Avatar 3D

Mä kävin sunnuntai iltana leffassa kattomassa Avatarin joka kertoo siitä ku ihmiset lähtee joskus abou 2150 jotain toiselle puolelle avaruutta sellasen älymetallin perässä, ainoo ongelma on se että paikallinen heimokansa asuu suurimman älymetalli esiintymän päällä sijaitsevassa puussa.

Nimenomaan, puussa. Aina ku on jotain tulevaisuus/ scifi leffoi ne "muukalaiset" on sika kehittyneitä, tässä tapauksessa ne on ihan alkuasukkaiden tasolla, ampuu joutskareilla ja metsästää safkat etc..

Mä en kauheesti ole ennen syttyny mihinkään scifi juttuihin (paitsi Tähtiporttiin, se on huippu! Ja Transformers!) mut tää teki muhun todella suuren vaikutuksen. Juoni rakenne oli aika klassinen taistelu arvoista, kulttuurin säilyttämisestä maailmassa jossa raha määrää. Täs pätkäs oli paljon actionia, ja tietty aimo pläjäys tunteisiin vetoava romantiikkaa.

Mä ite tykkäsin Avatarista todella paljon, ja mielessä kävi jälkeen päin jopa et pitäskö mennä uudestaan kattoo se. Olin myös ekaa kertaa kattoo 3D leffaa, aluks jännitti et alkaaks särkee päätä jne.. mut se oliki ihan todella siisti homma. Kyl Chaplini olis ihmeissää jos heräis kuolleista ja sille pantas tollane setti eteen.

Tää leffa on visuaalisesti niiiin mukaansa tempaava et sen istuu läpi vaik ihan "maisemia katsellen". James Cameronin eka projekti Titanicin jälkeen jolla on ollu reilu 250 miljoonan budjetti ei paperilla kuulosta pahalta. Mä suosittelen todella lämpimästi tätä leffaa jopa niille jota pitää näit tälläsiä leffoi jonai "homo larppaus- leffoina". Se on erittäin hyvä elokuva. Niin hyvä että se ansaitsi oman postuksen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä se oli kyl aeeeka huono

Anonyymi kirjoitti...

Kävin kans just tänään katsomassa ton leffan. Ihan huippu!

Pipari kirjoitti...

homo larppaus-leffa:DD reps

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava elokuva, loistavaa että lämpesit! p.s. Stargåte! <3