Diamonds Are Forever

Mulla on pitkään ollu yks rakkaus joka on kukoistanu jo monta vuotta. Tää suhde on lämminttäny mua, saanu mulle itsevarman ja mukavan olon ja ennen kaikkea näinä halpatuotantoketjujen kukoistuksen aikana se saa mulle aina uniikin olon, sillä timantit on harvinaisia. Sen takia halusin jakaa teidän kanssa mun lempi vaatebrändin.

Since day one oon tykänny Diamond Supply Co. vaatteista, jotenkin se timantin muoto ja esteettisyys on tuotu joka artikkelissa esiin jotenkin siistillä tavalla.
Diamond tekee kans paljon collabo juttuja muidan lafkojen kanssa, alla esimerkiksi Crooks and Castles paita jota en o vielä vuodenkaan jälkeen raaskinut pukea päälle ihmisten ilmoille.
Tän Diamond X Zennetti paidan harvinaisuus selvis mulle vasta jälkeenpäin, ostin sen Diamondin liikkeestä Losista ihan randomina koska se oli musta siisti.Diamondilla on kans ollu kenkä collaboja muutaman tahon kanssa vuosien varrella, joista ekana tuli nää tiffany väriset Nike SB:t.. Näist sais nykyää Ebays hyvät hillot but I ain´t sellin!

Saman juttu näiden kenkien kanssa ku sen Crooksin paidan kanssa, nää on ollu laatikossa siitä asti ku mä nää ostin Beamhillistä. Nää on todellakin yhet mun lempikengistä, niin tyylikkäät, kaunis toi tiffany väri ja sit siihen viel mustaa kiiltävää kroko nahkaa hopeel swoosshilla..
Nikejen jälkee oli DVSsän vuoro, ja ne teki tollasen kelly green camo henkisen printin, se kenkä ja siihen tehty lauta pääty mun toimiston seinälle.
Uusin kenkä on tehty kans DVSssän kanssa, se on musta aika tosi paljon siistimpi ku toi toka, niin siistit Gucci väreis tehty tollane vähä klassisemmil leikkauksil varustettu kenkä, sopis vaikka Hangon Regattaan! Näit kenkii Suomes myy ainaki, Lahdes Pointguard, Jyväskyläs Beyond, Helsingis Grey Market ja Union Five ja ne on tän kevään mallistoa!
Samaan pakettiin sopivaks on tehty kans vyö, jota saattaa löytyä Grey Marketista.

Jos diggailee isommista soljista ni tätä saattaa kans olla viel siel valikoimmissa Gucci värisen vyön ohella..
Suomessa on tosiaan ihan muutama paikka ainoastaan missä Diamondia myydään, ja niissäkin paikoissa on valikoima aika kapea. Mulle on siunaantunut mahdollisuus muutamaan otteeseen käydä niiden omassa liikkeessä Losissa, jossa löytyy kyl sit ihan kaikki värit kaikista printeistä ja paljon just collabo juttuja mitä ei mihinkäään muualle toimiteta.
Ku mulle on auennu mahis päästä käymään siel ni usein oon saattanu ostaa samaa printtiä mones väri jos on löytyny joku sellane mist tykkään paljon.
Viime kerralla oli hauska ku olin losissa ni mä en oikeestaan ostanu mistään muualta vaatteita, mut siel mul sit meni siinä 1/2 tunnissa joku 400$ sinne yhteen mut siinä se sitte oikeestaan oli.. kaikki mitä mä halusin ja tarvitsin...

Tää on yks mun lempihuppareista ja jotenkin mä löysin itteni viime talvena lähes päivittäin mustista vaatteista ni usein sullouduin kans tohon samaan syssyyn.

