Kympin Ässä

Tänään aamulla matkalla töihin mä näin kevään ekan minihameen, ja huh, onneks mul oli aurinkolasit päässä koska ne kintut oli niin valkoset et ne oikee häikäs.. Siitä ei voi kyllä syyttää ketään koska jos joku on tähän aikaan vuodesta Suomes ruskee ni siihen liittyy joku onnellinen tarina ja paljon lomakuvia.. Anyway, siistii et kevät on edenny siihen pisteeseen et joku edes harkitsee shortsien tai minareiden päälle laittamista.

Mut itse päivän aihe menee ulos teille jotka rakastaa luxusta, ja teille keneltä löytyy moottoriöljyä kynsien alta.
Ens vuoden S class Mersu on äääälytön! Sielt löytyy sellasta tekniikkaa sisältä jota varmasti moni keski-ikäinen pariskunta toivoisi myös omaan kotitelkkariin. Yksi näyttö josta on mahdollista katsoa kahta asiaa yhtä aikaa, sohvan eri päätyihin tai siis tässä tapauksessa molemmille etupenkeille näkyy oma kuva! Kauniiden lijojen lisäks 2010 S Mese tarjoo kans hybridi vaihtoehdon. Yksinkertaisesti kaunis auto.


Ja kun joku on joskus maininnu lauseen "carpe diem" niin nyt todellakin kannattaa carppaa siihen diemiin koska nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus kysyä multa kysymyksiä (iiihan mitä vaan), ja mä vastaan niihin ens viikon aikana max 10 kysymykseen videolla. Kysymykset voi iskeä joko sähköpostilla osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com tai sitten ihan kommenttina boksiin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin äsken sen mainoksen mis kysyt mitä culebra ( tms ) tarkottaa, mitä se tarkottaa ? :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kuuluu sun tulevaisuuden suunnitelmiin?
Aiotko opiskella enää mitään? Miksi haluisit tulla isona? Aiotko jäädä Suomeen? (noi on sitten yks kysymys!)

Harriett kirjoitti...

miten sul on noin paljon cashmoneycashmoneyy?
monta kertaa oot seurustellu elämäs aikana?
missä tutustuit saraan?
mikä on sun lempiväri?

Anonyymi kirjoitti...

Niinkin syvällistä kyselisin että mikä on sun bravuuri ruokalaji? Jos siis sellaista on. Mahtavaa kevään jatkoa ja keep up the good work!! :)