Butteryass Birthday

Syntymäpäiväni, onnitteluja vai pahoitteluja, itse kai saisin valita mutta kolikossa on aina kaksi puolta ja tämä kyseinen dilemma onkin jo aika paha. Ehkä tulevaisuus kertoo vastauksen sitten joskus..

Syntymäpäivä jos joku on sellane päivä jossa toivois olevan enemmän tunteja ku se 24.. kolkytki ois auttanu jo paljon. Paljon kivaa ehti kuitenki tapahtua, alotimme päivän aamiaisella lempi kahvilassani Töölön-torilla. Tää paikka ei ole pelkkä kahvila, vaan se on myös pesula, koditoria, sauna ja vaikka mitä muuta mut ennen kaikkee tosi kiva paikka joka tunnetaan nimellä Cafe Tin Tin Tango.
Vaikka se onkin aika kallis paikka syödä aamiaista ni se miks siel kannattaa maksaa on se ambiance mikä siel vallitsee, haitari musiikki soi ja siel on tosi rauhallista.. Hetken aikaa saattaa jopa luulla et on Ranskassa tai jotai.


Vakkari aamis, sen saa kun sanoo kassalla: Yksi Välimuoto, kiitos. Mun lempi osuus on toi croisantti appelsiini marmeladin kera.

Aamiaisen jälkeen mentiin Skattalle erääseen mestaan jonka olin hustlannu ittelleni synttäreiden kunniaks, vietii sinne vähän safkoja sun muuta..
Tän paikan yks todella suuri valttikortti oli näköala ja iso kattoterde.
Järjestelyjen jälkee käytii poikien kanssa hakemassa vähä vauhdin hurmaa joka kyl todellaki joka ikinen kerta yllättää. Jossain vaihees siin 10 minuutin aikana sitä unohtaa kaiken muun, ja keskittyy ihan fileis vaa siihen kaasuun ja seuraavaan mutkaan..

Adrenaliinin ja testosteronin sekoituksesta, ja tottakai nitron tuoksusta nauttineet herrasmiehet olivat aivan myytyjä ja joku taisi jopa heittää ajatuksen oman auton hankkimisesta ilmoille. Kausikorttikin käy!

Meidän porukka ties et mul on synttärit ni ne varmaan anto mun ajaa nopeemmin, mut siel oli ainaki kaks jäbää jotka ei tienny mikä sen 11.4. päivän juttu oikee oli, mut pääsin onneks sit kuitenkin palkintopalli sijalle.

Kilvanajon jälkeen going going back back to Skatta Skatta. Nauttimaan auringosta ja joku synttärisankari kävi ehkä kans vaahtokylvyssäki..
Aurinko laski niiiin kauniisti katedraalin taakse ja kelpas kyl istuskella terassilla nautiskelemassa. Tää veti melkeen vertoja niille Pariisin ja Barcan auringonlaskuille..

Kun aurinko oli laskenu oli aika laittaa bileet käyntiin !Alla juhlasikari ja juhlakalun pokaali-wifey.
Folksit onneks autto tarjoilun kanssa niin ehti ite sit vähän keskittymään siihen itse asiaan, mingeling and fooood!
Mä tein pienimuotoisen Tequila baarin kans pelimestoille jossa yleisesti tunnetun suolan ja sitruunan lisäksi oli tarjolla myös kanelia ja appelsiiniä joka oikeesti toimii ihan törkeen hyvin! Itse en oikeen pysty vetää tequilaa, mut kanelin ja appelsiinin kans, no problem!!
Näytti muillekkin maistuvan..
Illan musiikista vastas Ali Baba ja vuoden 2008 DJ:ks valittu DJ Mista-S!

Ilta jatkui Cirkukseen jossa ihailtiin vedestä ikuistettuja veistoksia ainakin muutamaan otteeseen, ja kyllä se on vettä, eiks o hieno!
Ja okei, kyl me vähä näköjään tanssittii kans..
Seuraavana päivänä kun juhlimiset oli juhlittu oli kiva aamulla mennä taas jacuzzii chillaa ja nauttimaan mustaa kultaa, jumalten juomaa, sitä ainoaa ja oikeaa Coca-Colaa. Täytyy myöntää näin jälkeenpäin että kiinnyin hieman tohon ammeeseen, ja jouduin suorittamaan kotiinpääsyn jälkeen kylppärissä muutamia mittauksia jos sinne mahtuis sellane poreileva pikku...
Otettiin viel myöhäinen brunssi perheen kesken ennen ku kylpyläloma Katajannokalla pääs päätökseen. Menussa oli joko perinteistä darrasafkaa tai eksoottisia merellisiä herkkuja.

