Kanske Påsk på Svenska

En bra Påsk. Jag vet inte vad detta kommer att bli men en trevlig prova det nya Google-tjänst. Jag vet inte riktigt någon svenska, men dagens maskiner ersätta mänskliga färdigheter, och ibland även de människor som själva till exempel som i fabriker i Asien och så vidare. Detta är definitivt ja misstag. Jag är ganska säker på.

Ne jotka ei osaa ruotsia voin sanoa että: Nou Hätä!!!
Googlella on uus siisti palvelu nimeltä Translate, siihe voi kirjottaa ihan mitä vaa ja valkkaa kielen ni se kääntää sen sun kirjottaman tai pasteeman tekstin haluamallesi kielelle, kuten minä hienosti tein! En nimittäin osaa yhtää ruotsia.
Ihan kinggii jos löytää vaik jostai netist jotai siistii mut se onki vääräl kielel ni voi sit kääntää ne tolla. Lauseis on aina kyl jotai pikku virheit mut kai niist tajuu jotai..
Nyt on Pääsiäinen! Ja sit Juutalaiset juhlii Pesachia eli Passoveria, yks juhlan aiheista muunmuassa on orjuudesta vapautuminen.
Mä vastaan jo nyt koska joku salettii kysyy.
Ei. En ole Juutalainen. Ajattelin vain jakaa tätä sivistävää tietoa eteenpäin. Vaalikaa sitä.
Mulla ei ole oikee mitää pääsiäisperinteitä, paitsi yks jota oon harjottanu niin kauan kuin muistan. Joku varmaan kuvista jo ehkä arvaskin mikä paikka siihen liittyy.
Mun vanhemmat vei mua aina pienenä talvipuutarhaan kattomaan pääsiäistipuja ja pupuja, ja käyn siellä edelleen joka pääsiäinen kunnioittamassa tätä perinnettä.
Harmi vaan et tipuja ei o ollu siel enää johonki kolmeen vuoteen lintuinfluenssan takia.. ja tänä vuonna oli hitto puputki kielletty samasta syystä!! Kelatkaa! Jouduin siis tyytymään ihan siihe yleiseen tunnelmaan mikä siel vallitsee sekä kauniisiin kasveihin.. noh.. ehkä ens vuonna..
Huomenna mulla on synttärit ja mul on aika isot bileet tulossa, seuraavaks kai joutuu kirjottamaan niistä bileistä sitten :) Good Times

2 kommenttia:

lille kirjoitti...

Happy Easter :)

ps. tykkääkkö muute house musast ? :D

lille kirjoitti...

JA SIIS ! että myöskin hyvää synttäriä :D