Beverly Hills Kikka Kolmonen

Mun hotla mistä tos edellisessä postauksessa oli se aika rasvanen näköala on Sunset Bulevardilla, ja se on kans tie joka johtaa suoraan yhteen maailman hienoimmista alueista ja samalla myös ihmeellisimmistä alueista, you guessed it! Beverly Hills!
Samaa tietä jos jatkaa legendaarisen Beverly Hills kyltin ohi päätyy Bel Airiin jonka Will Smith pani Frehs Princenä maailman kartalle ja Subille.
Matkalla ku ajelin kohti 90210 postikoodia tuli vastaan tää billboardi ja voin sanoa että: Me likes. Ens sunnuntaina tulee muuten Californication season 3 päätösjakso joten heads up.
Mä käyn aina Losin reissuilla kävelee RodeollaDrivella, joka on "the" ostoskatu, jonka takia mä yleensä tyydynki vaan kävelemiseen koska mul ei sil kadul paljon ole muuhun varaa (paitsi Sharky´s safkaan!!!!) Siel on kaikki perus Guccit, Chanelit, Luiskat sun muut luxury merkkien liikkeet höystettynä jollain Bijonilla jossa pukujen lähtöhinta on joku 15 000$.. Fun fact, vaikka dollarin kurssi on aika hyvä meitä kohtaan tällä hetkellä on silti mm. Louis Vuittonilla Helsingin liikkeessä aavistuksen verran halvemmat hinnat kun jenkeissä, joten jos aikoo shop shop, go go Espa, not not Rodeo.
Ne jotka tykkää Pretty Woman leffasta on Rodeolla paljon spottei mis sitä leffaa on kuvattu. Patsaan takana näkyvässä hotlassa Richard Gere asu kyseisessä leffassa.
Ja täältä Boulmichen myymälässä Julia Robertsille sanottiin et "Sori, meil ei o mitään sun kokoa." Ja myöhemmin siin leffas se sit meni sinne shoppailee ylväänä ja nakuttelee taaloja siihen kassakoneeseen.
Mä jotenkin diggaan sikana Rodeon arkitehtuurista, mut samalla mul aina vaan tulee mieleen ku tollases mestassa hengailee et miten hiton kliiniä siel oikeen on. Aikasemmin tänä syksynä just ku kävi Libanonissa ja siel kuitenkin sisällisodasta kärsineessä Beirutin kaupungissa on katukivet vähän miten sattuu, taloissa on luodinreikiä, haisee välil vähä hassulle, ni miten täs nyt sit täysin sen kolikon toinen puoli. Kaikki on niin suorassa ja puhdasta, mua nauratti ku siel oli ihan random stögiksessä kadulla ihan sairaan kaunista mustaa kimaltelevaa hiekkaa joka menis ihan jostain sisustus jutusta mut 90210 sitä käytetää ihan vaa kadulla stögiksessä..
Yks mikä koko Beverly Hillsin alueel on todella kaunista mutta todella feikkiä on noi isot palmut jotka reunustaa melkeen jokaista katua siel. Näitä katuja on käytetty useemmissa avoauto mainoksissa ku mitää muuta paikkaa maailmassa. Ensinnäki se et sinne on istutettu lyhempiä leveempiä ja pidempiä ja ohuempia perä jälkeen vuorotellen tuo sellasen visuaalisen illuusion et niit ois sikana tuuheemmin ku oikeesti, plus ne luulis olevan ihan paikallisia ku paistaahan se aurinko Calissa about joka päivä mut ei. Ne on melkee kaikki ostettu Meksikosta ja booom, about 10 000$ kpl. Nice.
On se silti kaunista aluetta ja varmaan jos olis rahaa ja mahdollisuus niin aika moni tekis yhtä nätin mestan. Mä ainaki rakastan noita palmuja, ne näyttää ihan mahtavalta. Eikä ne asuintalotkaan siel hullumpia ole. Toinen toistaan hulppeempia. Kaunista aluetta se on.
Nää tatti puut etenkin teki muhun vaikutuksen, ne on ihan ku jostain Super Mario pelistä. Ihan sika makeita.
Kaikesta kikkailusta huolimatta 90210 vetää mut aina sen luokse kun vaan mulle annetaan mahdollisuus, ja tulevaisuudessa ainaki Sharky´sissa pitää käydä jos ei muuta, ne pavut ja riisi mmmmm... Mul on vielki nälkä edellisen artikkelin takia!!!! Damn!
Nyt kun mä oon sanonu sanottavani tältä osaa, on Timbon ja Draken vuoro. Say Something!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Khyl tykkäilen. Harmi, ettei Suomen ilmasto salli noita palmuja muualle kun kaupan banaaniosastolle.

Anonyymi kirjoitti...

Hihii, pakko oli tulla kommentoimaan, että näin just californicationin david duchovnyn central parkissa pari viikkoa sitte :D oon aupairina ihan Nykin lähellä nii välil tulee bongattua julkkiksia siel :P Ps. kiva blogi! oon jo pidemmän aikaan seuraillu tätä!

JenBunny kirjoitti...

mul on kovasti semmonen fiilis et toi rolls on pultattu kiinni tohon rodeo drivelle, koska se nökötti tos tismalleen samas paikas vuos sitte takaperinki. se onki vaan joku koriste eikä edes moottoria sisällä? "just for the show" hahah :D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ikeas oli nättei minipalmui jollai viidelkympil!

Hitto jos mr. Duchchocvovvny tulis mua vastaa keskuspuistos mä olisin silmänräpäykses heittämäs läpyskää sille hah! Siisti kuulla et on lukijoita ympäri ämpäri! NYC on nice!

Hei Mä en o sata varma mut siis se on vissii sen Bijonin omistajan auto koska se oli parkis siin edes ja oon kans nähny muutaman kuvan netis mis toi auto on samal spotilla..

arsi kirjoitti...

kuinka paljon voikaan fiilistellä kaikkea turhuutta? tää sun blogi on ihan käsittämätön. jatka samaa rataa

Anonyymi kirjoitti...

Uskomaton tää sun blogi Melike ;) mitäs teet työks et saat matkustella noin paljon... ooon niin kateeellinen että silmät tippuu päästä :D ?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.facebook.com/#/group.php?gid=194259723583&ref=mf

20-vuotias Emil Suomesta katos ollessaan reissaamassa Euroopassa. Tässä pojalle perustettu Facebook-ryhmä. Ajattelin linkittää sen tänne, jos joku vaikka päättäis liittyä. Nyt noin 40 000 ihmistä liittynyt.
Toivottavasti Emil löydetään!!