I Love Shoes Shoes Shoes <3

Lyhyistä yöunista ja pienestä krapulan aiheuttamasta vapinasta huolimatta sain viimein siivottua kenkäkaappini ja samalla tein teille pienen videon jossa paljastuu sen sisältö.. Mun suvussa esiintyy jonkin näköstä keräily harrastusta, esimerkiks mun rakas isoäitini on aika kova keräilee pulloja, tsekatkaa vaik tää kuva. Tää haaliminen on vissiin sit veressä.

Näiden joukossa on paljon tosi tosi vanhoja kenkiä, ja tottakai uusia kans. Mut musta se juttu on aina ollu se et kuka pitää ne vanhat kengät mintissä kunnossa, ennemmin ku et kenel on "ne" uusimmat julkasut, ainaki ku sneakereistä puhutaan.


Noin 120 kenkäpariani on about kaikki tässä, toivottavasti pidätte videosta.

Täst videosta kannattaa ottaa muutama tanssiliike haltuun uuden vuoden kekkereihin! Ihan kingi video.


Lateerrr....

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wOhOuu!!!! ;)

Anonyymi kirjoitti...

OMG.. oikeesst.. törkeen mageit kenkii. mikä sun kengänkoko?

Anonyymi kirjoitti...

Hej!

Oisko mitenkään mahdollista, että tekisit joskus sellaisen jutun, että porukka saa kysyä sulta kysymyksiä ja sitten vastaat niihin yhdessä postauksessa. Miksi sitä nyt kutsutaan, kysymyspostaukseksi?

Hienoja kenkiä hei.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka siistii et löytyy sun kaltasii jätkii!!! Sun blogi on niin best! Ei tuu yhtäkää muun jätkän blogii mielee joka saa jopa naiste mielenkiinnon ;))) Ja siis sisältö on se juttu vaik ei sun söpöst nassust kaa haittaa oo<3 -Goldy-

Anonyymi kirjoitti...

Ooks mä ainut jolla nä sun videot pätkii, eikä toimi? yhyy. :(

-Laksis

Anonyymi kirjoitti...

haha paljon merkki kenkiä paljon menny rahaa noihin? :D

Anonyymi kirjoitti...

millonkas vastaat kysymykseen MITÄ TEET TYÖKSES? vastaamattomuutes herättää ikäviä pappa betalar-epäilyksiä,mitä en haluais uskoa susta koska oot kovin ihana :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Moikka,
Kiitos kaikille kommenteista!

Kysymysvideovastauspostaussetti on tulossa mahdolliseti aika piankin! Se ois hyvä tapa alottaa vuos 2010.

Työkysymykseen vastasin jo muutama viikko taakseppäin. Olen vaatealalla töissä ja ihan 9-5 evvvry day joten valitettavasti pappa inte betala.
Ja kuten aikasemmin mainitsin, haluan pitää toimenkuvani sun muut yksityisenä tietona, toivoisin että tätä toivettani kunnioitettaisiin.

Hyvää UV kaikille !!!

Anonyymi kirjoitti...

kengänkoko? :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

US 7-9 riippuen vähän kengästä.

Anonyymi kirjoitti...

Toi video ei toimi ! KRää. Tai ääni kuuluu mutta kuva ei liiku, oon koittanu kattoo tota Macilla safarilla ja firefoxilla ja pc:llä firefoxilla että voi tsiisus mitähän tässä.

Sandra kirjoitti...

niiiin siistei kenkii, itsekin oon aikamoinen sneaker-fani !! jätkil on usein niiiin paljo mageempii kenkii ku tytöille, mut onneks meilleki löytyy välil jotain siistei. mut upeita noi sun !!! me likey !

Nicole kirjoitti...

vaikee uskoo että tossa ois vaan 120 kengät... mutta varsin kunnioitettava (ja pientä kateutta aiheuttava) kokelma sulla. :)

Jason kirjoitti...

hämmentävää miten tos videos oli varmaa 20 parii samoja kenkiä mitä omastaki kokoelmasta löytyy just jostai safari pack dunkeist ja ainaki lähes markka-ajoilta olevist wallabee'stä lähtien :D

propsit kyl varsinki tost sb-kokoelmasta!

UNiKNESS team kirjoitti...

Huh..Paljon hyvännäköstä sniiksii! UNiKNESS nostaa hattua!

UNiKNESS team kirjoitti...

Huh..Paljon hyvännäköstä sniiksii! UNiKNESS nostaa hattua!