Diamondin perustaja Nick Tershay on puoliks Libanonilainen ihan kuten mäki. Ku viel ynnää siihen sekaan Pascal Mouawadin joka on libanonilainen timanttikorujen suunnittelija jonka ehkä kuuluisin työ on ne 12,5 milj.$ Victoria Sectretin rintsikat, ni herää vaa kysymys et onkohan meil verissä se veto timantteja kohtaan..
Näit kamoi saa kans tilattuu netist, mut toisin ku monet muut kaupat ni tää nettikauppa on useimmiten kiinni, joka tekee tietty näist vaatteista hieman taas haluttavampia ku niit on vaikeempi saada.
Mul on elämässäni ollu paljon hienoja hetkiä Nickin suunnittelemat rätit niskassa, päästiin muun muassa Saran kans juhlimaan Brick n Lacen kanssa ! A Night to remember!
Viime syksynä vein yhen Nickin luomuksista takaisin Lähi-Idän Pariisiin Libanonin pääkaupunkiin Beirutiin.
Tää on yks mun lempi Diamond paidoista ihan värin ja tekstin ansiosta, toi teksti oli yks niiden ensimmäisiä tee-paita printtei viel siin vaihees ku ne alotteli bisnestä Friscossa tekemäl handelia skeittien ruuveilla.

Täst paidasta nous ihan sairas huuma netissä forumeilla ja kartsoilla, niinku seuraavassa videossa kanssa mainitaan.

Good Times..

Täs toine mun lemppareista, jo pelkästään sen takia miten kiva päivä mul oli sillon ku kävin ostaa sen, ja tykkään tosta tiffany väristä paljon.
Kävin eka vähä shoppailee Fairfaxilla jonka jälkee kävin Hollywood kyltillä. Siel on uskomattoman kaunista, ja rauhallista siel vuorella, puhumattakaan maisemista. Sen jälkee illal löysin mun lempi bissestä Coronasta jumbo version! Kui siisti! Amerikassa kaikki on suurta ja mahtavaa ...
Harva konsertti tai oikeestaan mikään show on ikinä yltäny samalle tasolle Lakersin pelin kanssa, ihan parasta..Paidat kattaa jopa golf etiketin! Tai no ei oikeestaan mut.. Jopa Palm Springsissä pääsee pelaa ilman kauluksia jos on timantti rinnassa, heheh.


Täs videos ne käy pyörähtää Diamondin kaupas, ja siin näkyy kans pääl aika paljon Diamond gearia ja itse biisi on kans aika törkeen hyvä!
Mä oon fanittanu Rick Rossia vuoden ajan ihan täysii ja ku näin tän videon ja Rikulla Timangit niskassa ni olin ihan myyty, TUM, naula arkkuun!
Kysymys meininki on siis edelleen käynnissä, josta jo mainitsinkin edellisessä postauksessa. Eli vastaan teidän lähettämiin kysymyksiin, ja saatte siis kysyä ihan mitä vaan!
Kysymyksiä on tullut jo mukavasti ja mä valkkaan max 10 kysymystä tän viikon aikana mihin vastaan videolla.
Kysymykset voi siis lähettää kommenttina tai sit ihan sähköpostilla osoitteeseen:
diamondsandpearlsblog@gmail.com

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei apua... mikä dude :D:D jäin seuraileee......:--D

Ntta kirjoitti...

Good stuff! Huippuja nää sun vaatejutut, kiva ku vähä erilaista ku muiden (useimpien) blogien ostoslista- ja ihania-vaatteita-Chanelin-näytökses-tyyppiset postaukset aiheesta.

Mäki niin tykkään just tosta daimondi-logost! Oon jopa harkinnut, et jos joskus tatskan otan niin otan sen. + Niken kicksit nyt on aina niin siistejä. Eli tässähän oli taas kaikkea mistä mä pidän..

Tohon kysymyshommaan voisinki heittää, että onko sulla tatuointeja ja jos on, niin voisitko esitellä kuvan kanssa ja tarinat niiden takaa.

"Throw your diamonds in the sky if you feel the vibe"

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ano:
What whaaat. SeurailE!

Kiitos kaikille muillekkin kommenttien jättäneille kommenteista.
Jotta jännitys säilyy niin en julkaise kysymyksiä sisältäviä kommentteja vasta kuin niihin vastattu.
Mut siihen asti, heittäkää kysymyksiä kommentteja, ne luetaan kyllä!

Anonyymi kirjoitti...

Oon aika kade tolle sarpalle.....mistä sun kaltasia timantteja löytyy?

Anonyymi kirjoitti...

hihii luin kaikki sun tekstis ja jäin koukkuun. :)