Sitä Hyvääää.....

Tälläne näkymä avautu mun hotellista Losissa Hollywoodissa. Ei mikään maailman seksikkäin näköala mutta, yks mihin kannattaa kiinnittää huomiota palmujen lisäks on se et naapurista löytyy In-N-Out ja sen vastapäätä IHOP (International House Of Pancakes) jotka on molemmat auki 24h ja ehkä myös rasvasimman safkan tarjoajat Californiassa... Nälässä ei ainakaan tarvinnu olla.
IHOP´issa jos käy vetää aamiaisen ni on sitä on ähky viel joskus iltapäivällä, joten useimmin tyydyin hotlan ghettoon mut silti nättiin continental aamikseen jost yleensä altaalle mukaan tarttu tottakai Froot Loops murot, perus Bageli Cream Cheesellä, banaani ja vähä mehuu.. En ehkä tiedä parempaa paikkaa nauttia aamulla ruokaa... ehkä sänky..
Nää murot onki jo tullu tutuiks aktiivisimmille lukijoille ehkä vähän turhanki hyvin, heheh..
IHOP´issaki on kyl pakko käydä muutaman kerran aina reissun aikana.. Sielt saa ihan kingei comboja, täl kertaa mä iskin aamiais tiskiin pekoni, herkkusieni munakas burriton höystetynä juustolla ja kylkeen siihen piparkakku pannareita, NAM!
Jos piparkakku pannari sai veden kielelle ni huomasin aamulla et Cafe Picnicistä saa kans piparkakku muffinssei jotka oikeestaan maistuu aika samalle ku tää pannari setti!
Yks mihin oon kans rakastunu on nää Dorito Nachot, ne on niiiin mausteisii et ku on hetken niit syöny ni sul on sormien päis nii paljon mausteita et niil maustais helposti jonku safkan... Vink Vink, niit saa Helsingin WTC Plazan Behnfordsilta pikku pusseissa 90 centtiä pussi!
Monet haukkuu Taco Belliä mut mä digaan ihan täysil siit, just kaikki noi Chalupat on vähän ku intialainen Naan leipä mis on sisäl kanaa ja kaikkee freesii mmmmmmmm....
Yks iso syy jo miks suosin tätä mestaa Losis aina on se et sielt saa hanasta Pink Lemonadee joka on hiinä ja hiinä ettei se mee Kokkolan edelle... soooo goooodd!
Jenkeis on niin paljon kaikkii burgeri mestoi mitä kaverit on kehunu et en melkee ehtiny käydä kaikissa, ja mul oikeesti oli sen reilun viikon siel putkee ähky ku kaikkee piti maistaa ja blaa blaa blaa.. Tääki Jack In A Boxin burgeri, ei mikää erikoisen näkönen mut ulkofilepihvi oli kyl enemän ku kupissa..
Kelatkaa nyt tän mestan nimee: Fatburger. Niil on yks perus burgeri jonka sisältöön voi vähä vaikuttaa ja sit niit on niinku vaatteita eri kokoja S, M, L, XL, XXL ... jne... tää on kokoa S.
Tää Sharky´s oli mulle ihan kokonaan uus tuttavuus, ja positiivinen sellane! Mä hengailin Rodeo Drivella ja siel yhel sivukadulla tää tuli vastaan, ne kokkaa kaikki safkat hiilillä joka teki kaikista liha jutuista ihan sellase perus suomen-kesä-grilli-hajusen-makusen. Toimi. Muutenki Californiassa osataan tehä hyvää Etelä-Amerikkalaista ruokaa..
Mä en ikinä ennen ollu myöskään käyny Pink´sillä vetää hodareita, ihan sen takia koska siel on aina ihan levottomat jonot! Viikonloppusin tunti ei riitä mitenkään, tää ständi on ollu samalla paikalla Hollywoodissa jostain 40- Luvulta saakka, ihan legendaarinen mesta.
Mä selvisin jollain 40 minsan jonotuksella, ja se oli täysin sen arvosta. Nää kaks kaveria Kokkolan siivittämänä mullisti mun käsityksen hodareista aivan täysin... Oikeen puoleisessa on käytetty klassista chilidog kastiketta jota en ennnen o missään maistanu, sika hyvää!
Pink´s on tullu tutuks monien julkkisten fanittamana, ja yks paikallinen kaveri kerto joskus törmänneensä Samuel L Jacksoniin jonossaki.. Niiden seinäl sisäl on seinä täynnä kuvia jossa jengi kiittää Pink´siä mahtavista hodareista lol...
Siel on mm. Tyra Banks, Steve Martin, Jimmy Kimmel, Dr. Phil, Tom Hanks, Bruce Willis... etc...
Mun hotellin naapurissa tuli kanssa vierailtua suhteellisen monta kertaa reissun aikana, must siisti maistella ja nauttii safkoista mitä sit himas ei enää pääse syömää, vaik se välil menee vähän yli. Mut Losin läbösafkamestoista In-N-Out vetää kyl pisimmän korren.
Double Double tuplajuusto hamppari, Animal style ranskalaiset jos on vähän American Cheddaria sulatettuna paahdetun sipuli seoksen kera, kylkeen Kokkolaa ja jälkkäriks kunno aito sheikki johon kinkeimmät kaverit saattaa jopa dippaa rannareita...
Mulle tuli ainaki nälkä.... Tuliks sulle nälkä...???

