Pikavisiitti Bilbaoon

Ekana aamuna ku oltiin saavuttu paikan päälle hypättii heti vuokrapirssiin ja lähettiin ajelee Espanjan puolelle, päämääränä Bilbao. Biarritzzista ajeli kaikessa rauhassa mutkasia motareita sen vajaan muutaman tunnin paikan päälle.
Mulla ei oikeen ollu muuta tietoo paikasta paitsi et siel on todella merkittävä arkkitehtuurinen luomus, Guggenheimin museo.
Se riitti mulle jo syyks ajaa sinne.

Talo on aivan sairas, sitä on saanu varmaan hetken aikaan piirrellä paperille.

Etupihalla kipitteli iso hämppis.
Ja takapihaa vartioi ainaki 5m korkee kukista kokonaan väsätty Sharpei koira.

Kotiläksyt oli jääny kyl Bilbaon suhteen tekemättä aivan täysin ja ainoot jutut mitä tiesin mestasta oli just se museo ja sit et siel on sellane funicular jolla pääsee ylös mist näkee koko kaupungin ja sinne piti mennä tottakai!
Vaikka kaupunki on aika tiheesti rakennettu ei se kuitenkaan ihan kauheen iso loppujen lopuks ole.
Loppuaika sit vaa tuli palloiltua ympäriinsä, sesonki ei vissiin ollu viel startannu koska siel oli aika vähän ihmisiä kaduilla ja joka puolella, tai sit mä en vaa löytäny mitää paikkoja sieltä. Mesta oli itsessään tosi nätti ja klassinen Espanjalainen kaupunki. Tosi viihtysä! Mutta vilskettä ja vilinää kaipaavan suosittelen surauttaa suoraa San Sebastianiin. Vähän sinänsä harmitti ku ei ollu ottanu selvää mihin kannattais siel mennä mut .. aina ei kerkee kaikkee.
Oli kuitenki kiva nähä taaaaas uus paikka!

Pian palataan Biarritzzziiin!!!! Jepa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Bilbaon vanhan kaupungin eli Casco Viejon sokkelokadut on ainakin ihan must, kävittehän siellä? Yöelämä on myös ihan huippu ja sit eiffelin silta, aivan huikea!