Lil Christmas Time - Lil Christmas Grind

Mä en o mikään Joulu diggari, oikeestaan en edes kauheena pidä Joulusta.. Sori. Meiän firmalla oli kuitenki lauantaina minijoulu ja ekan kerran sinä aikana ku oon ollu duunis täs yritykses mä olin pikkujoulujen aikaa Suomessa enkä reissussa joten pakkohan se oli lähtee mukaan.
Miikka oli oikee pukeutunu juhlaa varten.

Ekä käytii safkaa vähän italialaista ruokaa, ja vetää muutama Peroni.
Mä vedin perus bistekkan rosmariini perunoilla, muuten buono setti mut noiden pippurien pureskeleminen ei ollu mun juttu ja niit oli vaikee väistellä...
Tän jälkee siirryttiin ottaa toisistamme mittaa keilaradalla!
Vähän niinku ehkä noista mun lomo artikkeleista voi päätellä, oon alkanu saada fiiliksiä valokuvien ottamisesta, vaikka otanki kuvani ihan perus pokkarilla, niin mä tykkään tästä jäljestä mitä sil syntyy. Tässäki yks tyylinen kuva jota oon yrittäny lomolla ottaa enkä edes ite tiedä miten oikee onnistun ottamaan vähän ku kaks kuvaa päällekkäin mut siinä se on ja mä tykkään, toivottavasti teki!
Mä en pärjänny keilauksessa sitte ollenkaan, itse asiassa oon siinä todella huono, heh..
Sitten kun pikkujoulut oli purkissa mä nostin kytkintä Fabrikkiin jossa toinen drinkkivinkki-kisan voittajista oli nauttimassa palkinnostaan oman seurueensa kanssa.
Mulle tuli ihan sika hyvä fiilis ku Ms. Heinosella ja hänen etouragella näytti olevan niin hauskaa! Pari pulloo kuplivaa piti ryhmän tyhjentää eikä se ollu mikään problemos!
Eikä munkaan seurue välttyny skumpalta, kiitos Ms. Heinosen!
Onneks olkoon vielä kerran Jennille kisan voitosta ja kiitos mahtavasta drinkkivinkistä!!!

Fabrikin emännätkin oli paikan päällä, kiitos heille jälleen kerran parhaasta menosta! Käykää lukee heidän mietteistään lisää täältä.


Seuraavassa artikkelissa lähetään takas Amerikkaan, C´moon!!!

Seuraavaks tullaan taas kantamaan kunnianosoitus liilalle ja kullalle, mä oisin toivoinu niin paljon et oisin voinu olla viime perjantaina Losissa todistamassa tätä, tsekatkaa miten toi paikka räjähtää!!! Onko kukaan ikinä kokenu mitään vastaavaa räjähdymäistä fiilistä minkää lajin kohdalla Suomessa? Mä en ainakaa. Ps. koittakaa bongaa Jack Nicholson tosta klipistä, se heiluu siel sen vakkari mestalla, heh, seki on ihan fileis!Tää on mun "Sunset Shoes" biisi!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

miten sä taas meet jenkkeihin? :D