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voisin lähtee tonne vaan ja ainoastaan ton ruuan takia.. TULI NÄLKÄ

JenBunny kirjoitti...

pahemman luokan härnäystä! auuu nälkä tuli :D' vois varata lentolipun jenkkeihin ihan jo noiden safkojen takia hahah!

Anonyymi kirjoitti...

siis haistappa jätkä paska! <3 hitto mitä safkoja! eipä mitää,kaivampa ton makaronilaatikon tuolta jääkaapin perukoilta ja töräytän siihen vähä ketsuppia noin. bon appetit!

rakkain kuolaterveisin: kettu

Anonyymi kirjoitti...

huhhuuh.. ja sussa ei varmaan ees näy tollaset mätöt kun oot mies:D epäreilua!

Pipari kirjoitti...

Sick safkaa!! :D

Hei ois kiva jos laittaisit kuvat isommaks, ni näkis paremmin:)

Asetukset->yleiset asetukset->valitse tekstieditori->klikkaa päivitetty editori :)

Anonyymi kirjoitti...

mulle niiiiin tuli nälkä. tollasta safkaa suomeenki, kiitos! noi dorito nachot on kyl niin hyviä!! pitääki taas joku päivä käydä behnford'silla. :)

luna kirjoitti...

Asun Kokkolassa, joten olin vähä kujalla eka, mut ok Kokkola=CocaCola :D

Anonyymi kirjoitti...

jääkaapille--->

Anonyymi kirjoitti...

Ihan huippublogi sulla! Oon happyhappy ku tän jostai bongasin sillä ite oon parhaillaan ettimässä losista työharjottelupaikkaa ja sun teksteistä irtoo aika paljo mielenkiintosta juttuu! :)

-K

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä teet työksesi, kun sulla on varaa ja aikaa olla aina vaan reissussa ties missä?

Anonyymi kirjoitti...

NOJOO !!!!!!!! In-n-out mun unelma<3
miks noita ei oo ku californiassa ja onko nevadassaki... :( mun pitää päästä noiden mättöjen takii californiaan! mut iHopin pannukakuista en tykänny :( liian makeita mun makuun. ja pink lemonade on kyllä<3<3<3<3<3 voisin tehä jonku ylistyslaulun oikeesti jenkkien mätöille :D

Anonyymi kirjoitti...

No huhu mitä mättöö, toisaalta ihan hyvä ettei suomeen oo eksyny,oltas ku mikäki fatland :D

näin naispuolisena lukijana pakko sanoo et loistavaa et jaksat kirjotella,pakko seurailla joka päivä.

ps.kid cudin parhaimpia biisejä!

Have a nice weekend!

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka Suomesta saakin hyviä sipsejä niin noi Doritokset on parhaita, vedin niitä Ausseissa asuessani ku leipää :P

Anonyymi kirjoitti...

nammm ! tuli sairas nälkä :---D