Teknisiä vaikeuksia...

When it rains it pours.
Pitää paikaansa. Mulla on kylmä putki päällä... todella kylmä.. oikeen pakastaa.
Eka mun koneesta loppu viirustorjunta jonka jälkee en tiiä mitä sille tapahtu, se ei suostu oikee tekee mitää.. Ei se kyl suostunu oikee ennenkään mut nyt se ei toimi ollenkaan, se alkaa olla jo aika vanha.
En jaksas yhtää alkaa selvittelee mis tota vois ees huoltaa koska mitä luultavemmin uuden saa halvemmal joka on sata kertaa nopeempi.. Oon nyt surffannu netis kännykäl jonku viikon, ja näit blogi juttui oon onneks saanu hoidettua työkoneella(työajan ulkopuolel tietty), mut sekään ei voi jatkua loputtomiin..
Meil oli Zoom:in kans lauantaina sellane mini turnaus Riihimäellä ja päästiin loppujen lopuks pronssi peliin, joka me mentii häviämään täpärästi, ja kaiken kukkuraks vikalla minuutilla onnistuin jotenkin saamaan kiekon lapaseen jostain ihan ihme kulmasta jonka seurauksena jäälle alko valua hulluna verta ja kipu oli ihan sietämätön. Sain onneksi pelistä parhaan pelaajan palkinnon joka lohdutti tilannetta hetkellisesti..
Pelin jälkeen ajoin suoraan Riihimäen lekuriin jossa mua ei tietenkään suostuttu hoitamaan, sieltä neuvottiin Töölön sairaalaan jossa mua ei tietenkään suostuttu hoitamaan vaan neuvottiin menee Marian sairaalaan. Siel oliki kiva viettää sitä lauantai iltaa kaikkien niiden hakattujen denojen kanssa jotka tulee viereen hengaa ja rapsuttelemaan lattialle kuivunutta verta parrasta pois..

Lopputuloksena sain kipsin koska käsi oli murtunu ja joudunkin elelemään tän kans seuraavat 3-4 viikkoa. Tää on ollu mul nyt vast pari päivää mut oon huomannu jo ihan hitosti asioita joita on tosi veemäistä tehä tän kans tai et ei vaan osaa vasurilla, mm:
-hampaiden pesu
-pullojen ja purkkien avaus
-ovien avaus avaimella
-tekstarien kirjottaminen
-oikeasta taskusta tavaroiden pois saaminen
-pukeminen
-riisuminen
-kellon laittaminen ranteeseen
-syöminen
-nukkuminen
-suihkussa käyminen
-Nintendon tai Pleikkarin pelaaminen
-ruuanlaitto
-imuroiminen
-valokuvien ottaminen
-nenän niistäminen
-paidan napittaminen
-pitkähihasten pukeminen

Siinä nyt ihan muutama näin aluks.. Lisää näitä tulee varmasti.
Tää positiivinen peukku meininki on nyt siis pois kuvioista seuraavan kuukauden ainakin.
Muistutan vielä että edelleen on mahdollisuus kysyä multa kysymyksiä muutaman päivän ajan johon vastaan sitten videolla. Kysymykset voivat liittyä lempiväristä unelmiin ja kaikkeen siltä väliltä, kaikkea saa kysyä.
Kysymykset voi toimittaa joko kommenttina boksiin tai sit ihan sähköpostilla osoitteeseen:

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toho kysymys juttuu ni kerro sun taustoi

Anonyymi kirjoitti...

Ilmainen,hyvä ja helppokäyttöinen virustorjuntaohjelma: Avast! :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ano:
Kiitos vinkistä!

Ainoo vaa etten saa edes netti selainta auki, saatika mitää muitakaan ohjelmia :/