2ataa

Ennen ku mä siirryn itse asiaan, haluan kiittää kaikkia mun lukijoita. Tämä on 200. julkaistu blogiteksti Diamonds & Pearls formaatin aikana. Tällä viikolla on myös tehty uusi kävijämäärä ennätys sivustolla joka on paras lahja 200. kirjoituksen kunniaksi mitä voisin ikinä toivoa. Suuret kiitokset juuri sinulle.

Sitten....Mä oon taas tällä viikolla eksyny Behnfords´ille Helsingin WTC plazaan hakemaan noita pahamaineisía Doritoja jotka maistuu vähän turhan hyvin myös lätäkön tällä puolella.

Sielt ei mun lemppari Nacho Cheese makua ainakaan tällä hetkellä saa, mut melkee jopa parempi, tai ainaki yhtä vakuuttava on kyl tää Tangy Cheese. Näitä ihanasti rutisevia kolmioita on taas ängetty käkättimeen oikeen urakalla.

Mä kävin tekee viime viikolla kans pienen tourin Keski- Suomeen. Matkalla mulla oli ilo ja kunnia nauttia näinkin kauniista auringonlaskusta Tampereella, harmi vaan et se tapahtu joskus siin ennen kello 16, mut silti nättiä.

Seuraavaks pamahdin kylään Äänekoskelle jossa on aika himmeet tehtaat. Ne oli iltasella aika näytävän näköset kaikkien noiden valojen siivittämänä. -20 c.

Sen jälkee köröttelin Kuopioon jossa vissiin edelleen XL 5 on kova juttu.

Nyt viikonloppuna kuitenkin takasin jo himassa ja lauantaina oli Annariina, toinen
Drinkkivinkki kisan voittajista nauttimassa palkinnostaan Fabrikissa. Kavereitten kanssa jonon ohi, oma pöytä ja vähän kuplivaa on the house. Onneks olkoon, ja kiitos mahtavasta Drinkkivinkistä!

Mä tein kanssa jonkin aikaa sitten jo kauan aikaa harkitun sijoituksen. Syksyn aikana tapahtuneiden reissujen aikana mä oon aika paljon kyselly ja vertaillu Vuittonin hintoja eri maiden välillä, erot on ollu aika pieniä mut silti niitä on. Lopputuloksena voin kertoa että jos laittaa vertailuun, Keski- ja Etelä-Euroopan, Amerikan, Hong Kongin ja Suomen hinnat, on Suomen Vuittonin liikkeessä edullisimmat hinnat. Erot tosiaan max 40€ noin 200€ tuotteesta mut silti.

Tän pienen hintavertailun jälkeen mä kävelin jokin viikko takaperin ilosena Espan Vuittonille ja hommasin tälläsen kuoren passilleni. Mä pyrin käyttämään mun passia mahdollisimman paljon, aina vaan ku on mahis lähtee reissuun Im on it.

Se menee hyvin yks yhteen mun joskus Tukholman liikkeestä hommatun IPod kuoren kanssa. Mä nykyään pidän musavehkeitä aina mukana ja en vois kuvitellakkaan lähteväni mihinkään reissuun ilman musiikkia. Passin ja hammasharjan sijaan siis passi ja vähä hyvää musaa.


Vuittonilla on paras palvelu mitä mä ikinä oon saanu missään. Mua henkilökohtasesti ottaa sipuliin etenkin esimerkiksi Verkkokauppa.com jossa ihmiset kuitenki laittaa paljon rahaa haisee, mut palvelu on silti usein sitä et sulle avataan eteen niiden omat nettisivut ja asiakaspalvelijaa tuntuu kiinnostavan ku kilo multaa. Vaikka satuin olemaan Luiskalla kiireiseen aikaan, silti myyjä ei panikoinu ollenkaan, oli todella ystävällinen ja avulias vaikkakin palveli samalla muutamaa eri asiakasta. Hän mm. kanto mun tän todella "painavan" ostoksen ja saatto mut heidän ulko ovelleen sen jälkeen kun oli paketoinut nättiin pakettiin mun ostoksen.


