Be Careful What You Wish For

Mä oon tänää heränny viideltä aamulla pelaamaan lätkää, yöl oli taas tullu aimo annos uutta puuteria maahan ja koko Helsinki tuntu olevan aika sekasin aurausten kanssa. Valitettavasti ei viel ennen kuutta kukaan ei ollu aurannu yhtään mitään ja mä sain kiskoo lätkäkassia ku ahkiota konsanaan.


Lempikenkien pitäminen näillä säillä on aika riskaabelia hommaa.. Pitää varmaan kaivaa Timssit kaapista ni pysyy sukat kuivina.

Viel kuukaus sitten oli maa mustana ja jengi jännitti et tuleekohan valkonen joulu. Nyt sitä on sitten kerrakseen, ja mul on kieltämättä ollu aika kiva fiilis lakasta sellasta pehmeetä pellavan kaltasta lunta auton päältä pois vaikka oonkin ihan täysin kesä ihmisiä ja elän auringosta.. Nyt on kuitenkin kelit menny joidenkin osalta aika raffeiks osaks kiitos aurausautojen, tänää on saanu nähä yhellä jos toisellaki Stadissa isoa lusikkaa lapasessa..

Mä ku just pääsin fiilistelemästä sitä Avatarin 3D versiota, mulle lämästiin käteen Kingpin skeittilehti jossa on aika todella himmee 3D artikkeli!! Mä en ainakaa ikinä ole missää muissa lehdissä nähny vastaavaa. Tää on taas yks homma mikä tois esimerkiksi sisustuslehtiin kirjaimellisesti uuden ulottuvuuden, puhumattakaan aikuisviihde lehdistä! Onko joku törmänny vastaavaan muissa lehdissä?


Siel lehden välis on tollaset perus paperiset 3D lasit joilla noi artikkelin kuvat on aivan törkeeen siistin näkösiä. Musta on mahtavaa kun tällänenkin tekniikka on keksitty, miksi sitä ei käytetä enempää!??!

Rokatkaa vähä Snoopin kans samalla ku syötte sen luukun nro. 24 suklaan!


Joulun jälkeen jossain vaiheessa mä toeutan projektin mikä on ollu haaveena jo pidemmän aikaa ja muutamat lukijatkin on toivonu että avaisin mun kenkä kaapin ovet ja näyttäsin mitä sielt löytyy. Samalla mäki saan vähän siivottua sitä ja tehtyä pienen inventaarion... Luvassa myös vähän jotain pientä mun uusimman harrastuksen puolesta....Lateeerrrr......


13 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

sulla noita popoja riittää :D semmonen idea vain, että jos inventaariota tehdessä päädyt vähemmän käytössä olleita jalkineitas pois heittämään niin säästä ihmeessä puhelinlangat kertaa ja pistä joku kilpailu tänne pystyyn!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Yhet just lens taas lankoihin... niistä kuvia tulossa..
Kaikki kengät US 8-9, kuinka monelle mahtuu??

Aino kirjoitti...

oi herraisä noita kenkii on paljon! nam :P

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mitä tosta kuvasta ei näy että siellä on vielä toinen samanlainen setti takana ( 2 boxia aina peräkkäin) :)

Joonas kirjoitti...

us 8-9 on about 42? eiköhän se aika monelle mee ku sullaki on varmaa aika monta nuorehkoa lukijaa, kyllä tuo ainakin ruudun tälle puolelle sopii :)

M-K kirjoitti...

Kiva nahda jollain miehellaki paljo kenkii... ;-)! Hyvaa Joulua teksasista!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä toi lehti on ostettu?

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄÄ JOULUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Diamonds and Pearls kirjoitti...

ehkä jotain skabaa vois laittaa pystyyn, on kans käyny mielessä et tekis huuto.nettiin oman sivun blogille mut... Pitää miettii.

Kingpinii myydää kaikista skeittikaupoist pelkästää, eli stale turus, real deal oulus, union five stadis, beyond jyväskyläs jne...

Kiitos kaikille ja hyvää joulua

Anonyymi kirjoitti...

kyllähä nuo kengät menis jos pistäs pari villasukkaa väliin.. =D mahtava blogi & hyvää joulua!

Anonyymi kirjoitti...

no kyllä kenkiä riittää jossei muuta!

skaboja vaa pystyy tai joku huutokauppa tossuista siis ;)

Anonyymi kirjoitti...

en oo nähny ikinä tollasta lehtijuttua mut onboardissa on ollut yks mainos 3D:nä ja siinä oli kans noi lasit mukana..

Anonyymi kirjoitti...

ihankuin näkisin kaapist pilkistävän valkoiset maiharit??? tuskin ommaat sellasia, varmaan jotkut gaterpillarit???