Panokseni On Pieni Mutta Tukeni On Vilpitön

Downtown LA, se muistuttaa mua jotenki paljon Vancouverin keskustaa Kanadassa, paitsi et talot on korkeempia.. Päivisin ihan toimisto meno, iltasin aika dead lukuunottamatta kaikkia niitä kodittomii jotka siel heiluu. Jos on joskus fiilistelly Prison Breikkii ni tää talo vilahtee aika vähän välii siin aina ku ne on Losis. Tää on kans yks mun lempparikuvista minkä sain napattua reissussa.
Mä en paljon muuten siel Downtownilla ole pyöriny paljoon, paitsi et siel on joka kuu yhtenä torstai iltana sellane siisti ART tapahtuma joka vastaa vähän ku meiän taiteide yötä. Mut myös Staples Center sijaitsee siel jossa Los Angeles Lakers pelaa kotipelinsä Figuroa kadun varrella, legendaarinen mesta.
Tien toisel puolel on kans melkee näyttävämpi Nokia Theater jos järkätään paljon keikkoi, ja mm. American Music Awards oli nyt kans siel.. Toissa reissulla kävin kattoo siel Lupe Fiascon keikan clubin puolel ja se oli ainaki siisti mesta ja täydellinen konserttii varten!
Oikeesti täl hetkel, mun lempi juttu "to-do" Losis on Lakers pelissä käyminen. Mä en tiedä mitään niin siistii!!! Mä oon löytäny sielt yhen katsomo osan jos istuu kaikki pelaajien sukulaiset ja vieraat, ne on hinta/laatusuhteeltaan hyvät, ja Lakersien vaihtoaitio on viel siin edes, perfect!
Kävin kattomas täl kertaa Lakers- Houston Rockets pelin siel katsomosta.
Peli oli sen takia jo ennakkoo mielenkiintonen koska ne vaihto päittäin pelaajia kauden vaihtuessa, ja Ariza pelas vissii ekaa kertaa Ron Artestia ja Lakersia vastaan, plus Rockets oli pelannu hyvin alkukauden..

Mä oon nykyää aika varustautunu ku meen peleihin, heh...

Lakers peleis on aina julkkiksia ihan sikana, näyttelijöitä, laulajia etc.. täl kertaa oli rokkistaroi!!!Ja Beckham on siel kans melkee aina... Mites toi fleda?
No ei siin hyvin käyny, Kobella ei ollu paras ilta, eikä se tuntunu ottavan edes Arizaa tosissaa ja Rockets sit vei tän pelin mun pettymykseks....
Noh, ei se mitää, mun matka oli suunniteltu sen verran hyvin et Lakerssillä oli muitaki kotipelei sil aikaa ku olin siel ja kävin sit vaa hakee seuraavaan peliin liput. Täl kertaa ajattelin vähä hemmotella itteeni ja otin paikat ihan keskiviivan kohdalta riviltä 6! Eli ei paljon paremmilt mestoilt ois voinu hillottaa paikkaa..
Täl kertaa vastaan asettu Detroit Pistons.
Yks minkä ne Jenkeis osaa on viihdyttää yleisöö vaik peli ei rullais, toi pussaus juttu on ihan yks mun lemppareista. Ja hei, Darude soi kans!!!Täl kertaa Kobella oli todellaki sihti kohdallaan! Buckets!
Mä viimeks kosketin tätä aihetta: Fiilis matsissa! Yleisö on siel niiiin messissä! Mä kans saatan vähän välil seota siel.. tän Koben pelin jälkee kuvan tasasuus varmaan kertoo fiilareista jotain hahahah!! Vahingos viel iskin mun edessä istuvaa herrasmiestä kynärpääl päähän mut hei hitto mikä kori!!! Sorry about that!Yks juttu kans mitä Staples Centeristä saa on ehkä yhet parhaista hodareista koko losissa. DAMN!! Kattokaa nyt tota! Se on ainaki mun käsivarren mittanen! Big Dawg´s niminen mesta tarjoilee tälläsen Texas dog nimel kulkevan kaunottaren hintaan 6.99$, ja siin on ehkä maailman parasta BBQ kastiketta ja mausteissa paahdettuja sipuleita. Ehkä parasta ikinä! Melkee tää riittäis syyks lähtee peliin... nälkä...

Mun vieres Pistons pelis istu ihan sika rennot sisarukset jotka oli niiiiin Lakers fanei ettei mitään rajaa ja aivan sika mukavia (ja vähän kännis)!!! Ihan törkee sattuma et just siel kymmenien tuhansien ihmisten joukosta just oman paikan vierestä ihan saman henkiset tyypit on sattunu ostaa liput, terveisii Markille Losiin!!!
Mä en o mikää yyber Kobe fani, mut hitto se on hyvä pelaa...
Mun rivin 6 paikat oli ihan täydelliset, oli just about silmien tasolla pitkien pelaajien kans sillee et oli kuitenki vähä ylempänä ku lattialla istuvat, mut silti kuuli mitä pelaajat puhu keskenään..
Ron Artest on kans aika persoona, se tuntuu olevan Losis ihan omassa kehdossaan. Fanitki on ottanu sen sika hyvin vastaan, se kans Twittaa aika paljon, kandee seuraa.
Tää oliki vika peli mikä Lakersil oli sillon ku olin siel ja ONNEKS LAKERS VOITTI!!!! HEELLLZZZ YYEEAAA!!!
Pian lisää Losia et päästää ehkä ennen jouluu viel Ranskaan! Jauza.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tota samaa pussausjuttua ne ainaki Oulun Kärppienki kotipeleissä pyörittää. Todellaki täydellistä väliaikaviihdettä.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

GO KÄRPÄT!
Nättii et neki tekee tota, progress.