Kokeilin muutaman näit mut kyl mä sit taivuin takas nauraviin nakkeihin..

Mun synttäreillä pysty myös suorittamaan Greencardin! Kyllä, kuulit oikein! Se tapahtuin niin että ensin piti ottaa hömpsy vihreää juomaa nimeltä Absinth, jonka jälkeen välittömästi piti puttaa kolme pulloa eiku siis palloa sisään reikään. Aamulla kuitenkin tämä Espanjasta tuotu vihreä joillekin jopa kauhuntunteita herättäny pullo ammotti tyhjyyttään ja sain suoritettua aamulla Greencardin vain puolitiehen.


Olipa mukavat synttärit. Oli kivaa. Näit sais olla useemmin ku kerran vuodessa jos multa kysytään.


Miten sä juhlit sun synttäreitä?

Viestiä voi myös iskee sähköpostilla osoitteeseen: diamondsandpearlsblog@gmail.com

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

morje! Tulipa tässä ihan uteliaisuuttani mieleen, et minkä ikänen sun kaunis vaimo on?
Oon utelias :D Ainii ja paljon onnee aa vaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

sillon joskus taisinki sulle vinkata, että paon nelos kautta on vielä muutama jakso tulossa, ja tänään noist eka esitetään usas eli varmaa huomenna on jo netissä saatavilla!

ja ihan semi makeet synttärit myös :D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

1.Anonyymi:
Morje!
Uteliausuus ei ikinä ole väärin, mutta pitää kuitenkin muistaa ettei leidien ikää ikinä saa kysyä :)
Kiitos onnitteluista!

2.Anonyymi:
Kiitos muistutuksesta, jakso on koneella ja illalla kun pimeän tullen alkaa tääl jännittäminen!

thanks, Itse myös pidin synttäreistäni!

JenBunny kirjoitti...

Heh, paikka näytti aika tutulta. :D Faijan kuuskymppiset järkättiin nimittäin tuol samas kämpäs. Mahtava paikka juhlien järjestämiseen muuten, mut se et sinne tosiaan pitää kävellä muutama kerros portaita.. :D Ja sit ku porukka ottaa kuppia ja lähtee kotia päin, niin ei tuu kauheen mukavaa jälkee. Yks heppu vetäs nimittäin lipat siinä portaissa ja joutu sairaalaan..

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Aijjaa!? Vähän hyvä! Toi mesta soveltuu aika mukavasti tommosten bileiden järkkäämistä varten.. Mut joo tosiaan, se hissi ei mee sinne ihan ylimpään kerrokseen. Meil oli sen verran verkkasta porukkaa ettei onneks portaista koitunu ongelmia.

KitKat kirjoitti...

Wautsi mitka pileet sulla ollut! En tykkaa omiani juhlistaa mutta kavereille on aina kiva jarkkailla kaikkea kivaa. Rakastan yli kaiken noita Helsinki maisemaotoksia, on se vaan niin kaunis kaupunki.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Blogiasi on todella kiva lukea.. Vaikutat mukavalta tyypiltä ja kirjotat fiksuja juttuja asiallisten läppien höystämänä! Olen törmännyt sinuun usein helsingin yöelämässä ja on mukava huomata, että siellä wannabe-raplife-urpojen seassa liikkuu myös jengiä jolla on korvien välissä oikeasti jotain.. Kiitos blogista ja jatka samaan malliin! :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

kitkat:
Kiitos kiitos, kiva et joku jaksaa lukee mun blogia nykist asti!
oon sun kans aika samoil linjoil noiden maisemakuvien kans, toinen mikä on kans siisti on sellaset tyylii 80v. Vanhat kuvat jostai esim stokkan edestä, ku kaikki näyttää ihan erilaiselta..

Anonyymi:
Thanks, positiivinen palaute on se mikä mua motivoi kirjottamaan tätä sivustoa, kiitos sulle siitä.
Toivoisin ainaki jotenki erottuvani massasta edes jollain tavalla.
Kiitos sulle tuesta.

Ps. Kirjotin tän tekstin kännykäl! Yritän vähän totutella surffaa täl kans! Ehkä mä teen koht kans postauksiiki täl vehkeeel!