Hellzzz Yea Man

Mä sain täl kertaa aika nätin vuokra auton, se oli ihan pakasta vedetty ja sil oli ajettu se 15 mailii. Mä digaan noista jenkki autoista, niiden moottorit on sika hiljasii, kunnes kunnol antaa lämää sit ne kans karjuu kunnol. Ja mä tietenki tykkäsin ku vanteis oli vähä kromii... hah, harvinaista vuokra kiesissä.

Hirvee montaa kurvia ei tarvinne Chevyllä vääntää et mun hotellilta oli Hollywoodin Walk Of Famen päässä.

Pari mutkaa lisää ja vasemmalle Beachwoodia ylös ja kappas mikäs se siinä, "the" kyltti. Beachwoodi on katunaki ihan sika kiva, vaikka se on ihan Hollywoodin ytimessä on siel ihan sellane fiilis ku ois jossai pikku kylässä, talot on nättei ja liikenne on ihan olematonta.
Ku se tie loppuu odottaa siel aika messevät näkymät Hollywood kyltille. Tää on kans yks mesta mihin on vaan pakko mennä joka kerta vaik ois käyny kuinka monesti, siel hillseillä on ihan sika jotenki rentouttavaa, ainoot äänet mitkä sinne kuuluu on viereisen hevos ranchin kavioiden kopina.
Kyltiltä ei kauaan tarvi ajaa Griffith Parkin Observatorioon joka on turisti nähtävyytenä jo tuttu, mut varmaan tuli kaikille tutuks viimeistään Yes Man leffasta. Nätti mesta.

Harva ketä sinne menee edes päätyy sinne itse observatorioon sisään vaan monet menee sinne ihan pelkästää ihailee maisemia jotka sielt avautuu aina jonku about 20 mailin päähän Losin Down Towniin. Sielt kans viimein huomaa miten paljon shaizee siel leijuu ilmassa ku siel on enemmän autoja ku ihmisiä. Mut hienoja autoja!
Aika messevät maisemat kyl. Mä just yritän saada teetettyä tästä panoramasta himaan seinälle jotain pientä taulun poikasta.
Vähän ku mä lähin ite seikkailee sinne hillseille yks päivä löysin vähän vastaavanlaisen näköala mestan joka on melkee jopa parempi ku Griffith Park. Sielt nimittäin näkyy suoraa Hollywood Bowlin ja Capitol Recordsin talojen yli kans ihan suoraa Down Townii. Mä tykkään täst kuvasta niin paljon et se on tälläkin hetkellä mun koneen taustakuvana.

Viel yks setti Losista ja sit Tignesii!

Lateerrrr..

3 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Aww tuol näkyy varmaa munki home, jos ihan tarkasti alkas kattelee! Ja joo gotta love Beachwood :DD

E kirjoitti...

mua kiinnostaa, miten sä matkustelet näin paljon, duunin puolesta vai muuten vaa? ja kenen kanssa oot nyt reissussa? :>

sun elämä vaikuttaa kyllä ihan mielettömältä, blogiskin on mahti !

Anonyymi kirjoitti...

ootko käyny Mulholland Drivella? Pimeellä upeet näkymät losin yli

-I <3 LA-