Venice Beach

Venice!!!
Mikä mesta!!!
Riittää jo melkee et Californicationin sarja sijottuu melkee kokonaa tohon rannan pätkälle tekemää tost mun mielestä siistin mestan. Mut toisaalta mä saatan olla Californication päissäni, hiukan...
Muutenki se on kyl aika uniikki mesta.
Se mikä toisille tarkottaa about Vappu hulinaa on Venicellä arkee, tää pikku video klippi antaa toivottavasti pienen käsityksen mitä mä tarkotan.
Pitää sanoa kyl et mä en ole Californiassa yhelläkään nihkeellä rannal käyny, kaikki Huntingtonit, Santa Monicat ja Laguna Beachit on kivoi mestoi..
Mut Venice on kyl ehkä omalaatusin kaikista. Siellä riittää vilskettä ja vilinää aamusta iltaan ja arkitehtuuri on ihan oman näköstä.
Yks Venice Beachin erikoisuuksista on "museo" nimeltä "Freak Show" jossa on kaikkee nimens mukasta ihan friikkejä juttuja, niil on muun muassa kunnioitettava kokoelma kakspäisiä eläimiä.
Tuona kauniina päivänä ku hengailin tuolla siel oli sellaset jotku bodauskisat ja siel on mahdollisuus harrastaa ulkona kaikkee maan ja taivaan välillä, siel on perus koriskentät, nyrkkeily juttui, ulko punttiksia etc...
Yks juttu mitä mä joko ennen en ole noteerannu tai sit ne on vaa uus villitys Jenkeis oli nää uudet lääkäripalvelut jota tarjottiin monessa paikkaa, myös Venicellä. Jollain 100$ saa käydä hakemassa oikeelta tai vähemmän oikeelta lääkäriltä todistuksen jolla saa polttaa weedoa "lääketieteellistä syistä", toisin sanoen poliisit ei voi narauttaa sua jos jää kiinni hallussapidosta tai polttamisesta..
Mä törmäsin kans siel suomalaiseen Kirsikkaan joka ahertaa Losissa työharjottelussa kenkäsuunnittelun parissa. Hänen käden jälkeään valokuvien muodossa voi seurata myös http://fromdiana-withlove.blogspot.com/ blogin kautta. Suosittelen.
Bodauksen ja nyrkkeilyn lisäks pääsee Venicellä skedeemään, siel on just jonki aikaa it rakennettu uus parkki. Se oli kuitenki ihan täynnä joten mä tyydyin kikkailemaan tätä pikku kaarta joka vilahtaa kans ylläri ylläri Californicationin introssa, ja mä jouduin käydä tekee saman five oun siihen, oli vaa pakko.
Tuntuu aina Losis siltä et siel laitetaa skidit samalla tavalla laudan päälle junnuna ku Suomes isketää lapsille hokkarit jalkaan, sillee et siel näkee paljon kahta eri sukupolvee yhessä skeittaamassa. Tääki mini-mies oli ihan sika hyvä skeittaa ja se oli jonku palopostin kokonen!
Pieni ämpärillinen hedelmiä 6$, ei paha siinä mielessä et me ei kirsikan kans edes keksitty mitä osa niistä oli et oli sen verran eksoottista kampetta, ja hyviä vielä!
Nyt kun on kotona Suomes ja aurinkoa ei o hetkeen näkyny ni tekee kyl kipeetä kattoo näit kuvia ihan ittellekkin. Joillekkin auringonlasku rannalle on arkea, meillä suomessa, jonne muuten on kuulemma lottovoitto syntyä, sitä kutsutaan lomaksi. Kolikolla on aina kaksi puolta.


Tänää on jossain päin maailmaa ollu täysi auringonpaiste, meillä ei. Mut tuollasista asioista ei kuitenkaan kannata alkaa pilaamaan päivää, aina tulee huominen, Australiassa se on jo! Ja tänää meillä on sentään täys kuu, kandee ulvoo tän tahtiin.


Pian lisää Losia. Sooner than later.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro! Mahtava blogi ja komee style!Hyvissä kohteissa matkustelet. Mistä tienaat massit noihin matkoihin? Kelpais meitsillekkin tommonen meininki:-)Keep going!
T:Bentsu

Mrs. V kirjoitti...

Moikka!

Mitä kuuluu?
Toivottavasti hyvää!

Me lähetään tuon mun miehen kanssa Losiin nyt uudeksi vuodeksi, joten sähän varmasti osaat neuvoa myös mitä kannattaa tehdä? Mun systerihän on kyllä kans eksperttinä paikalla näyttämässä meille paikkoja:)
Tarkoitus olisi myös mennä kattoo Lakersien peliä..:D Miehen suuri toive:)

Kiitos jo etukäteen!:)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mrs V!
Mikä meno!
Mä kuulin sun sikolta et ootte menossa! Kuinka nättiä!?
Siskos varmaan osaa rundaa teit aika hyvin siel mut muutama must juttu on kyl Universal Studiot, Pink´sin Hodarit, Santa Monican Pier ja 3rd St Promenade, Venice tietty, mut mun henkilökohtasesti lempijuttu on kyl Lakers peli! Uskon et miehes digaa kans, venaa vaa seuraavaa artikkeliii!!!
:)
Jos kaipaat tarkkoja vinkkei ni huutele, autan mielelläni!