Too Fast To Sleep


Tokiossa on todella hektinen meininki ja lyhytki matka saattaa ruuhka aikaan kestää kauan, ja usein ihmisillä saattaa olla jopa 2h matka aamusin kouluun tai töihin.
Se näkyy katukuvassa siten et jengi nukkuu ihan miten sattuu. On ihme jos osuu metrovaunuun jossa kukaan ei nuku. Jengi vetää zetaa ihan mihin aikaan tahansa julkisissa, ei vaan aamusin tai iltasin.
Vikat metrot kans menee joskus 1 aikaa yöl ja monet saattaa nukkuu kaduilla siihe aamu viiten saakka kunne se eka alkaa taas rullaa.

Me ei nukuta.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia :D

Anonyymi kirjoitti...

en oo tosikko mut eiks vähä törkeet ottaa nukkuvista ihmisistä kuvia? :D

Laura kirjoitti...

haha, onpas kivoja kuvia :D mua kyllä ehkä pelottais niin paljo itteni puolesta, etten uskaltais tollalailla julkisissa nukkua! tokio vaikuttaa näiden sun postausten kautta kyllä ihan erilaiselta mitä oon kuvitellu ja on muuttanut maineensa omassa mielessäni, ehdottomasti parempaan. ja onki päässy mun matkustuslistalla pari pykälää ylöspäin, thanks for that:)

Anonyymi kirjoitti...

hahahah ihania

Anonyymi kirjoitti...

Hola!
Hassua miten jengi nukkuu tuol vaan miten sattuu! Ihan pakko oli tulla kertomaa, näin jotain hassua unta susta - kävin kaupassa ihan perus ruokaostoksilla, sä olit kassalla ja myit siinä samalla mulle jonkun hienon asunnon ja tunnistin sut mut en kehdannut sanoo et lueskelen blogias :D Huvittavaa sinänsä, koska en edes lue sun blogia kovin usein :D

-N

Sharon kirjoitti...

Mitä hemmettiä..!? :D haha

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa hauskoja kuvia! Musta tuntuu, että Aasiassa jengi nukkuu aina missä sattuu ja mihin aikaan tahansa.. Hauskin oli, kun Malesiassa olin menossa ostaa ruokaa pikaruokaravintolasta ja se myyjä nukku pää siinä tiskissä.. Eikä herämnny vaikka hetken seisoin siinä :D

Anonyymi kirjoitti...

mikset muute ikinä vastaile näihin kommentteihin jota sulle tulee?

Anonyymi kirjoitti...

Haha toi mies joka nukkuu seisaaltaan :D
Miten noi oikeen osaa herätä sit oikeella pysäkillä :D

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin oon miettiny et olis kivaa jos ainaki silloin tällöin vastailisit näihin kommentteihin :)

Anonyymi kirjoitti...

ootko kahestaa ton miehen kanssa liikkeellä? ;);)

Anonyymi kirjoitti...

POSTAUS: HAU JA MAU

olivatko nuo oikeita ja missä törmäsit noihin?:O hulluja robotteja