Harajuku Bujaka Bujaka Kirppis

Meil kävi hirvee munkki reissussa Tokiossa kun siellä sattu olemaan silloin Harajukussa legendaarinen kirppari joka ei vissiin järkätä ku muutamia kertoja kesässä, ja se sattu just olemaan siel ku oltiin kylässä.
Sinne kerääntyy kaiken karvasta kaveria joka puolelta myymään ja siel on oikeesti aika todella hyvää kamaa ja hinnat menee ihan lattiasta kattoon riippuen ihan tuotteista. Mut harval perus kirpparilla näkee noinkin siistiä kamaa ja sneakereitä joita muuten metskataa jostai EBaystä.
Pelkästään jo myyjät oli niin mielenkiintosen näkösiä et siel oli siistii kierrellä ja ihmetellä.


Surviving a heartbreak? Noinko se tehdään? Thank You US Magazine.
WORD.

Me tehtiin hyviä löytöjä yheltä kulmakojulta mis oli muutenki hyvä meno, siel soi ysäri räppi täysii stereosta rokin ohessa ja myyjät oli duunis Supremellä ja Burtonilla sun muilla "alan" merkeillä, ja vaikka parhaat oli kääritty päältä ni sielt löyty jotai ja me loppujen lopuks päädyttii hengaa jäbien kans aika pitkää. Ne oli aivan sairaan ystävällisiä ja mukavia niinku kaikki muutkin Japanilaiset ja ne oli kans aika fileissä suomesta.

Jäbät heitti yhen hauskan pikeen "as a souvenir" ja se on ihan hauska itse asiassa, valkonen rintataskullinen pikee jos on selässä paikallisen fillarikoulun printti, ja aika kovat yhteistyökumppanien logot.

Samoilta jäbiltä löyty kans vuosia vanha Supremen futishenkinen paita. Hyvä löytö.
Ja aika LL Cool J henkine kalastajalätsä. 1€.
Mut ehkä parhaat 3€ mitä oon ikinä käyttäny meni tähän artikkeliin. Se on nyt mun pyjama, makuupussi, viltti, peitto, naamiaisasu ja ehkä jos löydän vertaisen niin saatan kävellä kans alttarille tässä. Paras löytö ikinä!
Vaikka Japani postaukset ei ole vielä purkissa on pian uus reissu edessä ja tässä pientä esimakua millasta maisemaa on luvassa. Bujaka Bujaka!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ahahahha ihana toi kigurumi 8-D vitsit kui kermast ois ku suomeski tommosii kirppareit!

susapasi kirjoitti...

Aaah kuinka unelma ois päästä tonne!

Anonyymi kirjoitti...

aaa oon halunnu tollasen i like girls that like girls paidan jo tosi kauan mut niitä ei löydy mistää suomes : (

Jisu kirjoitti...

Oi miten ihanii vaatteita ja kaikkee tua onkaan! :'DD miks suomessa ei oo ikinä mitää tommosia? Kylhän niitä kirppareita riittää mutta tommonen tarjonta pääasiassa olisi plussaa(: Oot siis japanin reissun jälkeen menossa Kaliforniaan? Itsekkin lähen sinne torstaina Lontoon kautta, jänskättää ja oon iha fiiliksissä:) Pidä hauskaa siä!

yabadaba kirjoitti...

Mäki etsin kaltaistani mun vaaleenpunaisen marsupuvun kanssa. :D Etsinnät jatkuvat edelleen..
Mutta söpööööö!

Anonyymi kirjoitti...

Rakastuin tohon vikaan kuvaan ! :D

Anonyymi kirjoitti...

mulla on pikachu-puku nii jos se käy nii mennää vaa naimisii :) ok?

Sazu kirjoitti...

ahhahahah stiiiitch!!! :DD