Mun kyltymätön rakkaus kenkiin ei ole myöskään hävinny mihinkää vaikka hetkee ei uusia kenkiä mulle ole kotiutunu näiden lisäks.
                          
Näitä Niken kenkii tuli Suomeen ihan joku 12 paria, ja ne kaikki meni vissiinkin Jyväskylän Beyondiin. Mä onneks ehdin hoitaa omani ajoissa ennen ku ne vietiin käsistä.

Jotkut ehkä tunnistaakin. Kengät on tehty ihan suoraan Family Guyn Glenn Quagmire´n vaatteiden mukaan, ja niinkin intohimoisena Family Guy fanina kun itse olen en voinu sivuuttaa näitä kenkiä.

Mä edelleen fiilistelen näit lattari scenen biisei. Tää onki vähän vanhempi mut toimii edelleen.


Loppukevennyksenä ihan ällistyttävän luovaa toimintaa. Joutuu arvostamaan. Todella inspiroivaa.Pian lisempää!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moro. Teeppä joku kerta kenkäpostaus, kun tuntuu et löytyy kyl tossuja mitä kehtaa esitellä. Oon alkanu seuraa blogias säännöllisesti ja jutut on just mun makuun. Luin joskus 7 vuotta sit jostain skeittilehdestä susta tehdyn jutun ja oon sen jälkeen toteuttanu sun lausettas: "vaatteit ja kenkii..niit vaan pitää olla" :D T. Yari

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Moro.
Siisti kuulla et maistuu.
Mulla on pidemmän aikaan ollu suunnitelmis kenkäpostaus ja nyt näyttää siltä et joulun alla vois olla aikaa purkaa kenkäkaappi, sielt löytyy paljon jo unohdettuja helmiä.
Vaikkaki tosta sitaatista on aikaa mä edelleen rullaan samaan tyylin.
Kiitos palautteesta.

Anonyymi kirjoitti...

tää blogi on mahtava, heti ku luin ekan kerran oon sen jälkee seurannu säännöllisesti, en vaa ikin kehtaa kirjotella kommenttei =D
mut lattari musaa oon kans alkanu kesäst lähtien alkanu kuunnella ja tykkään.
enimmikseen daddy yankeet, wisin y yandelia ja pachaangaa tykkään kuunnella ja niitä soitetaan lattari tunneil ja niitte tahtii on hyvä hytkytellä
hehee mut jatka kirjottelui, paras blogi niistä harvoista joita seuraan!

Anonyymi kirjoitti...

postaukset vaan paranee kerta kerralta! 200 postia on jo jokunen maara ja hieno nahda et jaksat vaan naputella eteenpain.

vuittonilla ei oo hyva palvelu vaan japanilainen palvelu (tai no, sama asia...). asun talla hetkella japanissa ja tollanen pakettien ovelle kantaminen yms on taal itsestaanselvyys useimmissa kaupoissa. asiakkaalle on aina aikaa. ja on ne paketit ja ostoskassitki ihan natteja.
ite en kyl vuittonista valita mut guccia ku omasta kaapista loytyis niin olisin ilosta tyttoo...

ootko muuten miettiny vaihtaa tata blogin ulkoasua jonain paivana? vois vaihtelu virkistaa ;)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Thanks!
Mulle toi lattari musa tuo jotenki sellase Losi fiiliksen joka onki puolet siit koko musa jutusta miks tykkään kuunnella sitä..
Kiitos palautteesta!

Japanissa!? Nice!
Siel varmaan on kiva asioida jos siel on about joka mestassa tollane palvelu. Me like.

Mä about joka viikko esikatselen muutoksia ulkoasuun mut jos vaihdan jotain on luvassa samalla isompi remontti.

Kiitos palautteesta!

Anonyymi kirjoitti...

Asiallinen blogi, tätä pystyy hyvin seuraa!
Noita Nike SB:n ko. kenkii on tainnu olla myös stadin Beamissä. Ainaki kesällä oli?! mut ei tietoo et kui monta parii kyl tai mtn.