Jenkeis jengi käyttää näit kolikkopussukkana, ku siel kolikot on sen verran pientä rahaa et harvois lompakois siel ees löytyy kolikkotaskua. Ranskassa tää useemmin kuulemma päätyy avainnyssykäks. Mä ite slumppaan sinne kolikoita, narikkalappuja etc...  Ja varmasti joku päivä isken avaimetki sinne.

Sinne mahtuu täydellisesti kortit ja henkkarit, tarpeen tullen vähän käteistä, joka tarkottaa mulle sitä et se vois jopa korvaa lompakon, joka tarkottas sitä et ku aina raahaan kameraa mukana ei sitä tarvis änkee ahtaisiin farkun taskuihin joka on ajatuksena ihan tervetullut. Mun Luiska perhe kasvo nyt yhellä pienellä kätevällä kaverilla. Welcome home buddy.

Täs on sen verran koominen ralli et on joutunu koko päivän kuuntelee ja repeilee noille läpille, ihan päälikkö biisi!


Seuraavaks puhutaan videopeleistä!

5 kommenttia:

Aino kirjoitti...

harold ja kumar on aivan loistava leffakaksikko :D

Anonyymi kirjoitti...

paljon toi pussukka makso? :)

Anonyymi kirjoitti...

etkö enää seurustele sen tytön kanssa? :O

spotifyed kirjoitti...

mahtavia leffoi! ja iha kingi toi mickeyn biisi!

seuraavan kerran ku heräilet hieman kuula turvoksissa nii allekirjoittaneelta löytyis yks leffasuositus kumarin ja haroldin seuraks: Hot Rod. leffa on The Lonelyislandin porukan (tuttu varmaa kuluneesta jizz in my pants biisistä) tekemä. iha ykköne!
peace and love. blogias on ilo lukee!

seuraavaa postausta odotellessa:

The Lonelyisland feat. T-Pain - Im On A Boat!

http://www.youtube.com/watch?v=avaSdC0QOUM&feature=fvst

Anonyymi kirjoitti...

siis pakko sanoa että mun kokemus hesan luiskan asiakaspalvelusta on aivan päin vastainen.. en ole pitkään aikaan saanut niin huonoa palvelua. jäi huivikin ostamatta kun meni täysin maku koko putiikkiin. Vartijat olivat sentään kohteliaita, mutta myyjät hirveitä. Ehkäpä olin pukeutunut liian "huonosti" kun katsottiinkin niin pahasti. nähtävästi sinne pitää pukeutua ihan erikseen että saa palvelua ja parasta olla menemättä sinne after jooga.. :D