Seksikkäimmät Suikat

Ulkona paukkuu pakkaset, onneks sitä voi olla sisällä ja kattella näitä nättei kuvii Losista... edelleen.. Yks mun henkilökohtasista must go paikoista on La Brean ja Unionin kulma jonka tunnistaa jo kaukaa koska kulmassa on iso kaatopaikan näkönen spotti joka tarkemmin katseltuna on aika kiehtova paikka.
Ne myy huonekaluja, kasveja, koriste esineitä, ja kaikkee muutaki aika outoo maailman ja taivaan väliltä. Sielt löytyy ihan halpaa kamaa ja jotkut jutut on kans sit sika kalliita, jos ettis himaan jotain persoonallista ni toi ois hyvä paikka ettii sitä jotain. Ne käy mun mielestä kans jossain Fantasy Factoryn jaksossa siel jotain ostaa jotai ihan törkeetä.
Ton pöydän ääressä ois hyvä vetää poikien kans sitä tirmoolia viikonloppusin. Harmi ku matkalaukkuihin ei mahtunu.
Oikeestaan toi kulman puoti on vaan sivuseikka miks mä siel pistäydyn, nimittäin aivan sen vieres on paljon siistei kauppoi, mm Stussy, Undefeated ja &Still LA. Mä oon ennenki hehkuttanu mun blogis Still LA´tä. Mä en pahemmin ostele vaatteita Losista, mut tuolta tarttuu mukaan aina kauhee nippu lippiksiä.
Ja tässä on syy. Sielt saa vaikka millä eri staililla vanhoja snap bäkkejä joltai 80-90 luvulta, just niitä mitä mäki oon sportannu joskus varmaan ala-asteen ekalla luokalla. Kaiken maailman jengien lätsii mitkä on kuopattu aikoja sitte mut sit niide fanituotteet elää edelleen &Still LA´ssä.
Ne on kans alkanu myymää Ebays suikkia ja kirjottaa ihan yytsimisen arvosta blogia osotteessa: http://www.andstillclothing.com/
Vaik nää kaverit onki Friscosta on ainaki vuos janalla samalla kohtaa näiden lätsien kanssa. Enjoi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vanha postaus, mut onko sulla tietoa, mistä sais Stadissa noita NHL snapback lätsiä? Oon ettiny ihan joka mestasta, mut en oo löytäny..

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Niit ei täl hetkel mun tietääkseni saa mistää, mut on tulossa pian!

Mä paan sit blogiin ku ne on kaupoissa!