Varaslähtö

Eilen tehtiin Helsingissä tän kevään lämpöennätys ja sen huomas heti kaduilla ja ihmisten naamoilla. Iso osa kesää on tietty grillisafka ja ku sola paisto niin makoisasti oli kiusaus liian suuri ja mun oli pakko ottaa pieni varaslähtö grillikauteen valmistamalla muutamia herkkuja himassa. Grillikylkee löyt kaupasta ihan valmiina jota joutu poistaa pienen palan.
Ihan paras hiilillä tehty setti on herkkusienet joista on jalka poistettu ja isketty sen tilalle vähä Koskenlaskijaa, jonka jälkeen se on kääritty pekoniin kuten Baby Jeesus konsanaan, sit vaa parilalle sillee et juustot sulaa, sienet pehmenee ja pekoni ruskistuu.. Ihan parasta.


Tänää selvis kans SM-Liigan finaalipari ku Kärpät pudotti Blues´in pronssipeliin aika näyttävällä tyylillä, jo nää välierät oli tosi hyvii matsei niin en kyl malta venaa ens keskiviikkoa ku finaali rumba lähtee käyntiin.
Kaikki ei välttämättä tiedä että hienojen maalien lisäks Oulun Kärpät tekee kans Bissee, aika nättiä eiks oo. Jostain pohjosen reissulta tällänen oli jääny jääkaappiin, pitää tehä sil jotai spessua jos kärpät voittaa mestaruuden..
Etiketin teksti ei kyl vedä vertoja Porilaiselle lajinsa vahvimmalle, mut mysli on kyl ihan ok makusta.

5 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Täältä Oulusta löytyy kyllä kaikkea viksua ja ei niin viksua Kärppä merchandisea. Alkosta Kärppä-viiniä punasena ja valkosena, kirjakaupoista pelaajien lempiresepteistä koottuja ruokakirjoja, Rintamäen urh.kaupasta Kärppä hammasharjoja, tuttipulloja.. you name it! Tuota olutta en vielä oo nähny missään.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Joo mä viime käynnil just repeilin Rintamäel kaikille kärppä alusvaatteille sun muille..
Hifkilläki on viiniä mut toi bisse kyl toimii paremmin.
Tää bisse tais olla jopa Kuusamosta ellen väärin muista..

Caroline kirjoitti...

Ei vitsi noita sun grilliherkkuja!Täytyy oitis rientää kauppaan ettii grilliä ;)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Joo Joo!

Ihan sika hyvää jälkee tulee sellasel parila glillillä!

Koht on kyl taas se aika ku pitää hakee auton perään sellane söpö mini pallogrilli anttilasta! Se on nii hyvä.

Runway kirjoitti...

jyväskylä vie!